Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Bambanő háza tája
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Mára elég volt a reklámokból
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hiányzik a gamer érzés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bulitt
addikt
Sziasztok, egy ddr3-as gépet szeretnék össze rakni, intel vonalon Csak alaplap és ram kellene Asus lap vagy MSI ebben gondolkozok, de nem igazodok már ki ezen az új irány vonalon
Előre is köszi
-
Bulitt
addikt
Én nem vagyok giga fan, ezért nem is hajlok erre a megoldásra, nem mellesleg szomszédomnak is az általad ajánlót giga lapja van, és nem vagyok megelégedve a teljesítmény/tudásával. Az msi azért jön be, mert nagyobb külföldi oldalakon, elég jó értékelést kapót, mind tudásban mind teljesítményben, és ennek függvényében a 23k nem sok érte. A P5QL-PRO a harmadik amit néztem de az P43-as, és hát nem sokat tudok róla
-
Bulitt
addikt
oké, ezzel nincs gond és kösz szépen, de érződik a szavaidban, hogy giga fan vagy és ezt nem is akarod leplezni. De itt igazából az a lényegaz lenne hogy elfogultság nélkül ajánljatok lapot nekem
Ez sajna nem jött össze, és várok még egy értelmes magyarázatra, hogy miért is azt kéne vennem. Nekem Asus lapjaim voltak végig, és tudom hogy sokat vdrop-olnak, de ellenben megbízható. Gigabyte esetében nincs ilyen drop, de nem elég megbízható bios téren, ezt sajna tapasztaltam. MSI lapokról csak jót hallottam bios frissítés után.
Na valami ilyesmit vártam volna
-
Bulitt
addikt
válasz FireKeeper #13781 üzenetére
Értelmes beszélgetés alakult ki végre
Hmm érdekes amiket mondtok, de nem igazán vagyok megelégedve a lapokkal
Akkor olyan téren kérem a segítségeteket, hogy hasznos teljesítmény/hő terén melyiket érdemes? mert jelen helyzetben valami jó lapot szeretnék ami hideg is
Asus alaplapom, volt eddig kb 5db és mindegyikkel meg voltam elégedve, ami nem tetszett pl: az utolsóban p5b, hogy baromi meleg volt, és a teljesítmény/hő téren, sokkal több volt a hő teljesítménye ami veszteségre utal A P43-as lapok meg 9IC-vel szereltek, a p45-ők meg 10-el, ez is sokat nyom most a latban. Tudnék többet áldozni egy lapra, kb 30k-ig de ramot is szeretnék venni, ezért nem akarok többet költeni
-
Bulitt
addikt
válasz Baboon #13836 üzenetére
70fok? Nekem a P5B-nek nem volt annyi, pedig agyon volt húzva.
Én egy P5Q-Pro-t vettem, és majdhogynem hideg az NB. Jó kis lap, tetszik a 2.0-ás PCI-E, legalább nem kell külön táp kábel Fainul megoldották a raid csatlakozókat,házon belül van végre És hát fejlesztés szemszögéből nézve,nem elhanyagolható a háttér tudás, amit most még nem használok ki, de legalább rendelkezésre áll. Ilyenekre gondolok mint az 1600FSB
Na megyek megtuningolom egy kicsit
-
Bulitt
addikt
válasz birozoli7800 #13849 üzenetére
kereslet-kínálat meg nézünk árakat is kérem szépen!
-
Bulitt
addikt
válasz audi100td #13875 üzenetére
Az ilyen hsz-eidre reagáltam és nem sértőn. Nem az volt a kérdés hogy mit lehet milyen pénzből kihozni, hanem az, hogy elavult technológiáról beszélünk. Ahhoz képest ha elnézem a ph fórumozok 80%-át nem hiszem hogy váltani szeretne I7-re. Pont az ár miatt.
Az hogy egy technológia 5 éves, nem számít elavultnak. Amíg bírja tartani magát addig jó És nem hiszem hogy az elkövetkező 2 évben hirtelen piac változás következne be, és elkezdene leesni az i7-es termékek árai
Ennyi lett volna a lényeg, mert a te megfogalmazási módszered szerint, most mindenki vegye a legújabbat, mert az a legújabb. És ha valaki most vált P4-ről?
-
Bulitt
addikt
-
Bulitt
addikt
válasz audi100td #13880 üzenetére
Én az AMD-t nem veszem figyelembe egy gép vásárlásánál Egyedül az Új ATI-k amik tényleg figyelemre méltóak, a többi nem érdekel ami tőlük van
Ellenben ha érvek kellenének, már állítottam volna, de mivel különösebben nem izgatót fel az AMD-s mondókád, a fent említettek miatt, ezért nem is írtam rá semmit Én világ életemben Intel párti voltam, és mindig azt mondtam, olyan INTEL gépet vegyenek, ami a pénzből kifutja. Ezzel le is van tudva, hogy most 775 vagy i5 esetleg i7 Minél több a pénz annál inkább az új modellt
[ Szerkesztve ]
-
Bulitt
addikt
válasz spider505 #13889 üzenetére
Azon kivül, hogy a 965 a régebbi? Hát az hogy melegszik mint a fene, de némelyik alaplap cserébe egész tuning barát.
Valami P35-őt vagy P43-at keres, azok még olyan 20k környékén mozognak Ezek újabbak mint amid van
udi24: van olyan ami egyszerre tudja a cf/sli-t?
[ Szerkesztve ]
-
Bulitt
addikt
válasz spider505 #13892 üzenetére
ASUS P5QL SE P43 18.685Ft
ASUS P5QL-PRO P43 20.630Ft
ASUS P5Q SE P45 23.145Ft
Gigabyte GA-EP31-DS3L P31 14.265Ft
Gigabyte GA-EP43-S3L P43 19.040Ft
Gigabyte GA-EP45-DS3LR P45 23.725
Hirtelen ezeket tudom neked ajánlani, de akik a giga lapokban otthon vannak majd megmondják az okosat. De ha egy kicsit vissza olvasol, már említettek egy Gb P35-ős lapot, ami állítólag nagyon jó. Nekem is ajánlották, de én Asus párti vagyok ezért lett a P5Q
-
Bulitt
addikt
válasz spider505 #13955 üzenetére
Mihez kell többet tudnia? Mert tud többet csak kérdés hogy neked megéri e azt a 3k különbözetet. Elég hűvös lap, de sajnos mivel egy pro kategóriás alaplap, sokat kell játszani a beállításokkal, hogy a tökéletes formáját hozza. De ha többet szeretnél tudni a P5Q szériáról, néz be Ide. Itt éppen a beállításokat taglaljuk a fórum társsal, nagyjából képet kaphatsz arról hogy mit is tud a lap
Én is ilyet vettem, és nem tudtam hogy ennyit kell mojolni vele, de nem bántam meg (még)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Anime filmek és sorozatok
- Programozás topic
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- alza vélemények - tapasztalatok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- Mesterséges intelligencia topik
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok