- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
Tangerine
senior tag
-
Tangerine
senior tag
4 v. 5 tökmindegy.
Ami számít az az, hogy a hátsó ülésre úgy kell hátramászni vagy sem.
Ezt is elfelejtettem a legfőbb szempontokból, hátramászós kizárva, ezért is esett ki sok Civic, mert azokat is nézegettem ám!
Nekem is tetszene a Civic, egyik kollegám éppen most vett egyet, egy haveromnak is volt (3 ajtós), de az összetörte. Azzal mentem egyszer egy kört. Háátt.. mit ne mondjak, egy élmény volt vezetni. Még régebben (kb. 90-91-ben)kasztniztam egy Civicet, azt is kipróbáltam, és az is brutálisan ment. Már pont kész volt a kaszni foltozás, és már majdnem visszaadtuk a gazdinak, mikor a társam ''kipróbálta'' és totálkárosra törte.
Szerencsére nem ő volt a hunyó, így a gazdi autója helyett pénzt kapott a biztosítótól.
Úgy látszik ezek a Civivek már csak ilyen törősek. -
Tangerine
senior tag
válasz
Integra #2697 üzenetére
Pl. ezt megvennéd ennyiért?
Bővebben: link -
Tangerine
senior tag
válasz
Integra #2680 üzenetére
> mit szeretnél?
fiatal, biztonságos, kényelmes, és kisfogyasztású autót venni
> mire szeretnéd használni?
Leginkább az asszony járna vele BP-re (110 km) melózni, nekem itt a vidéki kisvárosban a Suzi is megteszi (ez megmarad, nem adjuk el).
Hosszabb útakra (gyakran járunk Nyír1re (330 km) a tesómhoz), nyaralásra használnánk egyébként
> milyen habitusú vezető vagy?
Dinamikus, de nem felelőtlenül száguldozó. A Suzi ilyen szempontból is tökéletes, viszonylag jól gyorsul, jól lehet vele előzgetni. -
Tangerine
senior tag
Nem nálam esett ki, hanem Ti beszéltetek le róla.
Most az még nem tudom, hogy azért mert Astra, vagy azért mert ennyiért drága.
Tkp. én nem ragaszkodom típusokhoz, meg nem vagyok márkabuzi. Szóval nálam nem mérvadó, hogy milyen legyen, inkább az, hogy milyen ne.
Néztem én 5 éves VW Borát (1.6-os + gázos), de arról is lebeszéltek (drága szerviz, túl öreg, gyakran lopják, sok az üzemeltetés, sok benne a 95e km ). Nekem az is tetszett volna. -
Tangerine
senior tag
válasz
Florida #2631 üzenetére
Köszi, az indexes fórumban is lebeszéltek róla. A hifi egyébként jónak tűnik, nem hiszem hogy lecserélném, a színe közömbös.
Milyet vennél ennyiért, vagy kissé kevesebbért, mert már ez is felette van, mint amennyit először rá akartunk szánni?
A lényeg, hogy fiatal (2-3 max 4 éves), töretlen, legalábbis nem fejreállt, vagy totálkárosból felújított (1-2 kisebb kijavított kocc nem érdekes), kisfogyasztású, inkább közepes vagy nagyméretű legyen. Pl. egy VW pólóra is beizgultam a múltkor, aztán mikor megláttam és beleültem, hát egy röhej. Az ülés mögött kb 10 cm rés maradt.
Ami mindenképpen kell, hogy legyen benne:
- min. 2 légzsák
- ABS
- valamilyen klíma
- központi zár
fontos, de nem feltétlenül kell:
- riasztó
- elektromos ablak
jó ha van még:
- alufelni
- normális hifi
- vonóhorog
Ne legyen se olasz, se francia, se dacia, se skoda.
Állítólag németet vagy japánt kell venni. Szívem szerint Suzukit vennék, mert most is van egy 1.3-as Swift (GLX-C), és nagyon elégedett vagyok vele. Kb. 6 éve vettük 3 évesen (14e km), azóta nyúzzuk/nyúzom (most 78e van benne). Nem sok mindent kellett rajra cserélni (leszámítva, mikor apukám kissé összetörte), nem volt szinte semmi gond vele, kivéve a kipufogóval, és kétszer akkut is kellett cserélni. Meg persze a normál gyerta/olaj/légszűrő/gumi cserék.
Az asszony sajna nem akar Suzukit, mert kissé kicsi, és ugye ha baj van és törik, akkor nagyon törik. Azaz nem eléggé biztonságos.
Ha csak a megbízhatóságot és fogyasztást nézném, akkor biztos Suzukit vennék.
A múlt héten tettem bele majd' 3000 km-t, de a fogyasztása még 140-nél sem érte el a 6 litert. -
Tangerine
senior tag
Biztos, hogy nem éri meg?
Azt mondta, hogy 2.250e-ért is odaadná, de a téli gumik nélkül.
Nekem egyből megtetszett kívülről. A színétől eltekintve nagyon jól néz ki, nincs lelakva. Végülis együtt tudnék élni a sötétkékkel, bár nem tetszik maga a szín. Ránézésre olyan, mint egy új.
Szimpi nekem a hifi és a vonóhorog is. A vonóhorog soxor jól jött volna eddig is, hifit meg úgyis vennék bele, ha nem lenne. -
Tangerine
senior tag
SOS help-et kérek!
Tudna valaki küldeni egy mintadoksit autóvételhez, a lefoglalózáshoz?
Megér szerintetek 2.3MHUF-ot egy 2003. júliusi Opel Astra 1.4 Z14XE (43e km-t futott)?
+ ABS
+ manuális klíma
+ 2 légzsák
+ vonóhorog
+ centrálzár
+ apine magnó + 6-os CD-tár
+ 4 db téligumi (felni nélkül)
- két ajtó sérült volt, de kijavítva
- nincs ektromos ablak
- nincs riasztó
- sötétkék színű
Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest