Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kraz
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Rap, Hip-hop 90'
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nuke7
veterán
válasz
-Faceless- #640 üzenetére
fúh,
1) szerintem neked egy USB-s, kapszulás mikrofon megoldaná a problémád így első körben.
Van valami oka, hogy nem olyat vettél?
Pl. ez 6300 forint, raktáron van és van vele jó tapasztalat már. nem is kell hozzá semmi plusz cucc.2) közben láttam a többi hsz-t is.
Vészmegoldásnak mindig ott a telefon és a headset amúgy, ha tudsz mobilról csatlakozni az online felülethez ahol előadást kellene tartanod.
Ne USB-s vackot próbálj, ha nem akarsz 40 ezret költeni, akkor is van jó megoldás. Melyik rendelted meg azok közül amiket ajánlottam?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- MIUI / HyperOS topik
- Windows 10
- Apple asztali gépek
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Autós topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest