Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Astra kalandok @Bevezető rész
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
letix
senior tag
válasz
bambano
üzenetére
Ebbe még nem kötöttél bele.:
...a panel őskövület alumínium kábeleinek vékonyodása miatt sem életbiztosítás otthon hagyni áram alatt az eszközöket.
SimLockS
Igen, valószínűleg igazad van, lehet hogy az ilyen jellegű környezettudatosság csak hamis illúzió. Nem vagyok villanyos mérnök és az IT cuccok fejlett energiafelhasználásáról sem szoktam túl sokat olvasgatni mostanság. Ebben meggyőzhető vagyok.Viszont ha évente is kéne (??) új routert vennem , még az is jobban megérné _nekem_ mint hogy növeljem egy esetleges lakástűz kockázatát az alu kábelek miatt. Ebben viszont nem vagyok meggyőzhető.
udv
letix -
letix
senior tag
A billenő alatt értettem egy olyan kétállású kapcsolót, ami a biztosíték táblába van kötve egy mágneskapcsolóval, melyet egy hozzáértő villanyász csinált. De ezt a szálat már túlspiláztuk.
udv
letixupdate:
úgy rémlik, régebben nem volt mindenki ennyire kötekedő. Mi történt? -
letix
senior tag
Mire gondolsz pontosan?
Van a bejáratnál egy billenő kapcsoló, mely a hűtő körén kívül mindent lekapcsol. Nekem ez nem nagy munka, amikor elmegyek otthonról. Másfelől pedig a panel őskövület alumínium kábeleinek vékonyodása miatt sem életbiztosítás otthon hagyni áram alatt az eszközöket. Bár ez már egy másik téma.udv
letix -
letix
senior tag
válasz
bambano
üzenetére
Érdekes, az elmúlt 5 év alatt, mióta itt lakom, még egy elektronikai eszközt sem kellett cserélnem, ráadásul 3-5 éves eszközöket hoztam ide.
Itt válaszolnék brickm és bacus kollégának:
Köszi az infókat, a dinamikus listák sem lesznek fájó pontok.
Nem vagyok olyan fontos ember/nincsenek itthon olyan fontos adataim amiket nap közben el kéne érnem. Ha kell valami, azt elviszem magammal USB-n/FTP-n
Másfelől pedig egy háztartásban a routeren kívül azért más stand-by eszközt is otthon hagy az ember fia/lánya.. TV, mikró, DVD, Hifi, töltők, mosógép stb. És ez már nem az évi 3k kategória, bár én nem is erre a 3k-ra játszom, egyszerűen csak igyekszem környezetkímélően eljárni. És most ne menjünk bele abba, hogy a napi kikapcsolásoktól szétmennek az eszközök. Goto 1. sor
Köszi még egyszer az infót, hamarosan kiderül, hogy fogja bírni az eszköz, bár más választása úgy sem lesz.
udv
letix -
letix
senior tag
Köszi az infót..
Az Address List elég érdekesen hangzik, hogy elszáll(hat), de talán el tudom viselni.Mindenesetre kénytelen lesz elviselni hosszú távon, hiszen csak ezért (napi 8-10 órában amíg nem vagyok otthon), nem fogom áram alatt hagyni a lakást.Kivéve persze a hűtőt..
udv
letix -
letix
senior tag
Üdv a szakiknak,
Általános jellegű kérdésem lenne.
Vásároltam otthonra egy RB951G-2HnD eszközt, melyre WRT54GL-ről hamarosan átállnék.A jelenleg még üzemelő Linksys-t és az ISP végberendezését elosztóról minden este áramtalanítom.
Ezen malőr a WRT54GL-nek meg sem kottyant, a kérdésem arra irányulna, hogy ezt a MikroTikOS hogyan fogja tolerálni? Várható esetleg konfig vesztés vagy egyéb nem várt probléma?Köszönöm!
udv
letix
Új hozzászólás Aktív témák
- Hófehér,megkímélt Asus 15,6",Intel(2,4Ghz)akár 1TB SSD,jó akku, nagyon szép
- insta 360 x4 8K bontatlan új + kiegészítők ELADÓ
- Nagyon szép,megkímélt Asus 15,6",Intel(2,58Ghz)akár 1TB SSD,nagyon jó akku
- ASUS ROG STRIX RTX 3070 Ti OC EDITION
- ThinkPad.15,6",FullHD IPS,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)16-32GB RAM,256-512SSD
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S25 FE 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

ekkold