- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Amikor reggek nem indul az autó, küzdelem az ólomszulfát ellen
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
#00809728 #4975 üzenetére
Én szeretek vezetni
De csak mióta lecseréltem aztaz ''ócskavasat'' , amit mindig szerelni kellett, bármennyire is szerettem.
Viszont ez a póniló, hát öhm. (Tudom, tudom, van száz ezerszer jobb kocsi is.. De ez annyira nekem való, anynira kézreáll.. ) (megkockáztatom, jobban szeretem vezetni, mitn az újjabat...)...
Mondjuk annak nem nagyon örülök, hogy 2000-2500 körül éledezik igazán 4esben...
Kiváncsi vagyok aesirhez mit szólhatnak, mikor roverjét vezeti... Neme gy megszokott látvány lehet az sem..
Bár a legledöbbentőbb az volt, mikor múltkor egy nagy volvót láttam női sofőrrel.. (paráztam is, ohogy az emelkedőn nehogy vissza guruljak rá...)
Fokukac: vagy férfiakat orruknál fogva
[Szerkesztve] -
Viszlát
addikt
válasz
#00809728 #4960 üzenetére
Az F1 még rosszabb, én is olyat akartam, de akárkivel beszéltem akinek olyan van, lebeszéltek róla, merthogy 2-3000km után iszonyat hangos...
Nekem most Dunlop Sp Sport 9000-em van és soha életemben nem éreztem még így tapadni autót... hátránya annyi, hogy megyek mintazállat ahol lehet és élvezem a kocsi fekvését meg tapadását... -
Scream007
őstag
válasz
#00809728 #4943 üzenetére
Hát városban nem is.
Azért a jogsi kell...
3000 fölött lehet menni 60nal is
Nem futunk össze mert esélyem nem lenne, de ha olyan benzinesen lesz akkor oks
Minap ültem, szomszéd s40ébe t4es autószerelő ő picit házilag felpiszkált benen dolgokat így lett 200 feletti 1.9es turbó.
hát nem semmi, 1500-2000es fordulaton 5en ültünk benne és mikor 2esbe padlót jnyomott az üléshez nyomodtunk -
_Volkovy_
nagyúr
válasz
#00809728 #4941 üzenetére
Hát nem pont erre gondoltam
, de tény, hogy könnyű a segge, rá kell érezni.
A széria futómű nem sokáig marad már az enyém alatt. Drámaian fog javulni a kanyarsebesség-, és stabilitás, ha át lesz építve. Kárászy gátlók, zöldszilentek és Niva/Volga rugók.
A többihez nem tudok mit hozzátenni
[Szerkesztve] -
Scream007
őstag
válasz
#00809728 #4937 üzenetére
akkor nekem sosem kell dízel
Jó akkor finomítok picit az autózás 3000 felett kezdődik szerintem, ez nem azt jelenti én mindig ebben a tartományban vezetek eltudok én 1500assal is menni de ha élményvezetni akarok akkor nem fogok így menni még akkor sem ha picsára aláz egy másik autó harmad akkora nyomatékkal(de mondjuk 2x akkor motorral) -
fokukac
nagyúr
válasz
#00809728 #4910 üzenetére
ne idegesíts! a BMW az apámé, és az ő barátnője használja, és amortizálja lefelé.
sajnos. Pedig apám minden évben kb. fél évnyit külföldön van.
én csak akkor kapom meg 1-2 hétre, ha elutaznak nyaralni.
érted. az apám vett egy bmw-t a barátnőjének. nem nekem...
[Szerkesztve] -
Scream007
őstag
válasz
#00809728 #4742 üzenetére
fater bmwjét vigye el a wallisba 10 év után mikor megkapja.......aztán a számlát csak nézni fogja nem kifizetni
sry ez is ziccer volt)
Tildy:
Szerintem van 1 alapszabály hazsnáltautónál, én se láttam be egy ideig úgy gondolkodtam mint te ha már vettem legyen jó, hát egy darabig ez megállja a helyét de aztán hopp ez hopp az hopp amazt kell cserélni.
minek????amíg megy megy, azt csá, tökéletes egy hazsnáltautó ugysem lesz soha bármilyne korú is.Max akkor ha irreálisan sokat rá nem költesz.
Ergo amíg gurul addig ne csináltass meg semmit. ha meg leáll hívod a klubbot és pá. -
-
micro
addikt
válasz
#00809728 #4688 üzenetére
Szia!
Kösz a válaszokat.
Teljesen új 2.0 Hdi.
Mennyi az a kicsit melegítem? 1 percet állok vele még a garázsban?
Leállítás elött is kell járatni? Mennyit?
Szervízbe meg sajnos a márkaszervízbe kell vigyem 2 évig.
Az első 10000-nél lesz, amúgy meg a könyv azt írja, hogy 30000-ként kell. -
fokukac
nagyúr
válasz
#00809728 #4585 üzenetére
az indexen a jazz-topicban írt egy ilyet egy kollega,
hogy neki azt mondták a szervízben, hogy a rossz minőségű benzintől csinál ilyet, mert megtéveszti a vezérlést, nem tud érvényesülni a kettős gyújtás (ami a jazz előnye), és így utógyújtásos lett a motor, és elégtelen az égés, ezért nagy a fogyasztás. szóval a benzinre kényes a kicsike.
(egyébként nem értek hozzá, csak valami ilyesmit olvastam félálomban) -
_Volkovy_
nagyúr
válasz
#00809728 #4487 üzenetére
Eddig nemem értem rá foglalkozni vele, de mindjárt indulok a festékeimmel meg a maszkolószalagokkal.
Mire rendesen kitakarom a dolgokat, az is egy nap simán.
Sima fújós alapozót vettem, meg fehér akrilfestéket. Remélem jó lesz, nagy igényeim nincsenek, de a fémtiszta belsőt csak megfogja ez is?! -
tildy
nagyúr
válasz
#00809728 #4274 üzenetére
Szösszenet :
1. szervíz felhív: check engine-t mutat az autónk, vihetnénk-e megnézetni , hogy mi a baja?
-Sajnos, jövő héten érkezik az új kiolvasóeszköz, leghamarabb akkor lehet
2. szervíz felhív: check engine-t mutat az autónk, vihetnénk-e megnézetni , hogy mi a baja?
-Sajnos, jövő héten érkezik az új kiolvasóeszköz, leghamarabb akkor lehet.
De akkor hova vigyem? Próbálja meg a hyundai m3nál...
3. szervíz felhív (M3): check engine-t mutat az autónk, vihetnénk-e megnézetni , hogy mi a baja?
-Persze hozzák bármikor.
Másnap reggel fél 9 , autó elvisz, szervízes két eprc múlva kijön, leolvasó rádug : nem kapott megfelelő jelet a légbeömlő környékén lévő szenzortól.
Néha szokot tilyen lenni.
Mivel tartozunk? Semmivel -
Scream007
őstag
válasz
#00809728 #3749 üzenetére
Ezért kell otthon polírozni egy kiadós kézi mosás után, nem mondom kemény meló vazzeee, de annak lesz is eredménye.
Amugy mint polírozó mia véleményed a Waxxx-ról mint polírozó pasztáról?
Jól van Kovasz elhiszem ő 98at tesz bele te 99et akkor tényleg te leszel a jobb
Megnyugodtam hogy télen a mai legújabb autók is jóval többet esznek.Ez a 17L nyomatva vagy csak alap pesti közlekedéses döcögős téma?:
-
-
-
lenox
veterán
válasz
#00809728 #3397 üzenetére
vw es audinal marad a gyari gari, szal uj autonal mondjuk 2-3 ev jar mindenre, ha chipet is kersz bele, akkor ugyanaz a gari jar, szal nem mondjak, hogy de a motorra nem vallalunk, mert tulhajtod, hanem marad az eredeti gari. Termeszetesen ha mar hasznalt kocsiba veszed nem fognak a motorra plusz garanciat vallalni, csak a chipre, de ha uj gumit veszel se hosszabodik meg a gari... De pl. a Toyotanal a sajat fejlesztesi chipre (na jo, ertem en, hogy csak adatok, szal nem a chipet fejlesztettek) tavaly meg azt mondtak, hogy a tulhajtasbol eredo karokert nem vallalnak garit (szal a motor, ha elszomorodik, akkor szopott az ember), most viszont siman azt mondta az importor, hogy ha berakod a chipet, ugrik a gari (azert van ez teriteken, mert sokan kertek, eredetileg 166 lo 410 Nm a motor, a sajat chipjukkel meg 204 - 470, az nem olyan rossz novekmeny, de egyebkent 3 literes dizel nyilvan birja).
-
Viszlát
addikt
-
bnorci71
addikt
válasz
#00809728 #3172 üzenetére
A gépi mosót úúúútálom a gőzborotva határ eset de amikor időm volt akkor vagy eset vagy hó volt vagy fagy
bár az eső időnként lemosta+a frissen ráeset hó
Bérházban meg nehéz kivitelezni a mosást a nagyinál szoktuk megejteni de pl a ford minden héten le volt mosvana ez is lessz
Az üveget is lehet políroznihogyan? mivel?
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Silverstone Rack szekrény sínek!
- Macbook air m4, 1 hetes új, 3év garancia
- JÁTÉKOS Dell 15 NVIDIA 2gb Intel core i5-7200 8gb ddr4 256gb ssd win11 Magyar bill VILÁ
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Az összes minőségi RTX GAMER laptop megtekintéséhez nézzen be hozzánk! Eredeti licencek, antivírusok
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest