- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
SoundX
tag
válasz
bandus #222912 üzenetére
Szerintem ez túlzás. Az előző autómmal mindenféle gond nélkül megjártam Budapest-Berlin-Rotterdam-Budapestet, később meg legurultam Marseille-be és vissza. Mindezt még azelőtt, hogy darabokra szedtem volna a technikát és megfújtam volna, 350.000 kilométerrel az órában. Egész addig semmi problémám nem volt vele
‘99-es, alig extrázott sedan, szóval ha 1.5-2 körül ért akkor, lehet sokat mondok. Soha nem aggódtam, hogy valahol ott maradok. Ha nem lenne mostanában az őrült kergessük a tuningautósokat, stadionok helyett kicsit az utak karbantartására is fordítana királyságunk, valamint ha találtam volna normális megoldást arra, hogy ha elgurul nálam valami, akkor ne essen szét minden létező váltó 10 kilométer után, most nem írnék ide.
nem ragaszkodom a luxus suv-okhoz, csak ahhoz, hogy viszonylag dinamikusan, automata váltóval, kényelmesen közlekedjek a fos utakon. Szeretnék nyugodtan elindulni egy akár 2-3.000 kilométeres útnak, pont mint eddig.Btw 3 éven keresztül használt egy rokonom 500.000 forintos F astrát ingázni Pest megye és rheinberg közöttre. A minimumon felül soha nem kellett rákölteni, sajnos egy parkolóban lezúzta egy ittas fiatal a Cayenne-el. Szóval vagy nagyon szerencsések voltunk eddig, vagy erős túlzás amit állítasz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Siemens EQ6 S700 Series automata kv/cappucino/Latte Macchiato föző érintő kijelzővel!
- Ülőgarnitúra 3-2
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest