- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
Új hozzászólás Aktív témák
-
nuke7
veterán
válasz
-Faceless- #640 üzenetére
fúh,
1) szerintem neked egy USB-s, kapszulás mikrofon megoldaná a problémád így első körben.
Van valami oka, hogy nem olyat vettél?
Pl. ez 6300 forint, raktáron van és van vele jó tapasztalat már. nem is kell hozzá semmi plusz cucc.2) közben láttam a többi hsz-t is.
Vészmegoldásnak mindig ott a telefon és a headset amúgy, ha tudsz mobilról csatlakozni az online felülethez ahol előadást kellene tartanod.
Ne USB-s vackot próbálj, ha nem akarsz 40 ezret költeni, akkor is van jó megoldás. Melyik rendelted meg azok közül amiket ajánlottam? -
Kobe
veterán
válasz
-Faceless- #640 üzenetére
Realteknek legendasan szar a noise cancellationje, artifactol, eldobja a jelet. valoszinuleg emiatt olvad le nalad is ha gepelsz is kozbe, tul sok a hatterzaj es nem birkozik meg vele az algoritmus.
Azt nem teljesen ertem hogy normal meretu kardioid mikrofonbol miert pont jackes valtozatra esett a valasztas, de velhetoen a legrosszabb de legalabbis eleg rossz dontes volt.
Egy kardioid 48V on uzemel rendesen, jacken meg kap 5V-t, tobbek kozott ezert is lehet kvahalk. Innen mar csak a szoftveres dB boost marad a driverben, windowsban, vagy tokig csavarni a gaint, de a mediateken ilyesmi nimcs, igy marad a szoftveres (baromira fog torzitani ha +10 dB nel tobb boostot adsz neki)Mi a cel a mikrodonnal, mit szeretnel csinalni vele?
En visszakuldenem mindegyiket, ha lehet es 0 rol fognek neki, megmondom oszinten....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Asus RTX 2070 Super OC 8GB GDDR6 Videokártya!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest