Hirdetés
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
vzsryl #149196 üzenetére
Páromnak gombóc Switje van már vagy 6 éve. Szoktam én is vezetni, viszonyításképp nekem egy régebbi Honda Civic VTi-m van.
Személyes véleményem nekem is az a saját tapasztalatom alapján hogy a Swift egy teljesen jó városi autó. Sőt, meglepő de például a kormányzása nekem jobban bejön mint a gyárilag sportos Civicemé (annak túl könnyű). Ha városba megyünk akkor mindig a Swifttel szoktunk. Ezerszer könnyebb vele parkolni, két embernek meg elég. Még hosszabb távokra is van hogy ezt választjuk. Azt hiszem 2005-ös évjáratú az övé és eddig még nem volt vele semmi extra költség csak a kopó cuccok. Mondjuk az is igaz hogy csak 105k km van benne.
Oké, nem egy prémium autó érzetét kelti de 1M környékén szerintem kisautó méretben mindenképp megfontolandó. Mondjuk ha én keresnék ilyesmit akkor még a Honda Jazz lenne esélyes mert azt nagyon dícsérik de azzal túl sok tapasztalatom nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Chieftec Hunter 3: Több, mint evolúció
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parkside szerszám kibeszélő
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Politika
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Abus Viantor sisak
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest