Hirdetés
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Vegyestüzelésű kazán rostély házilag!
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz vzsryl #149196 üzenetére
Páromnak gombóc Switje van már vagy 6 éve. Szoktam én is vezetni, viszonyításképp nekem egy régebbi Honda Civic VTi-m van.
Személyes véleményem nekem is az a saját tapasztalatom alapján hogy a Swift egy teljesen jó városi autó. Sőt, meglepő de például a kormányzása nekem jobban bejön mint a gyárilag sportos Civicemé (annak túl könnyű). Ha városba megyünk akkor mindig a Swifttel szoktunk. Ezerszer könnyebb vele parkolni, két embernek meg elég. Még hosszabb távokra is van hogy ezt választjuk. Azt hiszem 2005-ös évjáratú az övé és eddig még nem volt vele semmi extra költség csak a kopó cuccok. Mondjuk az is igaz hogy csak 105k km van benne.
Oké, nem egy prémium autó érzetét kelti de 1M környékén szerintem kisautó méretben mindenképp megfontolandó. Mondjuk ha én keresnék ilyesmit akkor még a Honda Jazz lenne esélyes mert azt nagyon dícsérik de azzal túl sok tapasztalatom nincs.Més que un club!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AiXun T3B T210 forrasztóállomás + tartozékok
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Classic" Regular méret Vadi új Bontatlan Számlával
- -60% ÚJ Soflow SO X elektromos roller, BONTATLAN
- Vadonatúj Quickwheel MAX Urban elektromos roller, 500 watt, 30 km/h, 45km,15Ah akku, számla
- iScooter i10Max Elektromos Roller 750W bontatlan dobozában, számla, gari
- Remek áron vadonatúj brutális elektromos roller Quickwheel EXPLORER - 5600 watt, számla
- Govee TV backlight 3 lite (75-85" TV-hez)
- Delonghi Nespresso lattissima touch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest