Hirdetés
- Hiányzik a gamer érzés
- Mára elég volt a reklámokból
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Tápszűrő építése kapcsolóüzemű adapterekhez (HiFi készülékekhez)
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Biztonságosabb SSH
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalozhun100
őstag
Hello! Intel i5 4670k-hoz szeretnék alaplapot venni. Max 35k és tuningolni szeretnék, meg majd egy scythe ashura hütö megy rá és ha minden igaz 2x4 gb corsair vengeance ram lesz.
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
kalozhun100
őstag
válasz Rypejakten #50259 üzenetére
Amúgy az miért olyan jó? 6+2-es a tápellátás vagy milyen?
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
kalozhun100
őstag
i5 4670k-hoz milyen lapot vegyek, mert ha minden igaz egy noctua nh d14 lesz rá
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
kalozhun100
őstag
Z87-es alaplapot akarok venni egy i5 4670k procihoz, amire egy Noctua nh-d14 hűtő megy. Gryphon nekem túl drága, meg nem is tetszik.
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
kalozhun100
őstag
Érdemes MSI Z87 G45 GAMING lapot venni? Elfér rajta egy Noctua NH D14 hütő, mert ahogy nézem nekem magasnak tűnnek rajta a hűtőbordák, ami a processzor foglalat körül van.
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
kalozhun100
őstag
Hello i5 4670k-hoz érdemes rog lapot venni vagy elég a gryphon? Vagy ajánlott, mennyivel jobb? Vagy inkább msi gaming lapjai?
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
kalozhun100
őstag
Amúgy ASUS MAXIMUS VI HERO jobb, mint ASUS Z87 GRYPHON? Esetleg MSI GD65 Z87? A hero 48k lenne aprorol, gryphon 36k, msi-t meg nem tudom.
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
kalozhun100
őstag
Nem tudok dönteni, hogy hero vagy msi gd65 z87. Sabertoothrol lemondtam mert az már drága, gryphon meg matx.
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
kalozhun100
őstag
I5 4670K mellé szeretnék a jövőhéten alaplapot venni. Hardverapróról rendelném, ott ASUS MAXIMUS VI HERO-t 48k-ért találtam. Esetleg ez helyett ilyen árban valami jobb lapot valaki tud?
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
kalozhun100
őstag
-
kalozhun100
őstag
válasz BomiBoogie #50730 üzenetére
Jah köszi, hogy szóltál frissítem is. Amúgy i5 4670k ment bele 55k, meg vettem mellé 2x4gb corsair vengeance low profile ramot 17,5k-ért. Van egy Noctua NH-D14 hűtőm 23k, de még nem használom, mert kell egy nagyobb ház XD.
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
kalozhun100
őstag
Jah jó lenne egy ssd csak nem tudom milyen. Annyit tudok, hogy nem akarok 130gbnál nagyobbat. Jó kis lap, csak szokatlan a BIOS a régi után Foggalmam sincs mit kéne rajta beállítani, annyi, hogy defaultba be tudtam állítani, meg a boot sorrendet meg tudtam változtatni.
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
kalozhun100
őstag
Asus Maximus VI Hero-nak milyen a tápellátása, és jó az?
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
kalozhun100
őstag
-
kalozhun100
őstag
válasz BomiBoogie #58843 üzenetére
Nem kell nekem külső hangkártya jó az alaplapi csak én a két kártya közötti különbséget kérdezem.
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
kalozhun100
őstag
válasz BomiBoogie #58845 üzenetére
Okés. De ahogy olvastam a b85öst irodai pcbe ajánlják.
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
kalozhun100
őstag
-
kalozhun100
őstag
Intel G3420 alá milyen lapot vegyek 20 alatt? Mi az ajánlott, ha később bővíteni akarok?
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
kalozhun100
őstag
Tudnátok ajánlani valami atxes lapot g3420 alá?
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
kalozhun100
őstag
Melyiket vegyem, melyik jobb G3420 alá? [Gigabyte lap] [Asrock lap]
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
kalozhun100
őstag
Hello jelenleg egy ASUS MAXIMUS VI HERO-m van i5 4670k-val meg gtx 980al. Adott most egy másik alaplap: ASUS MAXIMUS VII GENE. Érdemes lenne váltani? Csak mert ha nem, akkor van egy eladó VII GENE alaplapom.
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
kalozhun100
őstag
-
kalozhun100
őstag
Ha lenne a kezetek ügyében 2 alaplap melyiket választanátok? Egy i5 4670k alá? ASUS MAXIMUS VI HERO VAGY VII GENE? A Hero az majdnem 2 éves a Gene meg új.
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
kalozhun100
őstag
Hello max 25kba milyen lapot ajánlotok i5 6500 mellé?
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
kalozhun100
őstag
Szerintetek megéri az árát az MSI B150M MORTAR PLUS?
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
kalozhun100
őstag
Hello melyik lap a jobb Mortar vagy Bazooka?
Xiaomi Mi 11 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest