- Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Okos Otthon kezdőknek
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabo.csabi
tag
Sziasztok!
Elsősorban előadások, workshopok és hasonló kisebb volumenű (1-2 fő előadó vagy előadó + moderátor) összejöveteleket, rendezvényeket rögzíteném Redmi Note 10 Pro mobiltelefonommal vagy Nikon D750 DSLR fényképezőgépemmel, s ehhez rendeltem egy Boya BY-WM8 PRO-K2 szettet. Rengeteg videót megnéztem YouTubeon, s azok alapján ez tűnt a legpraktikusabb és legjobb választásnak.
Azonban nem vagyok szakmabeli, a választott mikrofon szett specifikációit, paramétereket és jellemzőit nem egészen értem; hogy mi mit jelent, mire jó pontosan és mely érték a jó / jobb az adott paraméter tekintetében. Bárhogy kerestem, nem találtam ezekre vonatkozó leírást.
Segítenétek kérlek, hogy hol találhatok ilyesmit? Leginkább arra lennék kíváncsi, hogy a választott mikrofonból mit és milyen módon tudok kihozni?
Érdekelne még, hogy mi a különbség az UHF és 2.4 gHz működési elvek között; hogy a jellemzői, paraméterei alapján a Boya BY-WM8 PRO-K2 típust pontosan milyen célokra tudom használni, milyen eszközökhöz tudom csatlakoztatni, milyen minőségű nyersanyagot tudok rögzíteni vele különböző eszközökhöz csatlakoztatva, milyen utómunkával jár egyik vagy másik opció, stb.
Köszönöm, ha időt szántok a válaszra! :-)
-
szabo.csabi
tag
Hasonló célokra (is) illetve elsődlegesen mobiltelefonnal szeretnék hangot (előadások, workshopok kisebb-nagyobb termekben) rögzíteni minél jobb minőségben, kérlek adjatok tanácsot hogy mit és hol érdemes keresnem, mire érdemes figyelnem, stb.
Lehet vezetékes vagy vezeték nélküli is, nem tudom mi célszerűbb.
Nem szánnék rá nagy összeget, profi eszköz vásárlása nem indokolt de természetesen jó lenne egy jó ár/érték arányú kütyüt találni! :-)
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 9410 i7 / 15GB RAM / 512GB SSD 2in1 érintőkijekző Profi gép, kedvező áron!
- Segway Ninebot F40i - elektromos roller
- Apple MacBook Pro 2019 - "16/2,6Ghz/6mag/Intel Core i7/16/512gb - Space Gray/Touch Bar
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 5 5600X GAMER MAX PC 32Gb RAM 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8GB DDR6 2ÉV GAR!
- Lenovo Thinkpad P72 17.3" Intel XEON E-2186M 6 mag Quadro P5200 16GB, 32GB RAM 2TB NVME SSD
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3100, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest