- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Amikor reggek nem indul az autó, küzdelem az ólomszulfát ellen
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
hobizoli
nagyúr
-
Scream007
őstag
Ízlések pofonok.
Gondolom akkor az accordban ezen hibák egyike sincs jelen.
Én speciel multkor ültem s40esben és a mitfahrer ülésen szorongtam pedig majdnem csővig hátul volt......De lehet más ezt látja kényelmesnek.Magam nem idézem első mondat.
Mindenki szidja a citrént de speciel haverék picassojában hátul olyna kényelmesen ülök szinte mindig hogy van mikor el is szunyáltam.Bazi nagy a hely, nem rég ültem egy csaj Corolla versojában arról szintén ez elmondható
Lehet nem is kell szgk, egyterű kell abba legalább van hely, és egy 1.8as verso tuti hogy húz mint a szemét
[Szerkesztve] -
Scream007
őstag
Én ezt elhiszem, csak valszeg nem az van benne.
Inkánn nem mondom hányszor volt róla szó tvben hogy kiöntik felhazsnálják eladják feketén tescosat beleöntik eladják molként.
Lehet nem rossz a mol, de kiindulva a benzintéma lehúzásból én inkább Castrolra szavazok.Attól függetlenül most mobil1 van az autóban nincs vele gond, de legközelebb megfogadtam szomszéd haver tölti bele szemem látára a Castrol TXT plust((vazzzee multkor azt hittem szarul jártam mikor 266é tankoltam, ma nézem megint 276 a 95ös a 98 meg 284
)
-
kovasz
senior tag
-
Scream007
őstag
jó akkor nem az erőről beszéljünk.
Mi az ami rossz benne???
Szűk???sok a műanyag???xar helyen vannak a kezelő szervek???kevés az alapfelszereltsége???fogyasztás sok???fenntartás sok???
Legalább 1et mondtál volna akkor nem írtam volna vissza.
De mind1 érdekel is engem majd jön PumPi azt elmeséli a témát.
Addig is>>> -
_Volkovy_
nagyúr
kár, hogy amikor én veszekedtem a kollégával, sehol se voltatok..
-
kovasz
senior tag
válasz
hobizoli #3858 üzenetére
akkor ezt magyarazd meg a sulyadonal is
fogyo olajozas meg olajszivattyu
azert fogyo olajozasu a wankel az rx8-ban mert nem tudjak lehuzni az olajat rendesen. es ezert kell asvanyi olajat hasznalni hozza, mert a szintetikus nem eg el hanem filmet kepez amire raeeg a korom es kinyirja a motort, az asvanyi meg eleg. ezt mind a honda szalonos haver mondta az iment. talan tudja mit beszel... -
-
Integra
titán
-
Scream007
őstag
válasz
#00809728 #3749 üzenetére
Ezért kell otthon polírozni egy kiadós kézi mosás után, nem mondom kemény meló vazzeee, de annak lesz is eredménye.
Amugy mint polírozó mia véleményed a Waxxx-ról mint polírozó pasztáról?
Jól van Kovasz elhiszem ő 98at tesz bele te 99et akkor tényleg te leszel a jobb
Megnyugodtam hogy télen a mai legújabb autók is jóval többet esznek.Ez a 17L nyomatva vagy csak alap pesti közlekedéses döcögős téma?:
-
Scream007
őstag
válasz
X Sügi X #3714 üzenetére
kóbór kecske bexarás
Vazzz nem akarok 20 hsz.t írni
A új golfba sőt bármelyikbe szerintem 1.6os moci illik legalább de abból is kettő van egyik elég gyenge darab az FSI na az korrekt. de az meg gondolom nem 4 M.
Igazgatói???és???Kitépi az oldalt valszeg 500ftért kap egy azonos oldalt kéz alatt a klozetban, vagyis nálunk így ment
Cherokee városban sima 20-25.
Audiból ma láttam egy ilyen 2.6os verziót az milyen??elég sportosnka nézett ki, régebbi széria olyna mint a 80-100as karosszériás kb. -
tiv61us
őstag
Mikor koran kelek es utalom az eletet, mindig elmegyek valamelyik autostopicba es itt felvidulok
hol 250-el mennek, hol hoban 160-al rukvercben, meg itt is jo dumak voltak -
X Sügi X
tag
balhé boltba megvolt, 2 napig ingyentej van...
..'83-as Mazda 626, 2.0 benzines 100LE, 5 sebességes kéz váltó, semmi tunying, semmi extra-turbó akármicsoda <----> Opel Astra G 2004 1,4 Ecotec Sportlégszűrő, sportdob, optikai tuning (<---bár ez nem tartozik ide, de majd egy kis képsort is nyomok a napokban)..
Arról van szó, haver szólt, (övé az Opel), gyorsuljunk má egyet mer ő vagány, mer most vett felnit 120k-ért, és hogy megy a kicsike.. (nemtom, talán az új felnitől?)
Belementem... Ez ma délután volt.. Opel kilőtt, én a váltásokat elbasztam, győzött.. Röhögött az arcomba, mer neki új kocsija van.. Én visszavágóra hívtam, mondta oks..
Poén: ...én nyertem még 2 kört...
De csak gyorsulásban!!!! Hosszútávon otthagyott a pics@ba.. Mazda kilóhetven fölött mocorog az uton.. -
lenox
veterán
Amugy annyit szakertunk itt az accordrol (hala kovasz 'mindent legyorsulok' topiktarsnak), hogy tokre megtetszett, ugyis akartam egy 'limuzin' jellegu kocsit, bar eddig s jaguar volt tervezve...
-
lenox
veterán
Rojottem, te tesztelsz minket, hogy mekkora loditast hiszunk el. De ezt az a8-as tema mar gondolom mindenkinek feltunik
.
Szal te komolyan azt hiszed, hogy egy a8 4.2 tdi nem tudja legyorsulni akarmelyik accordot, ha nyomjak a gazt? Ugye 323 lo, 650 Nm, 5.9 sec - biztos ezek is hazudnak. Egy corolla az persze siman jobban megy
. Haha...
Amugy az vicces, ahogy fel akarsz vagni ezzel a katalogus dumaval. Szal egyreszt en eleg sok kocsit vezettem 250 es 400 loero kozott, szal azert van mihez voszonyitanom a gyorsulast, masreszt az nalad se elso kezbol szarmazo tapasztalat, hogy latsz egy kocsit, nyomod a gazt, otthagyod, es ebbol azt a kovetkeztetest vonod le, hogy a tied jobban gyorsul (ugye meg csak nem is azt, hogy esetleg jobban valtasz, vagy veszed a kanyart, esetleg a masik csavo nem meri nyomni, hanem azt, hogy a te kocsid jobban gyorsul - eleg fura). Ha mondjuk 200 meteren allorajttal gyorsultok, aztan csereltek, es ugy is, az esetleg elso kezbol szarmazo tapasztalat, ez, amiket leirsz, kulonosen az a8 sztori fenyeben egy nagy nulla... -
lenox
veterán
válasz
Integra #3782 üzenetére
Ezt mar maskor is mondtad, de nekem mindig ugy tunt, hogy ti korbe mentetek. Szal azt nem vitatja senki, hogy a hondak jol fordulnak, en csak azzal vitatkozom, hogy mindent legyorsulnak izombol. Szal az egy dolog, hogy jol fekszi a kanyart, de ugye kovasz mar legujabban a 32x loeros a8 4.2 tdi-t is legyorsulta, hiaba fogta elole a szelet, az accord azt is legyorsulja 180-nal...
-
Den
veterán
''mivel a dugos motroban csak minden 4. fordulatra jut egy mukavegzes''
ez milyen gép? vmi 8 ütemű? mert 2 ütemünél 1 fordulat/munkaütem, 4 ütemünél 2 fordulat/munkaütem
A wankelnél kamránként 1 fordulat/munkaütem, tehát annyi mint a kétütemünél, ezért ahol szegény öreg 4 ütemü dugósoknak esélyt akarnak adni, ott 2x-es lökettérfogat szorzót alkalmaznak a wankelre, tehát rx8 esetében 2600cc
és a wankelek tényleg fogyóolajozásuak, uzemszerűen pumpa adagolja az olajat a beszívott keverékhez -
neduddki
nagyúr
HI!
Na megvolt a tavaszi atnezes nemi olajcserevel fuszerezve... fekek oke, futomo is, hacsoajto teleszkp csere, kuplungcseret meg elhalasztottuk....
de a jaszaraokszallas-jaszbereny uton utaztatnam az osszes embert aki dontei hejjzetben van sajat autioval kicancsi lennek szlalom nenlkul meddgi jutnanak:- ((((( grrrrrrrrrrrrrr eskuszon a rutinpajaj szlaomra ehhez kepest semmi:- ((((((((( grrrrrrrrrrrrrr
udv
neduddki -
NoLF
veterán
srácok mi lenne ha elhúznátok a ringtopicba innen a baromságaitokkal?
-
_Volkovy_
nagyúr
Az arcolás arra értendő, hogy egy nyolcmillás Accorddal büntetsz mindent, és még el is hiszed a saját hülyeséged.
[Szerkesztve] -
kovasz
senior tag
válasz
_Volkovy_ #3805 üzenetére
most se ertem mi bajod van. josz azzal hogy gazdag meg stb. ha mi vagy te maszopos osztalyharcos burzsujozo? igen nekeme futi ra, mert van evi 300millilam. naes akkor mivan?
amit meg irtam, hogy nem ultel meg se accord-ban se rx8-ban meg igaz. lehet hogy faj de igaza. viszont akkor nem ertem mit okoskodsz...
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest