- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemadom-meg
csendes tag
válasz
nemadom-meg #507 üzenetére
-
nemadom-meg
csendes tag
Igen, azt is újratelepítettem. És semmi...
Szerintem a win update az oka.
Win 7-es pályafutásom alatt egyetlen egyszer volt csak eszközillesztő problémám, azt is megoldottam, ez a nyomi win 10 meg kifog rajtam... Nem lenne bajom vele, mert mikor megvettem a mikrofont az első erőszakos frissítésig nem volt vele baj. Utána kezdődött ez a kálvária.
Ma már eljutottam addig, hogy sokadik újraindításra -ill. ellenére- sem működik.
Holnap valószínűleg gyalu lesz az összes frissítésre, mert ez gyalázat! Így kb. hasznavehetetlen amit vettem, és kezdek idegfeszült lenni. -
nemadom-meg
csendes tag
Időközben egy laptop segítségével (op. rendszer ugyanaz) is teszteltem (kb. 5 éves, nem mai darab...) amin van USB 2, és USB 3 is.
Az eredmény: az USB 2-őn nem ismerte fel, az USB 3-on gond nélkül, elsőre .Típus szerint.
Sikeresen csináltam vele teszt felvételt is.
Direkt volt a laptopos teszt, hogy ne kelljen mozgatni (kábelhiba kizárása miatt). Többször, a kábelt mozgatva a laptop, ill. az asztali között. Tehát, működik. Az asztalin ugyanúgy nem ismeri fel. Még mindig. Agyrák a köbön...
Azért ezt a segíteni próbálást is köszönöm!A hiba továbbra is adott.
-
nemadom-meg
csendes tag
Sziasztok!
Drenadar kolléga hozzászólása (#369 2020-01-16 17:20:47) hasonló a problémámhoz, a különbség közöttük, hogy az én mikrofonom egy SPC GEAR SM900 USB-s mikrofon.
Win10 64 (Opr. verziója 10.0.18363.900) alatt random "elfelejti", hogy létezik egy ilyen USB-s eszköz. Sajnos nem segít az usb portok váltása, az újraindítás, a "harverváltozások keresése" az eszközkezelőben. Nincs a "rejtett eszközök" között sem. Aztán "gondol egyet" és működik...
Maga a mikrofon még szinte új, 2 hónapos. A kábele szerintem nem hibás, mert amikor pedig tudom használni, akkor tökéletesen teszi a dolgát. (Más gépébe bedugva működik egyből, csak nálam nem...)
Mit lehet kezdeni ezzel? Ugyanis driver, mint olyan, nem létezik hozzá. A rendszer felismeri helyesen, típus szerint. Már amikor működik.
Esetleg valaki találkozott már ilyen jellegű problémával? Esetleg valamelyik Windows-os frissítés lenne a hiba előidézője? (Olvastam egyről, azt még el is távolítottam, mikor a hiba elsőnek jelentkezett.) Azóta pedig már kezd az agyamra menni a folyamatos szívás!(A Sennheiser USB-s headset-em gond nélkül működik bármelyik usb porton, akárhányszor húzom ki, és dugom vissza. Szóval...
)
Előre is köszönök minden segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Nyaralás topik
- Autós topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- OLED TV topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Viccrovat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest