Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaZse
őstag
válasz
Zwodkassy
üzenetére
Köszönöm ez a kimerítő választ. Tisztában vagyok vele, hogy ez nem igazán otthoni felhasználásra szánták, DE mivel számpmra megfelelő routert nem találtam, amit csak bedugok és megy. Kipróbáltam már sokféle routert, de az én igényemnek nem jöttek be.
Szerencsére időm van, mert itthon dolgozok és ez a fajta tanulás nem vesz el időt a családtól.
Mivel 1995-ben végeztem prog/mat szakon Szegeden, ezért a programozás nem áll tőlem messze. Igaz, a hálózati dolgok nekem újak, de szívesen tanulok és próbálom megoldani azokat a problémákat, amik nekem fontosak az itthoni hálózat működéséhez.
(Kaptam segítséget, amit áttanulmányoztam és az eddig beállított dolgokkal szerencsére tisztában vagyok).
A tanfolyamot majd lehet, hogy elvégzem, de ehhez jelenleg nincs meg az anyagi hátterem. (pl.: ház felujítás)
Ui.: Szerencsére nem gázoltál a lelkivilágomba.

Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű ASUS Zenbook 13 i7 11.gen /16GB RAM/1TB SSD/300 nit
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- MSI Pro mp273qw e2
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold