- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
válasz
dangerzone #202635 üzenetére
Tekintve milyen szupik lettek a Skyactive D-d, és hogy azért akad pár apróság a G-vel is (semmi extra, nem egy GT86 motor, de nem is kiemelkedő)... Fáznék az első generációtól.
Ezekből és az
feleslegesagyonbonyolításból nem fogadnék arra, hogy nagyon megbízható lesz.
És sajna még nem vezettem, de sejtem a karakterét (ez a kompresszoros mild hibrid ugye?), és megint túl japános lett, ahogy olvasom. Le se írom melyik vag/stellantis motort ikszelném be inkább magamnak helyette, mert megköveznektomics:
Baleszmode: Colt vagy Jazz. Swift még fiatalnak is kicsi ha mennének kettőnél többennvalahova(és sajna nem kevés gyenge pontja van a csomin kívül).
-
vzsryl
nagyúr
válasz
dangerzone #202635 üzenetére
Beszélgettem Mazda szervizben dolgozó szerelővel, és szerinte brutálisan túl vannak már bonyolítva ezek az új szívó motorok is, tehát több hiba lehetőség is rejlik bennük.
Ha 5 évig használod, akkor tök mindegy, hogy TSI vagy Skyactiv. A Mazda 3 kívül-belül nagyon ízléses és sportosan elegáns, ráadásul az is biztos, hogy eladásnál sokat fog érni a szopó benzin motor. Ennek ellenére használtan én nem venném meg, mert tartanék a rozsdától, de nem kell aggódni, mert egy nagyon szűk rétegbe tartozok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- 3D nyomtatás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Projektor topic
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Miele TRIFLEX HX2 CAT&DOG akkus kéziporszívó - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- Eladó Techsend Cyber Monster elektromos roller + sisak ajándékba
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged