Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levi123
senior tag
válasz Thunderzolee #13228 üzenetére
Játékra kellene, viszont arra nincs pénzem, hogy mindenből a legújabbat tegyem bele értem itt a 4 magos processzort, 100-ezres videókártyát stb.
Az E5200-as proci szerintem jó lesz, ehhez kellene alaplap 20 k körül.
Videókártyának a HD4830-ast nézegettem.
Memória: 2*2GB 1066 MHzLevi
-
14adam
addikt
válasz Thunderzolee #13296 üzenetére
oké,köszönöm.Akkor már felis rakok egy hirdetést,hogy keresek ilyen lapot
-
14adam
addikt
-
audi100td
nagyúr
válasz Thunderzolee #17413 üzenetére
Mondjuk akkor már C3 stepping-es 945 szerintem jobb lenne , akár 4GHz-re is fel lehet húzni értelmes fesz mellett, amúgy tényleg jobban járna egy AM3 konfiggal, újonnan nem igen van ilyen jó intel lap, ilyen áron. 775 meg már kihalófélben van, igaz a teljesítménye biztos elég lesz még 1-2 évig, de nem jönnek már bele újabb procik, míg AM3-ba 6 magosok is érkeznek jövőre.
[ Szerkesztve ]
-
juhig12
tag
válasz Thunderzolee #17427 üzenetére
Hú
nagyon köszönöm, hogy ennyit segítettél.
ddr3-at szeretne, de valszeg nincs rá pénze, de még várni fog akkor, hogy legyen. [link] ez elégjónak tünik, beszélek vele, de sztem ddr3-lesz.a másik lapnak annyi a baja, hogy az usb-k szarakodnak rajta, a hangok nem szépek,USB-n, a jack- csatlakozó meg nem müxik rajta, vagy ha sokat szarakodsz vele, akkor a jobb oldali hangszóró megy csak nagyon halkan. sajnos nem garanciás már :S
valamennyiért szted el lehet adni? meg még a 4gb 800mhz-s ramokat? 10körül a 2-t?kösziköszikösziköszi
-
SirKero
őstag
válasz Thunderzolee #17442 üzenetére
Köszi.
Rákerestem az argep.hu-n de ott csak DS3 vagy DS4 sorozatú lapok vannak. Az U betűjel sokat számít és mit jelent?[ Szerkesztve ]
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
titán
válasz Thunderzolee #17446 üzenetére
A Gigán az első slot 16x a második 8x a 3. megint 16x és az utolsó megint 8x. Tehát abban is tökéletesen működik a 2x HD58x0 CF.
Nagy felbontású kép itt. Jól látható az első slot mellett a PCIEX16_1, a második mellett pedig a PCIEX8_1 felirat.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
GhostWalker
tag
válasz Thunderzolee #17446 üzenetére
Hát ez igen nem jó...
Kár érte bár ha a gigában működik az x8al a 2dik és a 4dik pci-e akkor lehet ezt fogom venni.
Vagy lehet akkor veszek egy 5970-et 5870 helyett és nem csinálok crosst elvigre az 5870 x2ben hozza az 5970 szintjét...
Meg még nincs másik 3.0ás lap 1366-ra. De lehet várok még azt jön nekem jobb megoldással.
Mert már megvan a wireless karim régóta és nem lehet megoldani a kábeles netet...
USB-t meg nem akartam venni mert az elött az volt és csak a gond volt vele össze vissza fagyott meg egyszer a macskám ráugrott azt recs... És ezért lett wireless kari.Azért köszönöm a segítségedet,
[ Szerkesztve ]
-
SirKero
őstag
válasz Thunderzolee #17448 üzenetére
Köszi a segítséget elgondolkozom az AMD verzión bár soha nem volt mindig Intel cuccaim voltak.
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
Stirbi
addikt
válasz Thunderzolee #17448 üzenetére
nem igaz h a 955 ös a legnagyobb phenom2 , Phenom II 965 3.40Ghz 1000ressel drágább csak, létezik BE-verzioban is : [link]
[ Szerkesztve ]
-
SirKero
őstag
válasz Thunderzolee #17455 üzenetére
Nos azt hiszem ez lesz a nyerő ha nem emelnek árat ebben a boltban mire meg tudom rendelni:
- Típus: CPU AMD AM3 PHENOMII 955 X4 BOX Black Edition
- Core Típus: AMD Phenom™ II X4 Quad-Core
- Órajel (GHz): 3,2
- L1 Cache (Kbyte): 4x128
- L2 Cache (Kbyte): 4x512
- L3 Cache (Kbyte): 6144
- Foglalat: Socket AM3
- Technológia: 45nm
- Fogyasztás: 125W
- 35 600FT- AMD AM3 Gigabyte MA785GT-UD3H
- AMD AM3 CPU Support
- Hyper Transport Bus: 5200MT/s
- AMD 785G/AMD SB170 chipset
- 4db DDR-3 memória foglalat
- 1800 (OC),1666,1333,1066 MHz
- 1db D-SUB,1db DVI-D,1db HDMI
- Realtek 7.1 integrált hang
- 10/100/1000 Gigabit LAN
- 1db PCI-e 16x,3db 1x,2db PCI
- 20 700FT- Kingston DDR-3 2GB / 1333 ValueRAM
- 2048Mb kapacitás
- 1333MHz órajel
- CL 9-9-9-24 időzítés
- 240 pin Long-DIMM
- 1.5V feszültség
- Széles kompatibilitás
- KVR1333D3N9/2G
- 12 000 Ft X 2DB = 24 000FTÖsszesen: 80 300FT.
-
SirKero
őstag
válasz Thunderzolee #17463 üzenetére
Nem megy non-stop majd ez a gép arra van másik
Ezt csak akkor fogom használni ha játszani kívánok néha-néha.Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
GhostWalker
tag
válasz Thunderzolee #17468 üzenetére
Okés értem mostmár reménykedem akkor benne, hogy a családban valakinek kellhet a pci-s sm wireless kari akkor már teljesen mind1, hogy Giga vagy Asus.
Lehet teljesen hülyeség de nekem van 1 majdnem 12 cm hosszú sli hidam, és az a kérdés, hogy az jó ati karikra is? Mert úgy emlékszem, hogy valaki csinált már sli hiddal crossfiret...
Még1szer köszönöm mind2tőttöknek a felvilágosítást.
Boldog új évet kivánok mindenkinek![ Szerkesztve ]
-
pincehely
addikt
válasz Thunderzolee #17519 üzenetére
Köszi!
Crossfire nem érdekel, akkor inkább ugyanazon az áron egy nagyobb vga, mint kettő kisebb, ami 2x annyit fűt, zabál, és hagoskodik[ Szerkesztve ]
http://kefetemap.deviantart.com/
-
jeni
félisten
válasz Thunderzolee #22003 üzenetére
ennyiért nyerő ár,de...
a procik a tudásukhoz képest drágábbak,hacsak nincs hozzá neked régebbi lapodból 775 verziós procid
szerintem a i5 széria jobb és újabb mint az amelyiket választanál az Intel fronton (állítólag kevesebbet fogyaszt)
igaz mindkettőnél nincs tovább lépés,mert rá nem fejlesztenek többet,max az adott szériához való legmagasabb procit tudod későbbiek folyamán megvenni hozzá olcsóbban majd
-
csibor
addikt
válasz Thunderzolee #22007 üzenetére
teljesen vállalható,1 már fut a céges gépen.Én is ezt néztem ki 9.5K-ért nincs jobb vétel most szerintem.Új E3300,vagy használt E5200-vel megáll 20K-ból.Bár menyire AMD párti vagyok,de 20K-ból nem tudok ilyen teljesítményt kihozni.
-
jeni
félisten
válasz Thunderzolee #22007 üzenetére
bár egy gond lenne későbbiekben, hogy csak DDR2 ramokat fogad amellett csak két darab memória sín van benne.
Supports 2 x DDR2 800/667 MHz memory modules alacsony a frekije ennek a lapnak
a memóriákhoza DDR3 ram fogadására szerelt lapokban olcsóbban jutsz elvileg DDR3 ramokhoz.
Másképpen ha jól tudom csak 2x2 Giga ramot tehetsz bele és ez lesz a max. Nem hinném hogy lesz a DDR2 ramokból 1x4giga ram. Lehet,hogy én tévedek,mert csak DDR3 ramokat láttam 4 giga rammal.[ Szerkesztve ]
-
audi100td
nagyúr
válasz Thunderzolee #31583 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
audi100td
nagyúr
válasz Thunderzolee #31585 üzenetére
nincs mit, szívesen
-
jim bcs
nagyúr
válasz Thunderzolee #70216 üzenetére
Hála istennek még csak kinézte és nincs meg, elavult chipset és konstrukció.
Próbáld rábeszélni egy intel 1150-es konfigra B85-ös lappal +i5-el ha jót akar magának.
Az FX alá 990-es chipsetű lap dukálna ami nem olcsó, a lap többletéből megvan egy i5, normális B85-ös lapot meg már 20-23k körül kap.[ Szerkesztve ]
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
dannyl
addikt
Miért vesz az ember manapság AMD procit? Ráadásul majd' 50k-ért. Jól írta a kolléga, normális 1150-es lap + i5, és ugyan ott van árban. Teljesítményben meg... hát nézzen utána a kollégád.
Persze vannak nagyon kivételes esetek, mikor AMD CPU kell, de szerintem ez most nem az a helyzet
-
Zsivaagoo
őstag
Az Asus-nál ez az első jó lap a 8350 alá, Giga vonalon a GA-970A-UD3P (24K újonnan).
FX-8320 barátibb 40K-ért és 4,4-4,5 GHzig húzható közepes hűtővel. Alapon járatni bűn az FX-et.50K sok az FX-8350-ért, ha csak játék és műkedvelő CAD, videóvágás stb. lesz, akkor i5-4440/4460.
FX-83xx oda kell, ahova az i7, csak fele ár a proci oldalon.Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
-
Zsivaagoo
őstag
válasz Thunderzolee #70236 üzenetére
Jó az a két cucc, MSI helyett Asrockot venni botorság, főleg régebbi csipszettel.
SSD-t nem tudom, én maradnék a SATA3-asnál.
---------
(#70237) : 4690K-hoz Z97 csipes lap dukál. Giga/Asus/MSI.
(Ha valaki az Asrock-ot szereti, szíve joga, AMD alá nagyon nem ajánlott, a BIOS-át utálják sokan és nagyon.)[ Szerkesztve ]
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
-
Zsivaagoo
őstag
válasz Thunderzolee #70240 üzenetére
Inteles lapokban nem vagyok otthon, lehet hogy hülyeséget mondanék.
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
-
Teaway
veterán
válasz Thunderzolee #70240 üzenetére
► GA-Z97MX-Gaming 5
Amúgy az Összefoglalót kinyitod, ott egy csomó ajánlást találsz tuning mértéke, ársáv, illetve méret szerint.[ Szerkesztve ]
Nincs itthon csokid??
-
Milka 78
nagyúr
válasz Thunderzolee #77239 üzenetére
Simán viheted,elbír egy 8xxx-es procival is.Az Asusnak bejött az AM3+-os vonal,de pl a Giga 970A UD3P is egész jó kis deszka (már a fekete nyákos,javított verziója a kék nyákosnak),de ha van egy kicsit több akkor a 990-es Asusok egyike sem rossz.
Ha az aprót nézem akkor...Asrock-ot inkább kerüld,mert alultervezett a vrm része,hajlamos túlmelegedni masszívabb tuning alatt FX procikkal.Szintén kerüld a 960/980/760/780-as lapokat,mert azok elfogynak az FX-ek alatt,inkább Athlon II/Phenom II alá valóak.Az MSI 970-G43 sem a te lapod a fedetlen fet-ekkel és a csonka vrm-el. -
Májkii
senior tag
válasz Thunderzolee #78133 üzenetére
tuningolni nem fog-> Asus B150M PRO GAMING
ha mégis, akkor az Asus/Asrock Z170-es lapok között válogasson. Szvsz úgy az Extreme4 és Pro Gaming fölött ő már csak a kinézetért fog fizetni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Azt várják Trumptól, hogy leállítja a Google feldarabolását
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- Parfüm topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Újszerű - ASUS Prime B360M-A LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Home BIOSba integrált termékkulcs
- Eladó, DDR3 és DDR4 SO-Dimm és NVME ssd-k
- Beszámítás! ASUS STRIX Z390-I GAMING DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Patriot Viper Xtreme 5 RGB 32GB KIT DDR5 8000MHz CL38 (2x16gb) (9 év alza gari)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest