Hirdetés

2024. május 25., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-25 08:15:08

LOGOUT.hu



TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ

Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#173566) SyMbioTe

(rögzített hsz)

Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás. :)

„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”

Hozzászólások

(#78004) MasterHUn válasza lazydog (#77995) üzenetére


MasterHUn
senior tag

Mivel ismerem a játékot és tudom miről beszélek megosztom veled mert ahogy írsz róla szerintem nem ismered a játékot maximum videót néztél róla,de lehet hogy tévedek az írásoddal kapcsolatban!

Akkor most várjuk meg, amíg a kérdező eldönti hogy

három hónapos, vagy hároméves WOT-al akar játszani,
-Itt megjegyzem hogy mivel egy folyamatosan updatelő launcher ből indítod el így kiesik a 3hónapos vagy 3 éves játék elképzelésed, mert mindíg a legújabbal tudsz csak felcsatlakozni a szerverekre.

valamint ragaszkodik-e a csúcsbeállításokhoz.
-nem kell csúcs beállítás a játékban és szerintem az effektek fele tök fölösleges mert zavar csak a célzásban. viszont a játék grafikai motorja sincsen normálisan optimalizálva(FPS droppok és az el tűnedező lövedékek és még sorolhatnám)

Nem egy erős gép..., fél Paks kell mikor bekapcsol :D / Minden SIKERES ÜZLET UTÁN JÁR A PIROSPONT!! //

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.