- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- weiss: Pant* rant
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
válasz
adika4444 #14159 üzenetére
Nem lesz gigás net, azért arra nincs igény (most még..), elég csak az 500 Mbps
Ezek az eszközök mind gigabites csatlakozóval vannak ellátva, nem írtam le a pontos product name-t (hAP ac2 és wAP LTE6), de azért ezek a IPQ-4018 procik még egyszer nem voltak nálam kihajtva csak, amikor sebességet mértem a hálózaton (vagy nagy adatokat mozgattam).
Tehát a wAP-on 2db gigás portom van, a hAP ac2 pedig 5db.
Jelenleg azt gondolom, hogy a hAP-ra kell költöztetni a routing-ot ebbe megy majd bele a szolgáltató kábele (igen lesz előtte egy modem, de csak annyi semmi más, mert nem kérek hozzá router-t). Egy másikon vissza megyek a pincében lévő switch-re, onnan a wAP is megkapja a CAPsMAN-os összekötést.
Viszont, a failover, hogy működik? wAP-ban lévő LTE egységet végül miként fogja kezelni a hAP, mert ez nem áll össze a fejembe (utána még nem olvastam)?iceQ!: Egy modem lesz csak előtte.
No gondolom valami hasonló setup-ot kellene összehoznom. Ezt a képet loptam, tp-link switch-em van és jelenleg a wAP a CAPsMAN, de ezt is akkor a hAP-ra kell rakni meg a routing-ot is.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Swift PG27UCDM OLED gamer Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- i7-9700K + BeQuiet + 10 venti Stabil, halk, brutál erős gép!
- Eladó Garmin Venu 3 okosóra homokkő színben, újszerű állapotban, hivatalos magyar garanciával
- Apple IPhone 15 Pro 128GB Natúr Titán
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Napirajz könyv
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest