Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Ha lesz egyszer időnk írunk egy téma összefoglalót addig is itt van 2 link...
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
tamass.szabo #1732 üzenetére
Sony tv-n nekem is tetszik az ATV rom, de nekem boxon eléggé csalódás volt, olyan semmilyennek tűnik. Egyébként az új gyári rom a Mecoolra már ATV alapú, csak a kinézete nem az. Ami a hátránya: a szűkös play kínálat, kell alternatív megoldás helyette.
Nem melegszik jobban mint bármelyik box, szerintem nem kell a hűtéssel foglalkozni.
Jó box, én ajánlom. Van hibás széria belőle de már nem nagyon küldik azt, ha mégis akkor le kell fotózni az EMMC-t, reklamálni kell és visszakérni az árát. A hibás szériás sem szokott egyébként legtöbbször rossz lenni, csak azt nem nagyon kell frissítgetni talán.
A nem odavaló szoftvereket meg el kell távolítani. Van hozzá elég jól beállított TWRP mentésem, ha érdekel elküldöm és akkor egy jól beállított droid rendszered lesz rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- INTEL COMPUTE STICK - STCK1A32WFC
- Apple iMac 24" M1 8/256 Green!
- AMD Ryzen 9 3900X / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 RAM / 500GB SSD + 1TB HDD konfig eladó jó áron
- AMD Ryzen 7 5700X / RTX 3060 Ti / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD Mini-ITX konfig eladó jó áron
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest