- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
válasz
BURN28 #46652 üzenetére
Nekem kevesebb mint 1 év után ment tönkre a a görgője. És amiatt, hogy nem optikai elven működik, hanem valami szutyok réz érintkezős az egész, kb szétkeni a görgő oldalán az érintkezőt. Így konstans érintkezik. Az A4tech topik tele van pont ugyanilyen beírásokkal, hogy 1 év után görgő szar.
Egy 400ks géphez ne egy 4k-s egeret rakjunk már, hanem valami normális logitechet. Szerintem.
Persze nekem is csak 1 Logitech egerem van kb 7 éve, így emiatt is javallanám ezt.2 év alatt vettem 2 egeret (5 és 6k), hogy majd ez jó sokáig bírja. Mind2 szar. Helyettük vehettem volna valami normális logit és nem lett volna gondom.
ShellKretor: mivel nekem csak egérrel volt eddig rossz tapasztalatom így billből kb egy sima 2ks is elég lenne, de egérből is valami tényleg márkás. A4tech topikot kellene nézni, hogy mennyi gond van velük.
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest