Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csusza`
senior tag
válasz
daninet #3963 üzenetére
Szerintem, ha már portot nyitsz konstans a net felé, akkor lehetőleg ne a szabvány portokra tedd, ergo 21-et felejtsd el. Rakd be, ahogy mások is mondták, pl 50021-re vagy valami ilyesmire.
Net kapcsolatod nem PPPoE? Mert akkor a NAT-ot arról az interfészről lődd be, ne az ether1-ről.
Próbaként tiltsd le az összes filtert és nézd meg, hogy ha CSAK a NAT van megcsinálva, megy-e.
Ha NAT-olt a hálózat, nem fog menni. Ki a szolgáltató? T-Com-ra csak rá kell telefonálni és kérésre kivesznek a NAT-olt rendszerből.
-
feel2006
tag
válasz
daninet #3963 üzenetére
Nem bentről próbálod kinti címeden elérni az FTP-t ugye? Ha mégis, Harpin NAT van? Anélkül nem hiszem, hogy menne, még jó beállítás esetén sem.
Én innen próbálkoznék, mert ha nyitott a port, fut az ftp szolgáltatás akkor "open"-nt kell kiírnia.
Firewall filter rules-ba is, én betenném a kívánt portot (21)
chain=forward action=accept protocol=tcp in-interface=ether1 dst-port=21
Illetve ha csak a 192.168.1.199:21 -re próbálsz belső hálózatból kapcsolódni, úgy megy gondolom az ftp, az ftp szerver hibáját kizárhatjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Fogyjunk le!
- Gumi és felni topik
- BestBuy topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Rekordeladásokkal állt talpra a Tesla, küszöbön a „filléres” Model Y
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Részletfizetés. ASUS TUF Gaming F16 FX608JMR-QT021
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest