- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- ldave: New Game Blitz - 2025
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- petipetya: Nagy chili topic. :)
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
"Amúgy jó lenne. vagy, van egy proliant microserver n40l pluszba, arra a routeros-t? Érdemes azzal vacakolni?": igen is meg nem is.
1. érdemes: ha egyébként is mindig menne egy pc a torrent miatt, akkor érdemes routerként is használni, mert akkor minek üzemeltetnél külön routert
2. pc-re routeros szerintem elég hülye ötlet, van pc-re rendes linux, akkor már azt és akkor nem vagy beszorítva a routeros keretei közé. -
MtHq
tag
Szia!
Az előttem szólóhoz csatlakozva, szerintem bőven elég lesz neked, nem kell a pc-re routerost tenned. Ha 1000/200-as neted lenne, mást mondanék. Egyébként nekem arra bevált az új RB850Gx2, valami piszok gyors az a dual-core 500-as proci, meg se kottyan neki a 6-700 mbps.
Mondjuk az csak lan, de arra már akár milyen n/ac routert köthetsz. Nekem a mikrotik wifire nem vált be, valamiért a nem-mikrotik eszközökkel nem a legjobb sebességre áll be. Különösen igaz ez az RB751U-2hnD-re, amiben pocsék a wifi, ezt mindenki megírta, az pont egy zsákutca. De pl. egy RB411+R52N kártyával, 2 antennával, 2xmimo módban is 50-60 mega körül vitt, míg egy mezei Tenda 2x2 mimo access pointtal 80 mega volt az átvitel, ugyanott, ugyanazokkal a beállításokkal. Ami még érdekes, hogy openWRT+RB411+R52N szintén jól teljesített. /Érdekes/
-
KTTech
veterán
A Te neteddel nem fogod tudni annyira lelassítani a RB2011UiAS-2HnD-IN-t, hogy gondot okozzon a 600-as CPU-ja. A tűzfalszabályok kicsit eszik csak (nálam 30 van éppen), a mangle már jobban a QoS-el. Ha FW+Mangle+QoS van, akkor meg még jobban, de még mindig bőven tudni fogja a neted sebességét
olyan 230/100-ig elmegy gond nélkül. Persze, ha még VPN szerverként is használod, akkor az ki tudja terhelni rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest