- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geresics
addikt
mert vettem már Audio-Technika ATR3350-t, ami nem csak hogy magától tönkrement, de többször elfelejtettem bekapcsolni, és néha meg úgy maradt, és lemerült. Az 10eFt volt, ami tökre pénzkidobásnak bizonyult...
Ehhez képest a König CMP-MIC8 mikrofon talán 1200Ft volt, nem kell bele elem, és tök jól működött, amíg el nem hagytam (kölcsönadtam). Vettem is beleőle még egyet, de az meg durván elkezdett torzítani, recsegni. Először akkor vettem észre, mikor rákötöttem a DJI Osmo Action-re, de utána kipróbáltam másba duva is, és mindenhol ezt csinálja...
Amúgy komoly dologra nem kell, a bukósisakba kell beraknom, és rákötnöm a kamerára. A külön hangrögzítő nem játszik, mert néha napokig megyünk, és a diktafont nem fogom pluszban nyomogatni, elég a kamerát, és összevágni meg tiszta szar mondjuk 30 perc videóanyagot 8 óra hanganyaggal...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest