- KNOX a Samsung erődje!
- Köszi, hogy el fogod olvasni.
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
hobizoli
nagyúr
válasz Grillo #22372 üzenetére
Ez egy par hetes:
"Jahh, csak a nyitott lefújó nem street legal vagy 10 éve, meg is faszolnak miatta jól ha egy kpmes óttóba belefutsz. Jóllehet, a mai viszonyokkal...
A céges szuszka amit december megkoppantottam, miután elvették a papirjaiut, úgy fest, hogy: bal fényszóró reccs, géptető elment plusz megrogyott, zárhid megrogyott, lökös picit elment. Eleve a bal hátulja törve volt, bal hátsó ajtó meg meg van nyomva. Mellesleg a szélvédő félbe van repedve. 96 utánira uszkve 25 egy géptető újban, refi 8k, meg az üveg, 180 volt a taliga, ergo no no. De mivel a papirokat elvette a szerv, irány szigoritott vizsla, mozaik ucca. Kollegám telefont megemeli, bediktálja a hibalistát, eredmény: készitse elő szent istván és ikertesvérét, és jöjjön korán. Gondoltam, ha már amugy is kell ennyi, akkor befektetek még 450 forintot egy 12 perces végtelenitett TDK kazira amire felmásolom a natalia oreiro frizurás ribanctól a magyarország kezdetű nótát és bennhagyom az autórádióban.
Mázli, hogy nincs benne....Mellesleg beles, áruld el nekem a szamár himtagja okán kivánol bele sperrt városba, egy 316ba? Utcára inkább van értelme egy torsennek vagy egy quaifenek, mint egy bömmösbe való fütyök lamellás sperrnek, ami egyrészt hangos, másrészt meg valamennyire mindig zár, ergo darálja a gumit és többet is fogyaszt. Jóhogy driftre viccesebb mert oda meg a fentebbiek nem igazán jók, nade 316al hol akarsz driftelni? Mert az hogy a hóban elkapar vagy a vizes aszfalton az ok, de amugy karesz az a motor komolyan kaparni. Én ha neked lennék az összes ilyen hülyeség helyett, mint nagyzene, nagyjanóbumbasztikvég, sötétitett sofőr, beraknám az erre szánt stexet a kerámiamalacba, és ha már eléggé ki van bélelve, keritenék egy donor M3at vagy legalább egy 325öt, aztán legó indul.
Sőt kb igy is csinálom. Elvben a héten el is indult egy apró ajándékcsomag a veszett quebeci srácoktól, annyit mondok elöljáróban, hogy a fele olyan mint egy kalács, a másik feléből meg létezik kakaós is ""VEMS fikarcal nem tud többet, mint egy MS2, vagy egy MS1 egy agyonhackelt firmware-el. Azon is van a methanol befecsi vezérlésétől boost controlon át minden.
MS2 okosabb, mert karajabb a proci, de elvisz az MS1 is mindent. WBO2 se kell, mert elboldogul az a sima NBvel is, EGT doszt nem szükséges hozzá. Nekem a bajom az ezzel, hogy ilyen dugd be azt jóa howtok alapján én nem merek nekiállni, pedig láttam én is már eztazt. Főleg túrósnak nem, kicsit túl nagy a bukta, ha beüt a krach. Swiftnél úgy meg a főtengelyállás érzékelése, hogy az elosztóban van egy opto egy elvetemült 30-fasztudjahány fogú fogaskerékkel, amiben ráadusul a fogelosztás se egyenletes. A gyopárok azt csinálják, hogy lefúrják róla, azt marad 4, és erre lövik az MSt. De van egy argentin vonalam egy variál MS extrás kódra, ami elboldugul a gyárival is. Annyira nem értek hozzá hogy bele merjek kezdeni szétkúrni meg vágni, olyan megoldás KELL, amit bedugok a korbácsba a gyári ECU helyére, beakasztom a MAP szenzort a szivósoron az egyik ágba, röff, és ha nem megy valami, még mindig vissza lehessen állni gyári állapotra. Mivel nincs ismerettségem kitől kérdezni vagy kitől érdemi segitséget kérni, és mivel nem vagyok amugy sem valami szimpatikus, nyitott virággyerek is sanszos hogy nem is lesz, ergo maradok én meg a két kezem meg a nem túl okos fejem, muszáj előre végiggondolni a dolgokat, mint a point of no returnből nézni a lángoló motorteret.
Az a baj ezekkel a fórumokkal, hogy ez a fogd meg dugd be mert a jóskának is sikerült infókból kurva sok van, de rendes lépésről-lépésre howto az meg kurva kevés, ha meg kérdezni kell valamit, akkor megy a pingvinezés meg a dunno. "
MS=Megasquirthobizoli
több drón kell ;P
-
E-Maxx
tag
válasz Grillo #16467 üzenetére
A zöldben 214.000 van, ami reális, de nincs szervízkönyve, a másikban 145.000 van, ami szerintem nem reális, és kintről hozták, ott szervizelték utoljára 2004-ben nem tudok mikor, 120.000-el.
A kérdésem még az lenne, hogy honnan tudom meg hogy a turbó milyen állapotban van, ill ha egy fékpadra (dyno) rátenném (egyáltalán hol találok pesten ilyet) mi derülne ki az autóról?
Szóval ki derülne olyasmi apróság pl hogy a turbónak van-e valami baja?
Illetve kipróbáltam egy D5-ös motorral szerelt S60-ast, ami dízel, és 164 lovas, automata, ráléptem a gázra, azt hittem kiesek a szék hátoldalán. Nagyon nagy ereje volt, a 201 lovas se gyenge, de a 141 lovas már lomhább. De még tűrhető.# # # Amíg a föld kerek, mindig lesznek dízelek, de mivel a föld ovális, jó lesz nekünk a benyás is!!!:)) # # #
-
-
Khelben
nagyúr
Mutasd meg neki ezt. Két személlyel, lehajtott ülésekkel bármit elvisz, nem harmatgyenge, alkatrész pedig nem fog kelleni hozzá egy darabig
-
bandus
veterán
én annyira nem értek hozzá, de talán ezek: [link], [link]. én szeretek benne utazni nyári melók alkalmával. viszont a 2,4-es turbodizelt mindig szidják akik éppen vezetik, ezért kerestem 1,9-est. viszont az a 69 le igen szegényes
esetleg ez: [link]
[ Szerkesztve ]
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
Aktív témák
- Windows 11
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Méregdrágán érkezik Magyarországra a Model Y
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- PlayStation 3
- Házimozi belépő szinten
- Apple iPhone 11 - népalma
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 8400 16GB DDR4 250GB SSD 2TB HDD RTX 3050 6GB GDDR6 ZALMAN S3 TG ZALMAN500W
- iPhone 12 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (283)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM Only (281)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z270 i5 7500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB GDDR5 ZALMAN S3 TG 500W
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (009)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest