- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: 2025 dude
- kraftxld: Untappd lista
- chopin42: A (netes) társkeresés labirintusában #3:avagy... :(
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Faceless-
őstag
Sziasztok!
Múlt héten 3 mikrofon járt nálam, és végül inkább vettem egy Audiotechnica ATR-1200x-et, és hozzá egy USB-s MediaTech hangkártyát.
Két problémám lenne:
Még ezzel a hangkártyával is rettentő halk, 95%-on kell felcsavarnom, hogy lehessen hallani 2 cm-ről. Illetve USB-n bedugva nem tudok Unity-ban debug-olni, ha telefonnal egyszerre használom nem ismeri fel/különbözteti meg a két USB-t. Mi a legolcsóbb dolog amivel ezt megoldhatnám? (Kínai előerősítő, más fajta kártya akármi)Minden mikrofonnal ami nálam járt elkezdek beszélni, és beszéd közben gépelni akkor először robotos hangom lesz (teljesen érthetetlen), majd teljesen elnémít. Mi okozza ezt?
(már utánanéztem Realtek-ben, microsoft sound beállításokban, és sehol nem találtam zajszűrést)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkCentre M73 4-magos Core i5 asztali PC 16Gb Ram
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PocketBook Touch HD 3 (PB632) e-könyv olvasó, Spicy Copper színben, tokjában
- Legolcsóbban Bivaly érintőképernyős Dell 7430 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb) laptopom eladó!!!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest