Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Bambanő háza tája
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Mára elég volt a reklámokból
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hiányzik a gamer érzés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
balpis
őstag
A H67 és P67 chipsetek voltak hibásak az első szériában, januáran. Kb. 2 hét után kiderült, leállították a forgalmazást, majd februárban a javított lapokat hozta ki minden gyártó. A régieket garanciában cserélik. A "B3" a dobozon, lapon szerepel a névben a javított lapoknál.
Ma már nem kapható hibás lap - újonnan semmi esetre sem.
Egyébként a hiba annyiból állt, hogy előfordulhatott, hogy pár év múlva a SATA2 csatlakozók nem működnek rendesen. A SATA3-kat ez nem érintette.Érdemes lenne kicsit szétnézni az akkori cikkek között, mielőtt rémhíreket kezdünk terjeszteni 5 hónappal később....
[ Szerkesztve ]
notebookba (lenovo T400-ban volt, de sok másba is jó) SATA-I HDD caddy eladó
-
balpis
őstag
Elnézést kérek. Valóban hamarabb írtam az elsőre, mint láttam volna a másodikat.
Csak furcsa volt, hogy heteken (mondhatni hónapokon) át cikkek sorozata és hozzászólások tömege szólt a témáról, ebben a topikban is folyamatosan megy a 1155-ös lapok ajánlása, mégis egyetlen cikk (vagy hirdetés?) után "ijedezel"
De igaz, nemmindenki követi a híreket folyamatosan, így a legbiztosabb a kérdés, ahogy tetted.
Azt hiszem, én is megválaszoltam, ha a valóban felesleges "felháborodásom" leszámítjuk, akkor egész korrektül. Igaz, lehet, kicsit megkésve.Itt most mindenképp offnak érzem ezt, hisz nem egy "milyen alaplapot vegyek akármilyen konfighoz?" jellegű kérdésről ill. válaszról van szó. Lehet, rosszul gondolom ezt is.
Az első kérdésed nem volt off, de a válaszom az én értelmezésem szerint már az, mert nem egy aktuális info.
(illetve lehet, nem értem, mit jelen a "Kérlek ne OFFOLJ egyből")[ Szerkesztve ]
notebookba (lenovo T400-ban volt, de sok másba is jó) SATA-I HDD caddy eladó
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Anime filmek és sorozatok
- Programozás topic
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- alza vélemények - tapasztalatok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- Mesterséges intelligencia topik
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Kingston Fury Beast 128GB DDR4 (4x64GB, 3200MT/s)
- G.SKILL 32GB KIT DDR5 7800MHz CL36 Trident Z5 RGB Black
- Kingston FURY Beast 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz (KF560C36BBEK2-32) - 2 év mysoft gari
- Asrock H110 Pro BTC+ Alaplap+ I5 7400 procet
- DDR4 RAM BAZÁR - minőségi, 0KM es 4GB 3200 Mhz-s notebook RAM-ok számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest