Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Egy korszak vége
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mogyesz
aktív tag
válasz mogyesz #11015 üzenetére
Ha esetleg érdekel valakit:
Mivel nem adtam fel, meg is lett az eredménye :-)
Szereztem külön antenná(ka)t: ATK-LOG ALP LTE MIMO 2x2 Antenna - 800-3000MHz, valamint egy wAP LTE AP-t (RBwAPR-2nD).
Így jelenleg:
EARFCN: 6350 (band20, bandwith 20Mhz)
RSRP: -106dBm
RSRQ: -13dB
SINR: 3 dB
értékek mellett:
le: 23,3,
fel: 8,63Mbps,
ping: 26ms
(A mérés a speedtest alkalmazással készült.)
A két antenna kb. 45 fokos szögben van a tengely körül elforgatva egymáshoz képest, kb 40cm függőleges eltolással.
(Korábbi értékek)
Talán a korábbi eszközzel (LHG LTE kit) speciális műszeres beállítás alapján is el lehetne érni ezt az eredményt (bár közvetlen rálátás nincs), ám ennek híján csak a fentiekkel sikerült használható eredményt elérni. Gondolom még jobb értékekekt is ki lehetne hozni, de ez így az alap 0 térerőhöz képest már mesés :-) -
mogyesz
aktív tag
válasz grabber #11016 üzenetére
Huhh, köszi a kimerítő választ! ;-)
Igen, a hosszú hétvégén a méricskélés, állítgatás megvolt, ez lett a maximum... Ez is provizórikusan egy 4m-es rúdon kitolva a tető gerinc felé jócskán.. :-( Tehát magasabbra nem nagyon tudom. A környező fák meg 10-15m+ -osak :-D
A másik hozzánk tartozó telken még nem néztem, onnan meg a haza lövés nem lenne egyszerű :-) Well, nézek egy antennát, és hátha :-DKöszi még1x!
-
mogyesz
aktív tag
Hello,
Ahol lakom, vezetékes internetre esélyem sincs :-) Elég sok fa van a környéken, és elég messze a tornyok (térkép szerint).
Mobil internet, szolgáltató Telenor, más szolgáltató kilőve...
Max 1M/256k jelenleg amit ki tudtam hozni a jelenlegi LHG LTE kit-tel, ezt ugye célszerű lenne irányítani, ám rálátás semmi... Így ugye nehéz :-)
Jelenlegi értékek (legjobb beállítás után, a jelenelgi helyén, ennél csak rosszabb értékeket tudok produkálni...):
EARFCN: 6350 (band20, bandwith 20Mhz)
RSRP: -109dBm
RSRQ: -19,5dB
SINR: -7dBKinéztem két eszközt:
wAP ac LTE6
wAP ac LTE kitMelyik lenne célszerűbb?
(Kinéztem hozzá egy 5dBi LTE antennát is, hátha...)
Vagy esetleg más termék?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fehér Villám új GAMER PC 2év garancia / NVIDIA GTX1660Super / Ryzen5 / 16GB DDR4 /
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- ! 2 év gyártói garancia ! AULA F87 PRO Vezeték Nélküli Mechanikus Gamer Billentyűzet
- Eladó Haibike Sduro 6.0 ebike
- Eladó ASUS VG249Q3A 24" FHD Gaming monitor 180Hz - 2024.10. hóban vásárolt (36 hó garancia)
- Új Red Dead Redemption 2 gamer egárpad eladó 30 X 60 cm
- Új Samsung Galaxy S23 5G 128GB/8GB telefont 3év garival 2év Full biztositással Foxpost az árban !!!
- Samsung A55 5g 256gb eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest