Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekkold
Topikgazda
válasz
allnickused
üzenetére
Melyik módszerrel raktad fel a 7-es RouterOS-t?
Simán felmásoltad és restart (vagy ez rc verzió esetén nem megy?), vagy netinstallt használtál?
Közben még kísérleteztem a virtuális PC-ken, és rájöttem, hogy nem csak peer-to-peer módon, hanem akár kliens-szerver alapon is működik a wireguard, tehát lehet, hogy mégis működne a NAT mögötti win10 és a mikrotik közötti kapcsolat. -
ekkold
Topikgazda
válasz
allnickused
üzenetére
Azthiszem az élesben használt routeremre mégsem rakom fel a 7-es RouterOS-t. A wireguardot kipróbáltam két virtuális PC között, az egyik win7-el, a másik linux-al. Végülis működik, összeáll a kapcsolat, de még van mit fejlődnie a klienseknek. Viszont arra amire nekem kellett volna (NAT mögött levő win10-el kapcsolódni mikrotikhez) nem lesz jó, mert ahhoz ki kellene fordítani a win10 által használt UDP portot - amire viszont nincs lehetőségem.
Új hozzászólás Aktív témák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Amazon Prime Video
- Path of Exile (ARPG)
- Spórolós topik
- World of Tanks - MMO
- Milyen egeret válasszak?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
ekkold