Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: WindowBlinds 11
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Protezis
őstag
válasz
lionhearted
üzenetére
Semmi túlbonyolítás nincs, eltérő siteok esetén sincs IP ütközés. VPN-nél nem kell ilyen problémával foglalkozni.
Lenry: 90-szer van benne! 6 VLAN van, az azokhoz tartozó DHCP poolok csak 12 előfordulást tartalmaznak. Még mindig várom, hogy menne az import. Szóval default configra visszaállok, kapok valami tök más tartományból IP-t mint jelenleg, aztán elkezdtem importálgatni a tűzfalszabályokat meg VLAN-okat, sorra az export fájlból. Mikor töröljem ki a default configot?
Az export fájl alapján hozzáadnám a bridge portokat, és csak azután jönne a bridgen a VLAN állítás. Amikor a kettő között tartanék a portról - amire csatlakozok - bejövő frameket PVID alapján tagelné, a kimenő forgalmat meg nem küldené rá, ergo ott szépen cseszhetném az egészet. -
Lenry
félisten
válasz
lionhearted
üzenetére
Egyébként igen, de ez olyan, hogy én se szeretem ha megkérdezek valamit hogyan kell megcsinálni, és valaki beleköt abba, hogy miért akarom megcsinálni, szóval én se teszem
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 touch gari 2028.11
- Lenovo Thinkpad T490, 14" FHD IPS kijelző, I7-8565U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gara
- LG 55QNED80T3A 4K UHD Smart AI TV MAGIC MOTION TÁVIRÁNYÍTÓVAL!
- Macbook Air 13" M1 A2337 2020 8GB Viseltes eszt. áll.
- Macbook Air 13" M1 A2337 2020 8GB Pixelhiba
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo L15 Gen 2 Ryzen5 5650U
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ekkold