Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Új hozzászólás Aktív témák
-
g.killer
aktív tag
válasz bluemirage #162332 üzenetére
Van egy ilyen i5 ösöm már otthon, lehet tesztelek vele egyet vásárlás előtt.[ Szerkesztve ]
"A legjobb megoldás az, ha az ember talál egy számára elviselhető állást, amiből meg tud élni, és a maradék idejét és energiáját a fotográfiának szenteli. " (André Kertész)
-
g.killer
aktív tag
válasz bluemirage #162327 üzenetére
Köszi a kiegészítést!
Mindenképpen beépített gpu-s procit veszek pont az általad említett problémáért.
Ezt a programot fogom hasznáni.
Ebből indultam ki."A legjobb megoldás az, ha az ember talál egy számára elviselhető állást, amiből meg tud élni, és a maradék idejét és energiáját a fotográfiának szenteli. " (André Kertész)
-
g.killer
aktív tag
Sziasztok!
Nem szorít az idő, egy nagyobb projekt keretében szükségem lesz egy NVR(Ip Videó Rögzítő) gépre.
1. Mire fogod használni a gépet? 24/7 videó rögzítés.
4. Mennyi a kereted rá?
Nem releváns, a hasonló tudású kész rendszerek 250k körül mennek.
+1. Elkötelezett vagy-e valamelyik gyártó/márka iránt? Van-e valamilyen speciális elképzelésed a gép megjelenését, színvilágát illetően, esetleg egyedi igény valamelyik alkatrésznél?
A program ami futni fog a gépen Intelre van optimalizálva, és szükségem lenne egy alap nvidia kártyára is a folyamatos képi megjelenítéshez, és hardveres gyorsításhoz.
Plusz infó, hogy a rendszer 16db 4k kamerát fog kezelni, a program meg elég erőforrás igényes így nem vagyok benne biztos, hogy elég a bestbuy 10400f ehhez a konfighoz.Igazából a proci-lap-kártya háromszögben kérnék egy kis iránymutatást.
A segítséget előre is köszönöm!
"A legjobb megoldás az, ha az ember talál egy számára elviselhető állást, amiből meg tud élni, és a maradék idejét és energiáját a fotográfiának szenteli. " (André Kertész)
-
-
g.killer
aktív tag
válasz bluyoo #33842 üzenetére
Sztem nekem úgy lesz h egy elöl fúj befelé hátul meg egy szív ez így jó? Kül néztem a lapot hát nem tom az ára már kicsit húzós a számomra. Kül van egy jó Medion gépem intel pentium d 830 2×3Ghz Cpu. Ddr2 800Mhz ram 4 gb Ati radeon x1600 sok extrával kártya olv. lcd kijelző eddig szuper volt most kicsit kinőttem kül a gép nem csak medion építve van. Szted mennyit kérjek érte? Tom h nem ide tartozik csak gyorsan egy be szerettem volna írni. Ja és egy igényes szép gyári medion házben full aluminium. Előlap zárt cd író falak gombnyomásra nyilnak stb.
-
-
g.killer
aktív tag
válasz bluyoo #33838 üzenetére
Ok köszi akkor úgy írnám h még nem szeretném tudingolni mert nem értek hozzá és nem szeretnék 100 ezrekkel játszadozni!
-
g.killer
aktív tag
válasz bluyoo #33835 üzenetére
Pontos keret nincs 90 ezrem van a cpu-un kivül mindenre a cput mástól kapom.
Mint leírtam tuning nincs, értékállóság kel nagyon, modern ség és játszanék rajta!Kösz a gyors választ.
[ Szerkesztve ]
-
g.killer
aktív tag
Sziasztok segítségetket szeretném kérni abban h az általam kiválasztott konfig összeállítás jó-e?!
Úgy nézzetek rá h nekem egy időtálló jó gépre van szügségem főleg játékra,filmnézésre.
A konfig:
CPU: Intel i7 3770k
Alaplap: Asus P8H77-V
Táp: FSP Raider 550W (elég lesz ez a jövőben egy komojabb vga hoz?)
Ram: Ebből mit ajánlotok 1600Mhz-est? Elsőnek 2×4Gb ban gondolkodtam.
Ház: cooler master elite knight 350
CPU Hűtés: Ebben is segítséget szeretnék kérni a profik tól h nem tudom mit válsszak mert eggyik azt mondta jó a gyári, másik meg azt h kel a nagyobb hűtés. Tuningolásban nem gondolkodom.Ja és a házba belemenyen!
Ház hűtése: 2db 12cm es ventivel lenne megoldva.
VGA: Arra még gyüjtenem kell mert egy erőset szeretnék belerakni de azt olvastm h az integrált vga is elég agy darabig. ( Intel Hd Graphics 4000)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RX 7700 XT (RTX 3070 Ti-t veri)/16Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RX 6600 Xt 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2070 Super 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Gamer PC Eladó: i7 6700K RTX Asus Rog 2070
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2060 Super (RTX 3060 Szint)/16Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Belépő kategória (GARIS , KIVÁLÓ ÁR ! ) Ryzen 5 2600X / 16 gb drr4 / 5600 xt 6gb
- Dell OptiPlex 3010 SFF i5-3450CPU / 8GB RAM / 120GB SSD / 500GB HDD / Office 2024
- Intel NUC 12 Pro Kit - garanciális, 64GB RAM, 2TB SSD
- Intel Holiday Bundle - Assassin's Creed Shadows és Ubisoft+ Classics!
- Intel i5-8600k + Asus Prime Z390M-Plus alaplap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest