Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geresics
addikt
mert vettem már Audio-Technika ATR3350-t, ami nem csak hogy magától tönkrement, de többször elfelejtettem bekapcsolni, és néha meg úgy maradt, és lemerült. Az 10eFt volt, ami tökre pénzkidobásnak bizonyult...
Ehhez képest a König CMP-MIC8 mikrofon talán 1200Ft volt, nem kell bele elem, és tök jól működött, amíg el nem hagytam (kölcsönadtam). Vettem is beleőle még egyet, de az meg durván elkezdett torzítani, recsegni. Először akkor vettem észre, mikor rákötöttem a DJI Osmo Action-re, de utána kipróbáltam másba duva is, és mindenhol ezt csinálja...
Amúgy komoly dologra nem kell, a bukósisakba kell beraknom, és rákötnöm a kamerára. A külön hangrögzítő nem játszik, mert néha napokig megyünk, és a diktafont nem fogom pluszban nyomogatni, elég a kamerát, és összevágni meg tiszta szar mondjuk 30 perc videóanyagot 8 óra hanganyaggal...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Arc Raiders
- Apple Watch
- Linux haladóknak
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest