-
LOGOUT.hu
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz Petrowiczki #819 üzenetére
"és kimaradt 3 lépés a dhcp kliens portra konf a filter és a nat :S"
Melyik az a három? Mert a dhcp kliens beállitása az az egyetlen lépés amitől neked IP cimet kell kapj..
Én is szeretek tanulni, vettem is egy kis egyszerübb Szikorszkij helikoptert, hogy megtanuljak vezetni. A tanfolyam nagyon drága, igy most tanulom én is a megfelelő fórumban, hogy kell. Már be tudtam ülni, kis robogót is vezettem már, szerintem menni fog ez.
Ja a régi melóhelyemen használnak ma is egy csomó helikoptert, nem újdonság, hogy lehet repülni.Ma kaptam egy tippet, hogy rakjak bele benzint, ezt ha hazamegyek pótlom, aztán lehet integetni majd..
Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mikrotik routerek
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- eBay
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- Samsung LS27BM500EUXEN 27" Smart Monitor eladó (bontatlan)
- Asus ROG Strix G513RM G513RM Gamer Laptop RTX 3060, Rysen 7 DDR5 16GB
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest