- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekkold
Topikgazda
válasz
stopperos #24404 üzenetére
Az első kettő szerintem kevés lenne a gigabites nethez.
Kb a hAP ac^2 a minimum, de a wifire nincs szüksége, azt mással lesz megoldva.A hAP ac^2 viszont egy eléggé melegedős típus, használtam ilyet routernek régen, az enyém is forró volt, és amúgy több ismerősömnél is elromlott. Most is megy egy itthon AP-ként, de kibelezve, és egy szellősebb házba átépítve.
Senki olyannak nem ajánlanám, aki utána, amikor majd elromlik nekem tesz szemrehányást, hogy miért ezt ajánlottam...
Az L009 piros fémházas megoldása sokaknak nem tetszik, de szerintem egy jó konstrukció (nekem tetszik is, de én lehet, hogy technokrata vagyok egy kicsit, legalábbis ebből a szempontból). Az RB5009 majdnem ugyanez a ház feketében.
A kérdező ugyan még nem jelentkezett újból, de mint írtam egy fontos kérdés kimaradt: az, hogy mennyi a keret....?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Prodesk 600G4 SFF - i5-8500, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, ATI R5 430 2GB eladó!
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest