Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- weiss: Autó költségek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Personal notes '12
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2026
- leslieke: leslieke farmerzsebe
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Huh, csak most bírtam benézni, mert nekem kicsit többet kell ezek szerint melózni a havi 150-ért, mint Szabinak... Amúgy ez a mindent önerőből, ez tetszik...
Végül is csak fél milát kéne anyának-apának beleadnia, meg a jogsit finanszírozni, meg a fenntartást. Végülis az, hogy kiscsóka 17 évesen furikázhasson egy hármas golffal, simán megér ennyit egy jóravaló szülőnek... 
Ha meg nem, akkor gyerekkínzó, fel kell jelenteni!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Remélem komolyan veszik manapság azt a próbaidős jogsit, meg hogy valami felnőttnek mellette kell ülnie még egy darabig, mert nem szívesen találkoznék Szabival vagy Suliróval egy hosszú egyenesben...
Bármilyen további ellenvéleményt szívesen látok a ringben. Ez a topik nem arról szól, hogy kinek milyen autót vesz apa...
p -
Kiskokó
veterán
arra hogy 1, a jgosit muterék fizetik (szerintem ez az emberek 99%-ánál igy van)
2, két nyár alatt összejön 300 rugó most van 100-am az már 400 ! + muterék beleadnak olyan fél millát és kb 1 millából már lehet egy golf-3-at venni ! ...
S.U.L.I.R.O félig meddig igazad van mert az európai subaruk levannak szabályozva 250-re ! amugy megy az többet is ...
[Szerkesztve] -
Xantomas
őstag
Ez az
Jól megmondtad. 
S.U.L.I.R.O
Van benne valami, hogy az ember jellemét tükrözi a kocsija. Ez tény. Na, de azért nem ennyire. Ez már olyanná kezd válni mint néger- nem néger szöveg, alias sötétkét, világoskék. Tök mindegy, hogy az ember milyen kocsival jár. Ha van rá pénze, vesz nagyobbat, ha nincs, kisebbet.
Vannak olyanok is akik azért vesznek nagy autót, mert pl ott a család. Vegyünk egy átlagos magyar családot: apuci 110 Kg, anyuci 80. Van 2-3 gyerkőc, de inkább kettő. Szép nagy TV-n nevelkedett csemeték, szintén úgy 60 és 70 között. ez már együtt közel 450 Kg egy átlagos bevásárlás után. Ezt nem hiszem, hogy egy Corsa elbírná... -
S.u.l.i.r.o
tag
ööö, nem pont ezt mondom, de mindegy. Normális dolog, ha az ember a sajátját tartja a legjobbnak. Tegyük fel, ha Anyukád szeret téged, és a szemedbe mondja, hogy bár csak olyan szép fiam lenne, mint a szomszédnak (
). Az Anyának is a saját gyereke a legszebb, az autovásárálónak is a sajátja. -
S.u.l.i.r.o
tag
Francia autokkal semmi gond nincs. Japanese powa sztem.
Mondom, nekem csak a passatos köcsögökkel van bajom (azok is életveszélyeseket előznek közúton, és ha baleseteznek, akkor általában a vétlen hal meg), meg a fentebb emlitett BMW/MErcedes pesztizsauto tulajok viselkedésével.
Mindegy, nekem ilyen meglátásom van, vitázni nem szeretnék már megint.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Autós topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Csütörtökön mutatkozik be a OnePlus új szériája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (205A)
- iPhone 14 Pro / 256GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (207A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (209A)
- Feliks Audio Echo csöves fejhallgató-erősítő / előerősítő több fajta prémium NOS csővel
- iPhone 13 Pro / 256GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (206A)
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Végül is csak fél milát kéne anyának-apának beleadnia, meg a jogsit finanszírozni, meg a fenntartást. Végülis az, hogy kiscsóka 17 évesen furikázhasson egy hármas golffal, simán megér ennyit egy jóravaló szülőnek... 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Jól megmondtad.