- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
2800 - 2701
12746 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2020-09-08 07:24 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibész35
tag
Köszi, ezeket jó tudni! Fontos szempont a dual band, de ezek szerint a 912-vel se járok sokkal rosszabbul.
Kezd körvonalazódni az utód, az rk-n valahogy nem sikerült se ce-t, se le-t elindítani - hagyom is a fenébe.Még valami: 32bit vagy 64bit? Melyiknek van több létjogosultsága?
-
blakey
titán
-
kenand
veterán
912-nek jobb a GPU-ja de leginkább csak játékok alatt jön ki, van gigabites LAN támogatás.
905x azonban jobb, ha nem android alatt használod. LibreElec nagyon problémás volt 9012-es boxon. CoreEleccel diasabled deinterlace opciót bekapcsolva már használható.
905x továbbra is a leg probléma mentesebb filmnézéshez. Egyedül nagy bitrátájú 4K filmeknél lehet gond a 100-as lannal, de az is megoldható gigabites USB adapterrel (nem gond hogy a box usb 2.0-as attól még elég a 4K filmekhez) -
csibész35
tag
-
kenand
veterán
Sajna RK+CoreEleccel kevesebb a tapasztalat, nekem is csak Amlogic 905/905w/905x és LibreElec CoreElec kombókkal van.
(#2793) laszkan
HBO go általában a boxok többségén megy 2GB-s ajánlott az A,logic miatt.
NAS-ról filmnézésre jobb a Core/LibreElec SD kártyáról indítva, 905x-es box rá a legjobb esetleg 912 vagy 905w -
csibész35
tag
-
csibész35
tag
Sziasztok! Github-ról honnan tudom letölteni a coreelec-et rk3328-hoz?
-
laszkan
csendes tag
Sziasztok,
gyerekek kaptak a szobájukba egy Samsung tipusu tvt. Nem okos, de a gyerekek a családi okoson nevelkedtek eddig, most meg hiányolják amit eddig megszoktak.
Az igény az lenne, hogy HBO Go alkalmazást tudjak inditani/telepiteni rá, illetve hogy a NASt elérjem vele.
A fentieket tekintetbe véve tudnátok javasolni valami TV okositó kütyüt? Teljes a sötétség ebben a témában nálam.
Köszi előre is -
blakey
titán
-
Carvus
senior tag
Jaja mindenképpen CE volt a tervem, csak mondom megnézem az androidos TV box korlátait, így adtam én is egy esélyt az SPMC-nek. Egy málnán a hálóba már jó ideje használom az OSMC-t, csak az 4K-ra elég kevés, ezért is jött a box. Igen filmnézés a fő cél, még egy Transmissiont dobok rá, meg Főnökasszonynak valahogy életre keltem RTL Mostot aztán kész is.
Necronom (#2790) Az alapján csináltam pedig...

-
Necronom
senior tag
-
blakey
titán
-
kenand
veterán
-
blakey
titán
-
kenand
veterán
-
Carvus
senior tag
-
kenand
veterán
-
hupisom1
tag
Sziasztok ! TvGo -ra , illetve , word of warship játékra keresek boxot .
Amit kinéztem az :
X96 max 4/32gb chip : s905x2
vagy
H96 max x2 ugyan ez a hardver csak ahogy látom 100mbit a lan , másiknál 1000mbit .
Esetleg más alternatíva ilyen vagy erősebb hardverrel ? -
Necronom
senior tag
Azért SPMC-Amlogic Tool-al még teszek egy próbát CE előtt.
Mindket verziot erdemes kiprobalni szerintem
Teny, hogy nekem az 912-as boxon csak az SMPC+Amlogic progi megy, viszont a 905X-en meg dualboot van, ott javareszt ugyis csak filmezes van
De igazsag szerint en nem veszek kulonbseget, csupan annyit, hogy mar a sokadik film megnezese utan mondom, hogy minden 9-10. filmnel van egy kb 1 tized mp-es doccenes, ha nem figyelek kimondottan ra, eszre sem veszem - szerintem ez lehet inkabb attol is, hogy az Android epp hozzanyult az USB hdd-hez valamiert... -
kenand
veterán
Minix márkásabb, jobb rajta a gyári android, amit linkeltél újabb RK chippel szerelt, de az Android minősége kérdésesebb.
#2780) Carvus
SD-re mehet a CoreElec, videó lejátszásban biztosan jobb lesz, mint az Android. Bármikor indíthatod NAND-ról is akkor indul az Android és mehet az IP TV. Bizonyos TV adásokat lehet nézni CoreElec alól is... (MindigTV állami csatornák pl) -
Carvus
senior tag
No hétfőn délután miután meguntam a hibás Mecool BB2-el való levelezést a TomTop-al (25+ mailt írtam nekik) ..ha esetleg valakit érdekel miután elismerték, hogy sz*r a box 6 EUR(!!!!) kompenzációt ajánlottak fel, amit a végére jó fejek voltak, vagyis csak próbáltak lenni és 25 EUR-ra licitáltak (50-et fizettem érte)..úgyhogy vicc az egész és át is adtam az ügyet a PayPal-nak!

Beelink GT1 Ultimatet is nézegettem, de végül én is berendeltem a VORKE Z6 Plust (lengyel store) (52.61 EUR volt ingyen postával), amit tegnap ebéd után hozott is a DPD futár. Egyből ki is próbáltam és ez már végre működik. Egyelőre még csak Androidot (7.1.2-el jött) nyomkodtam egy kicsit, pár appot telepítettem:
Miracast megy rendesen
4k-s Smart YouTube faszán működik(telóról is tudok rá castolni)
Speedtest kábelen maxot mér(Lg WebOS-nek ez nem sikerült..)
IPTV tökéletesen működik (számomra ez volt a legfontosabb ok, hogy legyen egy ilyenem, és tudjam végre tévén nézni a sport streameket..érdekesség, hogy ugyanezen app mobilon gyakran kifagy!)
RTL Most menübe eljutok, viszont valamiért videót nem akar lejátszani
KODI is menüben faszán működik(van egy málna PC-m az néha beakad, ez jól bírja..nyilván erősebb is a hardvere), de 4k-s videóknál már pufferel rendesen.Távirányítója infrás kattogós, de teszi a dolgát. Bár szerintem cserélve lesz egy billentyűzetes touchpadosra.
LG Magic Remotet még nem sikerült működésre bírnom, de szerintem ez user error lesz...
Első Androidos boxom, úgyhogy még ismerkedünk, de van még mit tanulnom és olvasgatnom a témában. Azért SPMC-Amlogic Tool-al még teszek egy próbát CE előtt.
Összességében nagyon tetszik, köszi az ajánlást!

-
pdave
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném lecserélni a jelenlegi (Neo Minix X5) médialejátszómat egy újabbra, 99%ban Youtube megy rajta, gyakorlatilag másra nem is használjuk. Ennek fényében ez a médialejátszó jó lehet?
Illetve ti találkoztatok azzal a Youtube problémával, hogy reklám / újralejátszás esetén fekete lesz a kép, de hang van? Cache-t már ürítettem párszor, de nem oldotta meg, mindig felrakom a legfrissebb verziót ha jelez.
Bónusz kérdés: 42 dollár már vámolandó összeg kínai rendelés esetén?Előre is kösz a válaszokat
-
pubos
tag
-
kenand
veterán
-
pubos
tag
-
kenand
veterán
-
pubos
tag
-
tcsaba007
tag
-
pubos
tag
Sziasztok.Lehet rossz helyen teszem fel a kérdést de annyira fogalmam nincs róla...hova merre..
A lényeg szeretnék venni egy ilyen tv boxot de nem igazán vágom ezt az egészet.
A lényeg hogy neten keresztül tudjak nézni pl youtubot meg mi tudom én ahol ilyen filmes izék vannak.
Legfőképpen a gyerekem fog rajt ezt azt nézegetni nem igazán kelne bonyolult meg persze drága sem.
ezt a kettőt néztem használtba.
X96 Mini TV Box 2GB RAM + 16GB ROM
A95X R2 TV Box - US PLUG 2GB RAM + 16GB ROM
Ezekről tudtok valamit mondani?vállalható ezek közül valamelyik?
Előre is köszi -
Necronom
senior tag
-
pokers
senior tag
-
Digger
senior tag
-
Directors
senior tag
Sziasztok!
Most kaptam kézhez a kis kütyümet, így még ismerkedek vele

"Mecool M8S PRO W S905W 2Gb"Azt meglehet valahogy csinálni hogyha én a telón kiválasztok egy videót a youtube-on, akkor az a boxon elindítsa a videót ?
Ha igen akkor hogyan ? -
kenand
veterán
-
varázsgömb
aktív tag
Most annyit csináltam, hogy a boxon is, és a házimozin is amire dugva van, a felbontást az "auto"-ról átállítottam azonos fix értékre. Hogy ettől-e, vagy mert ki lett húzva a tápkábel attól-e, nem tudom, de most elviselhető mennyiségre csökkent az 1 mp-es fekete képek száma.
Köszönöm mindenkinek a tippeket. -
blakey
titán
Nem tudom, hogy az RK-s boxon milyen az Android, lehet, hogy a színmélységgel is variál vagy épp nem tudja eldönteni a felbontást, szóval utána kell járnod.
-
varázsgömb
aktív tag
-
blakey
titán
4K-s a TV-d, a GUI-t állítsd 1080p-re és úgyis próbáld ki, lehet, hogy a felbontással lesz a gond illetve a box és a TV nem szeretik egymást, de azért próbálkozz a dolgokkal. Mást nem tudsz tenni.
-
varázsgömb
aktív tag
Sziasztok!
Lassan agyvérzést kapok! Tudnátok segíteni hogy mi lehet a baj?
Tegnap megjött a H96 MAX RK3399 Six Core 4GB RAM 32GB ROM box. Azt csinálja, hogy távirányító, vezeték nélküli egér, billentyűzetet használata, gomb megnyomása esetén 1 mp-re elmegy a kép, akkor is, ha csak a kurzort mozdítom meg. Az elindított film folyamatosan megy, de de ha valamelyik eszközt használom, elkezdi az 1 mp-es képszakadást. De az az idegestítő, hogy nem állandóan, (mert akkor tudnám, hogy hibás a cucc) hanem változóan, de főképpen a használat 80%-ban. Vagy háromszor csináltam gyári alaphelyzetbe állítást, de semmi javulás, ugyanúgy csinálja. (Kábel csere is megvolt,hátha...) Ha kihúztam a tápkábelt, annyi változott, hogy 80%-ban jó, 20%-ban nem, de egy idő után fordítva. Eddig semmi rendszert nem találtam, random szarakodik.
Van valakinek tippje?
-
Digger
senior tag
Sziasztok!
Megjött a TV Box-om! Megdöbbentő gyorsasággal érkezett, alig egy hét alatt itt volt, lehet, hogy EU stock-os!
8.1-es Android van rajta. Egyenlőre egy normál, vezeték nélküli tapipados magyar nyelvű billentyűt dugtam rá. Ebből adódik az első kérdésem! Tudok rá hozzávaló meghajtót telepíteni, hogy minden a helyén legyen?
Aztán olyan apróságot sem tudok rajta állítani például, hogy dátumformátum.
Van ennek topicja valahol, vagy jó helyen kérdeztem? -
petilaco
csendes tag
-
csibész35
tag
-
Necronom
senior tag
X96 6.0 droiddal siman megy a Nova es a Microsoft Launcher - ezt hasznalom, nem omlik
Chromban siman nyit uj lapot linkrol - nem kell jobb egergomb - teny, hogy szoveg athuzason nem nyitja meg a keresot, hiszen a jobb eger = exit
siman gorget a gorgovel
A hatterkepekrol nalam a bing gondoskodik, widgetet siman eszik, pl jelenleg epp egy ora van a jobb felso sarokban
-
csibész35
tag
-
kenand
veterán
-
csibész35
tag
Nálam sajna a boxnak egyedül kell helytállnia mindenben (stream, letöltés, seed)
Android 7.1-et szeretném javítani. A "gyári kínai" felületet szóra se méltanám, ellenben a legtöbb launcher összeomlik. A mostani se túl okos, de még mindig jobb, mint az eredeti. A legjobban talán az állapotsáv hiányzik, de háttérképpel és widgetekkel se boldogul. Chrome-ban is vannak bajok, nem tudok linkről új lapot nyitni (nem reagál a jobb gombra / nyomva tartásra), nem tudok görgetni csak nyíllal lépkedni, stb... -
kenand
veterán
Akkor hagyd rajta a Win 10-et , arra van legtöbb játék.
Humbleubundle.com oldalon rendszeresen vannak régebbi játékcsomagok 1 USD-től.
USB-ről bootolva meg mehet a filmnézés LibreEleccel
(De Win 10 alatt is megy a Kodi jól)(#2753) csibész35
Transmission jól megy Libre/CoreElec alatt. Transmissionra az ember telefonról, táblagépről, PC-ről küldi a letöltendőt a transmissionra. De kis fogyasztással mehet 0-24-be.
WEB böngészés nincs.
Mit szeretnél javítani a 7.1-gyel?
Passthrough-ba erősítőbe mehet akár 7.1-is ha az erősítő tudja.
-
csibész35
tag
Köszi! Most olvasom, hogy van kezdetleges ce rk3328-ra. Egy próbát megér mielőtt megsemmisítem

Gondolom Kodiból nem lehet torrentálni meg böngészni, így a droid is használatban maradna. A 7.1-et lehet valahogy javítani? Sok funkció nem vagy rosszul működik és persze lassú is. A dual boot működhet fotelből is, vagy csak ha kiveszem az sd-t? -
Necronom
senior tag
Szinte majd minden X86 vagy X64 alapu masinara lehet Androidot tenni
A kerdes inkabb az, hogy minek?
De ha mar Android, akkor inkabb dual bootban egy Remix OS, meginkabb egy Phoenix OS a Windows mellepigster (#2746)
A HDMI kimenetet saját kijelzőnek lássa
szerintem ilyen nincs....HW-bol semmikepp sem, de meg app sem letezik - tudtommalXbox 360 (Logitech F710) kontrollerrel mindenféle mókolás nélkül alapból használható
Nehany USB-s (vagy wireless) controlerrel majd minden box hasznalhato, de hogy a jatekok tamogatjak-e az mar mas teszta, tobbsegeben nem - van (volt) erre egy jo kis app: gamepad games - ez megmondta, hogy melyik jatek melyik contorollerrel hasznalhato, vagy esetleg akar billenyuvel, taviranyitovalEgérmozdulatokat touch mozdulatoknak (is) érzékelje.
Ehhez is egy kulon app kell, vagy mukodik vagy nem - tipikus -
petilaco
csendes tag
-
kenand
veterán
-
petilaco
csendes tag
-
denko
senior tag
(vajon) Nehéz nyelv ez

Köszönöm a segítséget, akkor kicsit válogatok 905/912-sek között, azt látom hogy mecool megkapta droid 8+ támogatást, inkább afféle kéne tendálódni, csak a másik olcsóbb, de majd meglátom akkor.Miért jobb dual boot mint droidos kodi mint alkalmazás, stabilabb a rendszer?
-
blakey
titán
-
pigster
senior tag
Sziasztok!
Androidos TV-boxot keresek, ami:
TVGO-ra Telekom) használható. (A HDMI kimenetet saját kijelzőnek lássa + állítólag nem lehet rootolt)
RJ45 1 Gbit/s csatlakozója van
Xbox 360 (Logitech F710) kontrollerrel mindenféle mókolás nélkül alapból használható
Tápcsatlakozón kívül legalább 2 USP aljzat
Egérmozdulatokat touch mozdulatoknak (is) érzékelje. Van pár játék (pl. Skisafari), ami az egérkattintást nem érzékeli, csak a tényleges tapogatást, illetve csak akkor, ha külön vmi alkalmazást (Tincore - 2016-ban frissítették utoljára)használok.Fentiek fontossági sorrend, szóval, ha pl. az utolsó pont nem teljesül csak, akkor még érdekelhet.
-
kenand
veterán
-
csibész35
tag
Sziasztok! 2 éve vettem először boxot, azóta egyszer frissítettem, de mindkettő rockchip-es rettenet. Utóbbi egy mx9 pro, itt abban reménykedem, hogy az android 7.1 és a 4gb ram megoldja a kényelmetlenségeket. Sajnos a lassúság és az ostoba apróságok itt is belerondítanak a felhasználói élménybe.
Elsősorban HBO go, youtube, torrent külső hdd-re és kodi-ra használjuk, usb 3, erős dual band wifi elvárás.
Felszínesen, de olvastam itt, hogy amlogic chipset-en van a hangsúly, de akkora a választék, hogy nem igazodok ki köztük. Android 8.1 4gb ram-al fingfestés?Melyik naprakész típust ajánljátok?
-
denko
senior tag
-
kenand
veterán
-
denko
senior tag
-
blakey
titán
Illeve 4GB nem árt neki. - ez egyáltalán nem fontos arra a felhasználási módra, bőven elég a 2GB, veszel egy Amlogic boxot, mondjuk S912-es Mecool BB2-t, Android alatt telepíted a szükséges app-okat és egy SD-re telepíted a CoreELEC-et (Kodi), ott beállítható a Netflix, HBO GO, stb és lesz egy normális médialejátszód/TV-okosítod egyben, dualboot-os rendszer így minden 1 helyen van. CoreELEC alatt alig használ valamit a RAM-ból, Android is vígan elvan, szóval nem kell a 4GB RAM.
-
denko
senior tag
Sziasztok,
olyan eszközt keresnék amivel ki tudnám váltani a rp3-at, mivel most már több dologra használnám, mint sem csak kodira. Amire használnálnám:
-HorizonGo TV (android alkalmazás)
-Kodi
-HBO GO
-Később NetflixGigabit Port fontos! Illeve 4GB nem árt neki.
Bár nem tudom hogy tudnám mindent összevarázsolni egyben mert kodi alá nem megy ez a k*rva horizon, minden mást azt hiszem igen.

-
blakey
titán
-
Bogyi007
veterán
Ez lett végül...
2/16-os infrakábeles verziót választottam. 27 euró volt.A célnak ez is megfelel és ezen legalább lesz fizikailag is optikai hangkimenet.
-
kenand
veterán
X96 Android 6.0 TV Box
(de sajna nem nagyon kapható)Jobb választás mert 905x chipsetre épül (de x96 ne legyen x96w)
Magicsee N5 kamu 905x sajna 905w de a gyárban hackelték, kerülendő1 mega RAM-osak android alatt kerülendőek, (CoreEleccel mennek)
905 is jobb mint a 905wEACHLINK H6 Mini TV Box
Allwinner nem nagyon van vele tapasztalat talán lesz rá Libreelec is de nem tudom mikorSzóval legjobb enne egy 905x-re épülő box, esetleg 912-es
-
Bogyi007
veterán
Sziasztok!
Átolvastam az Amlogicos topic összefoglalóját és az alapján (is) arra az elhatározásra jutottam, hogy szeretnék venni egy Tv Boxot amivel javarészt faterom régi LG32LD550 készülékét szeretném felokosítani (internet elérés - akár focimeccsek streames elérése), Youtube, filmek és fényképek hálózaton keresztüli elérése valamint alkalmanként a saját Samsung (UEMU6122) tévémhez is használnám.Az alábbi boxok közül melyik lenne ajánlott? Nem tervezem buherálni az operációs rendszer(eke)t, csak szimplán használni szeretném a boxot. Mivel faternál lesz a legtöbbet a kütyű így a 4K HDR tudás nem elsődleges, de ha tudja a box az sem baj a későbbiekre nézve.
Mecool M8S PRO W 2.4G with Andriod TV OS Support TV Box
MECOOL M8S PRO+ Android TV OS TV Box with Voice Remote Control
MAGICSEE N5 Android TV OS TV Box
X96 Mini TV Box 2GB RAM + 16GB ROM - EU PLUG 2GB RAM
MEGOGO MXV 4K IPTV Box 64Bit Android 5.1.1
MEGOGO MXV 4K IPTV Box 64Bit Android 5.1.1 -
Necronom
senior tag
-
Bogyi007
veterán
Létezik olcsón, 4K-T, DTS-t és HDR-t is tudó Androidos Tv Box?
Ez tudja ezen paramétereket - EACHLINK H6 MiniVagy maradjak a fentebb már említett X96 Mininél?
-
kenand
veterán
-
zh71
csendes tag
Sziasztok, kicsit már elvesztem...
Egyszerű box-ot keresek, ami lényeges, hogy Netflix-t és HBO GO-t tudjon futtatni.
Mit ajánlotok? Köszi
-
petilaco
csendes tag
-
kenand
veterán
-
kenand
veterán
Játékra csak külön dedikált VGA-s gép való, ekkorában nem lesz.
Kompromisszumos játékra meg ezek is elégségesek (amennyit egy Intel CPU (atom) integrált VGA-ja enged)
Linux mehet rá persze gond nélkül. (Akár multi boot)
5.1-et nem vesz ki az ember semmilyen lejátszóból analóg módon, minek...
HDMI-n természetesen jön az 5.1 akár a 7.1-is passhtrough, és majd az erősítő dekódolja.. SPDIF nincs rajt teheát optikán koaxon (RCA-n) nem megy ki 5.1, de ha nincs HDMI-s erősítőd, de van 5.1-es régi aminek Optika/Coax(RCA)digitális bemenete van, akkor 10 USD-s hangkártyával pótolható Driver nélkül megy Linux és Windows alatt is, kipróbáltamMint említettem neked most Xplenology (Sonology) oprendszer fut nekem rajta az Linux alapú.... de mehet rá CoreElec (akár pendriveról bootolva) ami szintén Linux alapú média lejátszó.
De olyan Linuxot tolsz rá amilyet csak akarsz, hiszen Intel alapú.... -
petilaco
csendes tag
Köszike ezt még nem láttam: GIGABYTE BRIX GB-BACE-3160
Elsősorban nagyon tetszik a 3 év gari, minőséget, tartósságot igazol. Továbbá a kellően elég csatik. Viszont nem olvastam eddig sehol, hogy tud-e 5.1 hang kiadást. Mi inkább linux, android pártiak vagyunk, cserélhető-e a win?Egy vélemény. "Hátrányok
Ha valaki játékra venné, csalódni fog, de itt irodába kellett." Ez viszont nagy hátrány, ami okán inkább nem felelne meg. -
Necronom
senior tag
Gratula!
SPMC fel, aztan filmezz, arra van
esetleg ezekbol nezegess: http://jell.yfish.us/ -
pokers
senior tag
-
kenand
veterán
-
petilaco
csendes tag
-
kenand
veterán
-
petilaco
csendes tag
Most ezzel szemezek, minta jobban járnák vele: https://azolcsosag.hu/beelink-ap34-mini-pc-linux-ubuntu-4gb64gb-eu-csatlakozo-szurke de van kékbe is ami jobban tetszik
Szóval várom mire hozáértővé válok 
-
kenand
veterán
-
petilaco
csendes tag
Elsődleges a nagy gép lecserélése minire. Legalább annyi tudásúra, használhatóságúra. Linux Mint-et használok kb 10 éve. Monitor-Tv készülék-hez van kötve. Net vagy tv-zés vagy 5.1 hangzású zene-film amiből van bőven az edathotdozókon. Ezen készüléken váltok mikor mit.
Másik tv-n nézzük a Digisek műsorait. Ki mit szeretne úgy választunk a készülékek között. Csak magyarul értünk sajna. -
kenand
veterán
-
petilaco
csendes tag
Sziasztok.
Nagy döntés előtt állok, ezért fordulok hozzátok segítségért, mivel gőzöm sincs mit válasszak!
Már tök elvesztem a rengeteg leírás, típus ismerkedésébe.
A nagy pc házas építményt tervezem mini pc-re cserélni.
A tv-box nevű kütyük, tv okosítók alkalmasak ilyen célra? Plö ilyen, vagy hasonló: https://www.digiportal.hu/alfawise-z1-tv-box-teszt-teve-okosito-beszelos-taviranyitoval/Ha igen melyik a legjobb?

Köszönettel várom az okosításokat!

-
kenand
veterán
Alira beírtam "TV box remote"
Nekem a lapostányér formájú, világítós, Li aksis van, fiuk akkor használják ha CoreElec alatt youtube vidora keresnek rá.
-
kenand
veterán
Nem csak egy vezeték nélküli egér kell, mert a távval nem megy (érintő képernyőre van optimalizálva)
Andrioid TV re is van HBO GO de lehet, hogy magyar nincs. Viszont a boxok többsége nem Android TV oprendszerrel jön szerencsére, azokkal minden mókolás nélkül megy.
Ha nem jelenik meg a listában akkor le kell venni apk archívból és feltelepíteni ez azért nem olyan nagy mókolás. Aki ennyit nem vállal be az ne akarja TV boxon nézni, mivel nem arra tervezték. -
Necronom
senior tag
-
MrChris
nagyúr
Van egy H96 okosítóm és kéne hozzá valami vezeték nélküli beviteli eszköz, billentyűzet, vagy tacspados billentyű, amivel tudnám ésszerűen vezérelni... No meg persze kis méretű és jó legyen az ára.
Tudtok ajánlani ilyesmit? -
RedCactus
őstag
-
Necronom
senior tag
-
RedCactus
őstag
-
tomama
aktív tag
-
kenand
veterán
-
blakey
titán
-
tomama
aktív tag
-
tomama
aktív tag
Sziasztok!
Mi box 3 támogatja a hbo go-t? -
blakey
titán
-
kenand
veterán
Neflixre a legjobb a Mecool m8s pro + de most kifogyott
Új hozzászólás Aktív témák
-
2800 - 2701
12746 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Apple MacBook
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- !AKCIÓ+GARI! GAMER PC Intel Core i5-14400F/ASUS TUF Gaming B760M/RTX 4070 12GB/32 GB DDR5 5200 MHz
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Eladó Gamer PC 9700X + RX9070
- Gigabyte H77M-D3H + Core I7 2600 + 4x4GB DDR3 RAM (Félkonfig)
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
- Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7235HS - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 1,5 év gari
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i5-13450HX, 24GB, 1TB, RTX 5050(8GB), FHD IPS 144Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)