Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz SECTORnooB #72105 üzenetére
MSI Z97 MPower. Hihetetlenul stabil es jo alaplap. Gyerekjatek a tuning benne.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz SECTORnooB #72134 üzenetére
Nagyon brtutal alaplap!
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz SECTORnooB #72139 üzenetére
Mert abbol az osszegbol kapsz egy nagyon jo Z97-es lapot.
-
jim bcs
nagyúr
válasz SECTORnooB #72139 üzenetére
A Z87 utódja a Z97 1150-en belül, tehát újabb, árban ugyanott vagy mivel itt 2-3k az nem tétel.
Ez a chipset is lezárul és most váltja a skylake amibe nem lesz jó a mostani procid, így inkább az újabbat venném, úgyis hosszabb távra tervezel.Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz SECTORnooB #72143 üzenetére
Ez volna a legjobb megoldas.
-
jim bcs
nagyúr
válasz SECTORnooB #72143 üzenetére
Én nem látom értelmét, picit megnöveli a keretet az biztos. Egy Z97 is bőven elég lesz szerintem, de ezt már neked kell eldönteni.
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
jim bcs
nagyúr
válasz SECTORnooB #72147 üzenetére
Még nem fog akkorát esni az ára, majd később. Alapon 1 évig elég a gyári de k-s procit nem járatunk gyári hűtővel, ám érdemes már az elején beruházni ha k-s procid lesz ha nem.
Egyébként bőven elég lenne egy sima proci + H97-es lap ha nem akarsz GTX970-től nagyobb vga-t.Miért vagy a pénzed ellensége?
[ Szerkesztve ]
-
jim bcs
nagyúr
válasz SECTORnooB #72152 üzenetére
Erre és erre az időtartamra de még tovább is a H97 + non-k cpu doszt elég, közép kategóriás vga alá nagyon felesleges z-s lapot meg k-s procit venni, a sima i5 bőven elég. Ez az én véleményem, csak hogy legyen viszonyítási alapod én az i5 4460 + GTX970 párossal bőven elvagyok ULTRA grafika mellett, innen te döntesz.
sima proci + ssd -> na majd itt érzed a különbséget
[ Szerkesztve ]
-
jim bcs
nagyúr
válasz SECTORnooB #72155 üzenetére
erre már nem tudok mit lépni, akkor legyen az amit szeretnél.
-
jim bcs
nagyúr
válasz SECTORnooB #72157 üzenetére
Szerintem GTX980 vagy afölött, ezalatt én nem látom értelmét. Ne sértődj meg, de szerintem az a gond, hogy fogalmad sincs mennyire erős egy sima i5. Ha viszont neked az kell az már a te döntésed , én csak spórolni akartam neked és azt elérni, hogy ne költs feleslegesen.
[ Szerkesztve ]
-
-KP-
addikt
válasz SECTORnooB #72159 üzenetére
ha jó áron akarsz, veszel lectől egy használt sandy bridge procit 30-ért, mellé egy z77-es lap. A megpsórolt lóvén meg veszel erősebb vga kártyát.
-
jim bcs
nagyúr
válasz SECTORnooB #72161 üzenetére
Addig mint a 4690, 3-4-5 ez tőled függ.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz SECTORnooB #72306 üzenetére
Köszi
Akkor nem erőltetem. -
veterán
válasz SECTORnooB #72354 üzenetére
Nekem is az a legszimpatikusabb. De hogy a fenébe oldjam meg hogy a Logitech Z906-os rendszerem összekapcsoljam a gépemmel. Mert eddig toslink optikai kábellel oldottam meg. De ezek lespórolták ezt a hatalmas összeget igénylő dolgot...
Persze Extreme 4 lapon már ott van. Ha ezt (Z170 Pro4) választom, akkor vehet hangkártyát és akkor meg van oldva, de azt nem nagyon akarom. Néztem és pl. Gigabyte GA-Z170-D3H lapon annyi van csak hogy S/PDIF OUT. Csatlakozó nincsen, csak a lap bal alsó sarkába 2 kis baszás, amiről fogalmam sincs hogy tudok nyers hangot kinyerni az erősítő felé.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
Killer01
őstag
válasz SECTORnooB #72357 üzenetére
Nem kell H-s, illetve a tesztelések miatt járhat nálam mindenféle K-s proc... A dupla m.2-őt is emiatt kérdeztem.
-
smallmer
őstag
válasz SECTORnooB #72452 üzenetére
akkor lehet skippelni kellene az asrockot
úgy néz ki, hogy giga lesz a vga. lehet giga lesz a lap is nem tudom
a chipseteknél mire kell figyelni?
-
hunlevi
csendes tag
válasz SECTORnooB #72449 üzenetére
Igazából nekem is az MSI a szimpatikus,de nem tudom az 5re szükségem van e ,vagy csak elég e a 3,bár ahol én veszem a kettő között 8 ezer forint a különbség,így lehet az 5 lesz mégis.
-
hunlevi
csendes tag
válasz SECTORnooB #72456 üzenetére
Köszi,most hangyát ültettél a fülembe és utána néztem MSI Z97 G43nak meg a gaming változatnak és a gaming változat mellett teszem le a végső voksom. spóroltál nekem 14 ezer forintot. köszi szépen a tanácsokat!
-
bul07
nagyúr
válasz SECTORnooB #72461 üzenetére
És szerintetek egy 6600K egy DDR3-as lappal nagy kompromisszum lenne?
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
törölt tag
válasz SECTORnooB #72939 üzenetére
Több szem, többet lát, gondoltam. Nem találtam én sem jobbat (olcsóbban). [szerk. #72938-ban platform helyett pedig chipset]
[ Szerkesztve ]
-
Májkii
senior tag
válasz SECTORnooB #77734 üzenetére
Asrock B150M Pro4
Asrock H170M Pro4 ha nem kell a raid és a több usb akkor egy B150 is elég
ASUS B150M Plus
ASUS H170M Plus
esetleg Asrock Z170 Pro4s ebben megy a magasabb órajelű memória, és még a procit is húzhatod. -
jim bcs
nagyúr
válasz SECTORnooB #77734 üzenetére
Az előzőekhez még egy kis plusz ->
MSI B150M NIGHT ELF
ASUS B150M PRO GAMING
ASUS B150I PRO GAMING/AURABeárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
Milka 78
nagyúr
válasz SECTORnooB #87270 üzenetére
Érdekes, de a narancssárga motyón az egy usb3 micro B csati ami a külső hdd-ken is szokott lenni.
-
Milka 78
nagyúr
válasz SECTORnooB #90851 üzenetére
Az alzánál 25-ért best buy az ASUS ROG STRIX B360-G matx-ben vagy az MSI B360M BAZOOKA míg atx-ben az MSI B360-A PRO vagy ha van kicsit több akkor ASRock Fatal1ty B360 Gaming K4...ha meg nagyon akarsz spórolni akkor ASrock B360 vagy B360M Pro4, de ők kicsit fapadosabbak és szeret melegedni (kis alulfesz+szellő és minden okés vele).
Power limiteket ne felejtsd kitolni (bő ebben Coffee topick).[ Szerkesztve ]
-
ScomComputer
veterán
válasz SECTORnooB #91011 üzenetére
Most fel akarsz húzni Bro!
Két kattintásból megtudod....nézd..... -
ScomComputer
veterán
válasz SECTORnooB #91015 üzenetére
Igen látom ott az 1.20-at írja,na de nem is az mATX-t kérdezted itt....
Ez miért gond?Kérni kell rá egy bios update-t vásárláskor...ha van rá lehetőség..(#91016) Jugar: ezek közül a az msi x470 gaming pro, vagy a asus b450 strix-E, a többit én nem venném...de itt van egy lista melyik ajánlott a 2700X-hez+OC !!
[ Szerkesztve ]
-
Milka 78
nagyúr
válasz SECTORnooB #91011 üzenetére
Nem. Mi is kaptunk 1.00-ás verzió-t belőle, de ilyenkor hamar váltanak 1.20-ra ami viszont már jó lenne neked. Érdemes leinformálni a boltnál, hogy ugyan kukkantsanak már rá.
-
Milka 78
nagyúr
válasz SECTORnooB #91026 üzenetére
És akkor mit mondjunk egy egyszerűbb B450-esre mint ahogy volt ilyen kérés, hogy csúcs Ryzen2+oc, mindez 30-35 ropis határral...hát...őőő... inkább nem
Minden esetre pár nap/hét és okosabbak leszünk[ Szerkesztve ]
-
_t0Mi_
aktív tag
válasz SECTORnooB #96114 üzenetére
Én is erősen gondolkodom egy Ryzen 3-as szérián. Fogós kérdés, hogy legyen elég egy B550, vagy inkább az újonnan érkező MSI x570 Tomahawk..
---
-
ScomComputer
veterán
válasz SECTORnooB #96114 üzenetére
Még egyszer, de csak neked Bro....
B550, mikor jön ?
B550 VRM táblázat![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen routert?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Linux kezdőknek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- Napelem
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest