Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dannyl
addikt
válasz SyMbioTe #93348 üzenetére
Azért ez erősen membrandj-s válasz a 960-nal kapcsolatban Kihasználja az, lehet a 4-et nem, de hármat legalább. Mai és a jövőbeli csúcsjátékok kérik, és ki is használják. Azért nem ajánlott (annyira) a 4GB-os verzió, mert sokkal drágább, ás azért már kapsz jobb kártyát. De ha 5-6k "csak" a különbség a 2 és 4 GB közt, akkor 'kötelező' azt venni.
Kront:
LAP: OK
CPU: "tuning nem lesz." Erre beleraksz egy K-s procit i5 4590 (esetleg, ha a program igényli, akkor lehet i7 kéne VGA helyett/mellett, ezt a VGA-nál is leirom.)
RAM: magas bordás, úgyhogy a hűtő bele se menne a gépbe szerintem. Inkább hyperx fury, vagy crucial ballistix sport, esetleg corsair vengeance LP (fontos az LP, mert az az alacsony bordás)
cooler: Minek ekkora bőőőődület hűtő? Deepcool gammax 300, és akkor spóroltál 10k-t.
VGA: Épp ebben a hsz-ben irtam le a véleményem. A spórolt pénzt inkább VGA-ra költsd, ha lesz játék. Ha nem, akkor a programot kell megnézni, hogy használ-e egyáltalán VGA-t, mert ha nem, akkor nem is kell, elég az IGP.
SSD: OK
HDD: OK
HÁZ: OK
TÁP: Nem kell ekkora. Bár, ha jól sejtem az 520 is majdnem ebben az árban van. Ha 1000Ft-nál kisebb a különbség, akkor a 620, ha nem, akkor BŐŐŐVEN elég az 520-as. Amúgy jó választás.Kicsit többet olvasgathattál volna[ Szerkesztve ]
-
membrandj
nagyúr
-
wrongduke
aktív tag
válasz membrandj #93318 üzenetére
Már csak pár kérdés a mérlegeléshez. Jelenleg még meg van a régi konfigom:
- Asrock 960gm-gs3 fx
- AMD Athlon II X3 450
- Sapphire Radeon HD6750 512Mb
- 2x4 giga kingston 1333MHzAz alaplapra, a memoriára és a procira van vevőm, a videókártyát visszamondták, de lehet lesz arra is. Megéri-e nekem eladni ezt és megvenni a javasolt konfigot? Értem az alatta a teljesítményt.
Egy alternatívát is kérnék ha lehet arra, ha meg maradna a régi gépházam (a matrica amin a neve volt már lekopott, de nem rezonál, jól szellőzik) ami felső tápos.
A G3220 és az i3-4130 között nagy különbség van az árán és 400 MHz-n kívül?
(Tápot, SSD és/vagy HDD minden képp kell vegyek)
"A tigris az mindig egy jellem, sőt, jellem és tigris az egy!" Discord: wrongduke#6214
-
snecy20
nagyúr
válasz wrongduke #93355 üzenetére
A #93318-ban ajánlott gép több kategóriával erősebb az említettnél.
Így akkor miért is akarsz Pentiumot, meg i3-at? Ezek is jóval jobbak az Athlon II X3-as rendszernél, csak épp nem lesznek időtállóak.Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
wrongduke
aktív tag
válasz snecy20 #93357 üzenetére
Remélem erről a konfigról beszélünk
Asrock h81m-hds ~ 13k
g3220 ~ 15k
1x4GB ddr3 hyper x fury 1600 mhz ~ 9k
120GB kingston fury ssd ~ 18k
cm n200 ~ 11k
Fsp hexa+ 400W ~ 13kMindössze tájékozódom, latolgatom a lehetőségeket, számolok (van egy i5 konfigom játékra). Nekem csak a számok mondanak valamit, ezért kérdezek. Sajnos a google mindig fanatikus emberek tesztjeihez vezet, ahonnan nem biztos, hogy pontos eredményt kapok. Visszafelé is olvasgattam a fórumon de egyértelműen nem találtam rá válasz, de az is lehet, hogy elsiklottam felette.
Időt álló gép kell is meg nem is. Nekem ez a gép arra kell, hogy kb havonta, két havonta használjam naponta 3-4 órát, 1-2 napig, ezért sem elsődleges szempont a játék. Játék terén én elvagyok ilyenkor az emulátorokkal. Netezéshez szerintem meg időt álló, legalábbis remélem, hogy 3 évig nem kell újítani benne semmit. Azt viszont gondolom, hogy valami 1-2gigás (én egy HD7770-re gondoltam) videokártya és +4 giga ram az el fog kelleni idővel bele. Ezzel mindent fog tudni amire nekem szükségem van.
Az i3 meg azért érdekel mert abban mintha erősebb lenne az integrált VGA. Ez a kezdésnél jól jöhet.
"A tigris az mindig egy jellem, sőt, jellem és tigris az egy!" Discord: wrongduke#6214
-
CWorm
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném, ha jobban futnának a játékok a jelenlegi gépemen és ennek érdekében egy új Nvidia VGA beszerzését tervezem.
Ez a jelenlegi konfigom:
Alaplap: MSI 790FX-GD70
CPU: AMD Phenom II 955 3.20Ghz BE
VGA: Asus ENGTX560 DC/2DI/1GD5
RAM: GEIL Value DDR3 1333Mhz CL7 8GB
Táp: Corsair Gaming 600WKérdésem, hogy szerintetek vajon elég-e csak a VGA-t lecserélni mondjuk minimum egy GTX980-ra, vagy akkor már mondjuk a proci lenne nagyon szűk keresztmetszet? A táp még elbírná ezt (van benne 3 vinyó is)? Na és egy Titan X-et?
Utoljára akkor mélyedtem bele a hardverek világába, amikor a fenti konfigot (mínusz VGA) összeraktam, és annak már jópár éve, azóta nem igazán vagyok képben ilyen téren.
Ha szerintetek érdemes lenne cserélni minden mást is, akkor arra gondoltam, hogy Intelre váltanék, azzal kapcsolatban olvasnék tanácsot, milyet érdemes venni. (Gamer gép lenne.)Előre is köszönöm.
Félig ember, félig medve, félig disznó
-
-
draco31
veterán
Hello!
Ati HD4850 köré kellene egy gép. A táp minőségibb 450w-os, de most nem jut eszembe a neve.
Ami kell: alaplap-cpu-ram. Új alkatrészekben gondolkozom, játék lenne inkább vele. A keret 45e környéke. Intel vonalon gondolkozom inkább.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Champ1on
tag
-
Champ1on
tag
Szia!
A titan x árából elég komoly gépet lehet kihozni, de még a 980 árából is.Neked mindenképp egy alaplap,proci,vga hármas kell.Ház milyen? mert ha noname az is kell.
i7 4790
asrock h97 fatal1ty performance
ram: van
hdd: van
táp: van
gigabyte gtx 980 g1
hyperx fury 120gb ssd
Corsair 300r
cooler master 212 evo
össz: 338k
Ha sok akkor gtx 970 giga vagy msi 120k. 970-el: 292k
Ezzel pár évig nem lesz gond az ultra. -
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok!
160 ezerért milyen gépet tudnátok összeállítani? Játszásra lenne használva.
Üdv. Johnny
-
Barko20
csendes tag
Sziasztok!
Játékra szeretnék egy új gépet összerakni!
1. Witcher 3-at vigye ultra beállításokkal (nvidia hairworks nem izgat) 1080p-ben min 45 fps-el.
2. Sikerült szereznem ingyen egy Fractal Design Define R5-öt illetve egér és billentyűzet van.
3. A fentieken kívül minden másra szükségem van, monitort beleértve.
4. Kb 250 ezer jó magyar forintot tudok rászánni.
5. 1080pSzempont még számomra, hogy a gép csendes legyen. Mit ajánlanátok?
-
Champ1on
tag
válasz jonnyjoker01 #93366 üzenetére
Monitor kell?
Barko20
Lap:Asrock b85m pro4
Proci: i5 4440
ram: 2x4 gb hyperx fury
táp: Fsp hexa+ 500w
ház: van
vga: Msi gtx 960 2gb vagy r9 280 3gb
hdd: wd blue ezex 1tb
ssd: hyperx fury 120gb
monitor: LG 22MP57VQ-P
össz: 251k -
Ármester
válasz jonnyjoker01 #93366 üzenetére
Szia!
Monitor, egér, stb... kell?
Alaplap: Asrock B85M Pro4, Gigabyte B85M D3H ~18k
CPU: i5-4440 ~52k
Ram: 1*4Gb Kingston HyperX Fury, Savage, Crucial Ballistix ~16-18k
VGA: GTX 750 2Gb ~35k
HDD: WD 1Tb Blue (WD10EZEX) ~15k
Ház: Antec GX 500, Corsair 200R ~15-18k
Táp: FSP Hexa+ 400/500, TT Münich 430/Hamburg 530 ~13-16k
Össz.: 164-172k
Ennél lejebb szerintem nem érdemes menni. Később bővíted még 4Gb Ram-al, majd ha lesz pénz akkor pedig erősebb kártyával.
Ha kicsit még tudsaz rá költeni: GTX 750Ti 2Gb (Giga dupla ventis) ~44k(#93367) Barko20
Megelőztek, fentebb írtak egyet(#93351) dannyl
Igazából ez egyéni vélemény volt a 4Gb 960-ról, de ha nem sokkal drágábban megéri, akkor megfogadom amit mondasz„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
CWorm
aktív tag
válasz Champ1on #93364 üzenetére
Hali!
Tehát a másik hozzászólás és a tied alapján úgy tűnik, nem lenne elég csak VGA-t újítanom. De legalább a RAM maradhat.
A házam szerintem jó, bár jobban örülnék, ha beleférne egy magasabb procihűtő, meg nem tudom, milyen hosszú VGA-t bír el (Cooler Master Silencio 550). De gondolom jó lesz. VGA-ból olyannak örülnék, ami gond nélkül viszi a 4K tartalmakat (csak hogy felkészüljek a jövőre).
Van két SSD-m, illetve több HDD-m is, úgyhogy vinyókból nincs hiány, azt megoldom.
Utánanézek ezeknek, amiket írtál, köszi!Félig ember, félig medve, félig disznó
-
Ármester
válasz draco31 #93370 üzenetére
Pontos típus kellene. Chieftec-nek is vannak rosszabb és jobb szériás tápjai.
(#93371) CWorm
Itt van a Silencio adatai
Nem éppen a legjobb ház, elég gyengén hűtenek a Silenciók. Hűtőből max 154mm magas fér be.
VGa-ból ha kiveszed a hdd tartót akkor 400mm hosszú is mehet.
4K játékhoz erősen a minimum csak a 980, ahhoz már lehet 2 kellene, de nem akarok hülyeséget írni.
Amúgy amit Champ1on írt az jó lesz (ssd akkor nem kell bele), csak ha 4K-ban akarsz játszani akkor oda lehet kevés lesz a 980 is. Én a helyedben a házat is cserélném.„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Ármester
válasz draco31 #93373 üzenetére
Nem a legjobb típus, de egy ilyen egyszerűbb konfighoz szerintem jó lesz.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Ármester
válasz Champ1on #93375 üzenetére
Azért ez még nem a legrosszabb Codegen szint
Ilyen kis géphez szerintem bőven jó ez. De pl. Egy i5-ös géphez már nem raknám be..„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
CWorm
aktív tag
válasz SyMbioTe #93372 üzenetére
Hali!
Ha cserélnéd a házat, milyenre cserélnéd?
Én ugye eredetileg azért vettem ezt, hogy halkabb legyen, de nem vagyok elégedett vele, így is nagyon hangosan tud zúgni (szerintem a procihűtő, meg persze a VGA, ha terhelem). Olyat vennél, ami jól szellőzik, és akkor nem kell nagy fordulaton menniük a ventiknek, ergó kisebb lesz a zaj? Vagy nem a zaj szempontjából, hanem csak a jobb hűtés miatt cserélnéd?
Az a baj, hogy kb másfél éve vettem ezt a házat és nekem ez még újnak számít , nem sok kedvem van megint cserélni. Bár ha most rábeszéltek arra, hogy az egész gépet cserélni, akkor úgyis lepasszolnám kompletten szerintem...Félig ember, félig medve, félig disznó
-
Ármester
A jobb hűtés miatt cserélném.
Ha nem kell hangszigetelt akkor amiket Champ1on is írt.
Ha hangszigetelt kell akkor: Nanoxia Deep Sielnce 2 Ez jól hűt és hangszigetelt.[ Szerkesztve ]
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
bgufo
csendes tag
Sziasztok!
Olvasgattam itt a hozzászólásokat és ezek alapján összeszedtem kb egy gépet magamnak, a cél, halk gép néha játék néha film net.
A kérdésem az lenne hogy van e valami ebben a listában ami nagyon kilóg erős/gyenge a többi alkatrészhez képest:
Alaplap GIGABYTE GA-B85M-D3H
Processzor INTEL Core i5-4440 3.10GHz 1150 BOX
Memória HyperX 16GB Savage DDR3 1600MHz CL9 KIT HX316C9SRK2/16
Videókártya GIGABYTE GV-N960IXOC-2GD GTX960 2GB GDDR5 OC PCIE
SSD SAMSUNG 120GB 850 EVO SATA3 2,5" MZ-75E120B
Ház THERMALTAKE Core V41 Window fekete
Táp FSP Hexa+ 500W
Monitor LG 24M45H-B -
Kront
tag
válasz dannyl #93351 üzenetére
köszönöm a gyors válasz.
cpu tuning valóban nem lesz, de ez a K-s alapból 400MHz-vel többet megy, és csak + 4000 Ft
RAM: direkt olyan hűtőt választottam, ami egyáltalán nem lóg a RAM fölé, így (elvileg) tetszőleges magasságút választhatok, nem kell LP-s.
cooler: azért ezt, mert nagyon halk. a hűtős topicban ajánlották. de ha van hasonlóan halkra (nem passzív és nem vizes) javaslat, meggyőzhető vagyok.
VGA: a CAD erősen használ VGA-t, külön drivere is van hozzá. 970-et akartam eredetileg, de az amit élőben láttam (egy strix) idegesítően cicergett, a boltban meg azt mondták, hogy nem tudnak garanciát vállalni rá, hogy csöndes legyen. a náluk eladott 970-esek kb. fele cicereg (nem cserélik), míg 960-nál nem futottak még ilyenbe bele. 980-ra meg nincs pénzem, és nem is igazán kell, mert nem játszom. arra ott a ps3-ps4.
táp: szerintem is elég lenne az 520, de ahol venném 6000 Ft a különbség, annyit megér a nagyobb. hát ha egyszer lesz 980-om...>
Kicsit többet olvasgathattál volnaamint látod, azért olvasgattam eleget -
Ármester
Szia!
Alaplap: Ok.
CPU: Ok.
Ram: Fele ennyit. 2*4Gb Kingston HyperX Fury, Savage, Crucial Ballistix Sport. ~16-18k 16Gb munkára, videóvágásra, stb..-re kell.
VGA: Ok.
SSD: Ok.
Ház: Nem ismerem. Ha jól hűt akkor nekem ok.
Táp: Ok.
Monitor: Ok. Olcsóbban: LG 22MP57VQ-P ~38k + HDMI kábel kelleni fog ha nincsen: ~1-2k
HDD-d van vagy elég az SSD??, Ha nincs: WD 1Tb Blue (WD10EZEX) ~15k(#93381) Kront
Szerintem is maradj az alacsony bordásnál, annak nincs hátránya és tuti nem lesz gond a hűtővel.„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Kront
tag
IMIIKE1998, SyMbioTe: ok. akkor G.skillt cserélem Vengeance LP-re.
-
core2trio
tag
válasz hajniooo #93228 üzenetére
Akkor kiderült mi történt? Villámkár, tápmegszaladás, vagy a már klasszikus Athlon hűtőbaleset?
Amúgy winyókhoz nem rossz ez a floppy beépítő keret, de SSD-hez elég az egyik oldalt rögzíteni, nem esik le vagy szakad ki semmi mert az egész pár gramm.
Itt külön venti van a meghajtóknak, de ha ott rossz a légáramlás a gépben akkor talán 1-2 C°-ot számít hogy rögzítve van az SSD másik oldalról is, a hővezetés miatt.
[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok. Azt szeretném kérdezni hogy érdemes fejleszteni az alábbi gépet, vagy a kora miatt hanyagoljam? A keret rá 50E.
Alaplap= Asrock P43DE ez ATX lap 775-ös foglalattal.
CPU =Q8400-as.
Memória =6GB Kingmax DDR2-es.
VGA=Zotac GTS 250 512MB.
Winchester =Samsung 3,5"-os 500GB,7200-rpm.Igen ám de sata 2 csatlakozóval. 16MB-os.
Ház =Codegen 6228-ca.
Táp =Gigabyte superb 460W-os.
Köszönöm előre is.[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
dannyl
addikt
válasz Luck Dragon #93388 üzenetére
Esélytelen. Ösrégi cucc már sajnos. És a rossz hír, hogy semmit nem tudsz àtrakni egy esetleges új gépbe, max a vinyót, ha jó kondiban van. 50k-ból meg hasonló szintet sem lehet kihozni.
-
dannyl
addikt
Nem tudom megér-e 10k-t az a 400MHz, de ha neked belefér, akkor oké. A hütön akkor is spórolnék, hiszen tényleg fölösleges rá 16k-s hütö. 5k-ért írtam, az is halk.
RAM-ot megbeszéltük, szerintem az olcsóbbat vedd az általam javasolt 3 közül. Mind jó. VGA-ra meg dobd rá a 10-est, meg, ha ennyire gpu igényes a progi, akkor sztem a proci 10esét is, és akkor r9 290-et vegyél. Vagy ha futja, akkor 970et. MSI jó belöle, giga g1 is. Ja, és 6k-t nem ér a nagyobb táp. Vedd a kisebbet. 980 alá is elég lesz vígan. És akkor már kb. 26k-t spóroltunk. -
-
Ashraf02
újonc
ez már viszi a mostani játékokat zökkenö mentesen ?
Gigabyte GA-H97M-D3H alaplap 24770 Ft
Intel Core i3-4150 processzor 32614 Ft
Corsair 2x4GB DDR3 1600MHz CMV8GX3M2A1600C11 memória 16568 Ft
Asus R9 270X 2GB DDR5 R9270X-DC2T-2GD5 videokártya 55919 Ft
Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX merevlemez 15220 Ft
FSP 400W HEXA+ tápegység 12772 Ft
Mars Gaming MC4 fekete számítógép ház 11135 Ft
Asus DRW-24F1ST fekete DVD író
-
ggbuffon1897
őstag
válasz Ashraf02 #93392 üzenetére
nem lesz vele baj, bár a cpu és a vga miatt azért ilyen "minden ultra hd-n fog menni" című történet felejtős, sőt jópár játék már nem biztos h annyira szeretni fogja az i3-at, de azért az esetek 80-90%-ra még bőven elég anélkül h éreznéd h kevés (de mondom itt sok függ az igényeidtől, kompromisszumképességedtől stb)
alapgépnek, amit később bővítenél ha most nem elég a keret akkor teljesen vállalható, viszont amin én változtatnék a helyedben
: - a lap b85m-es kiszerelése olcsóbb, itt lehet nyerni pár ezrest
- RAM-ból törekedj arra h ne magas hűtőbordás ramokat vegyél
- táppal ha hosszútávra és későbbi bővíthetőségre tervezel, akkor inkább az FSP Raider 550 / Thermaltake Hamburg 530W-ot mondanám
- erről a gépházról még hallomásból sincs tapasztalatom, lehet körbeszaglásznék másfelé isha van még kereted, akkor azért az i3 helyett az i5 mindenképp javallott hosszabb távra, VGA-val elleszel egy darabig, de ahogy írtam megfelelő kompromisszumokkal
-
Ármester
válasz Ashraf02 #93392 üzenetére
Szia!
Monitor, egér stb.. vannak? Mennyi rá a kereted? Monitor felbontása, ha van?Lap: Ok.
CPU: Ha futja akkor inkább i5-4440 és egy B85 lap, vagy i5-4590 és ez a lap.
Ram: Ok.
VGA: Ok, de 58k-ért PCX-en van R9 280, ami azért jóval erősebb.
HDD: Ok.
Táp: 280-as alá már inkább a Hexa+ 500
Ház: Totál nem ismerem és nem is tűnik valami jónak. CM N300, Antec GX500, Corsair 200R
ODD: Nekem ok.(#93393) ggbuffon1897
R9 280 van majdnem ugyanennyiért .[ Szerkesztve ]
-
Holyshout
csendes tag
Sziasztok!
Asztali gépet szeretnék összerakni és a következőkre gondoltam:
GIGABYTE GA-Z97N-Gaming 5 alaplap
INTEL Core i7-4790K
Kingston 2x8GB 1866MHZ hyperX Fruy Black
ASUS GeForce GTX 960 4GB GDDR5
Corsair 600W CX600Msz.házzal és egyéb tartozékokkal - melyek szükségesek - rendelkezek.
Szeretném ha megbírálnátok ezt a konfigot és szakértői véleményeteket megosztanátok velem
Köszönöm mindenkinek előre is
-
Holyshout
csendes tag
ja igen, és PCX-ről vagy ipon-ról érdemes-e vásárolni? Csak mert nektek jobban hiszek mint a random search alapján talált véleményeknek.
-
membrandj
nagyúr
válasz wrongduke #93355 üzenetére
i3 felesleges alapvető dolgokra. SSD-től lesznek gyorsak.,
afi0903
i3-at nem ajánlom. Pentium, ha nem komolyan nyomja, ha igen, akkor az első konfig amit írtam i5-el.draco31
4850-re ne építsd gépet 2015-ben. Már 3 éve is gyenge volt. Cserébe fogyaszt brutálisan.
Volt szerencsém hozzá személyesen.Kront
Semmivel nem fog többet adni egy tuning i5v i7 ,mint egy sima i5. Főleg, ha nem húzod. 1-2 fps-ről beszélünk.
Még komoly tuning esetén is csak pár fps-ről van szó.Luck Dragon
Vga-t lehetne fejleszteni, bírna jobbat is bőven,de a proci is már régi. Komoly vga mellé kevés,de ha full hd-n játszol, akkor egy gtx 750 Ti 2GB ~ 42k sokat dobhat, ahol nincs erős proci igény.Holyshout
"sz.házzal és egyéb tartozékokkal - melyek szükségesek - rendelkezek."
Akkor oszd meg velünk, mert azok nélkül nem lehet megválaszolni. PONTOS típusokat írj. Ha fogalmad sincs, noname ház, akkor az pl tuti csere.Azt se ártana tudni,hogy mire kell..
Játékra pl abszolút nem jó konfig. Munkánál ok lehet,de a hűtő lemaradt, ssd is nagyon fontos ott, a ház pedig végképp.Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
athos9204
csendes tag
válasz SyMbioTe #93348 üzenetére
Szia!
Köszi a választ, jelenleg egy 250-es Samu 840 EVO van a notiban, azt örökölhetné meg a gép. A később alatt pár hónapot értek, de lehet hozzácsapom inkább a rendeléshez... SSD-ből mit ajánlanál/ajánlanátok? Én egy 250 GB-s 850-es Samsungra gondoltam, viszont az EVO vs PRO kérdéshez nem értek.. PCX-es árakat nézve 32k vs 43k... Ér ennyivel többet? Vagy esetleg más?
Köszi!
-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
Hirdetés
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest