- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- gerner1
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
ez az óraállítás vicces: 1 órával hamarabb sötétedik, 17-18:00 körül immár sötétben kint vannak még a mezőgazdasági járművek is főutakon... tegnap jövök haza 51+52-es főúton, először 51esen futottam egy traktorba, ami kb akkora fénnyel világított, mint egy félcentis gyertya, aztán 52esen is egy hasonló meg gyertyafényes biciklis... persze van még rendes kamionforgalom is, akik egyrészt tudnak vakítani, másrészt kényelmesen kimásznak a felezővonalra, mert ott nekik jobb
solt után nemsokkal beálltam inkább 80-90es tempóval egy kamiontól jó 100-200méterre és így jöttem kecskemétig... ő legalább távol tartotta a szemből érkezőket a felezővonaltól és nem kellett attól tartani mikor löknek le az útról
ui: nem tudom mikor jön el az az idő, amikor kötelezővé teszik a főúton 30al döcögő traktorok meg egyéb mezőgazdasági járművek megfelelő kivilágítását... (fényvisszaverők, esetleg sárga megkülönböztető jelzés) 90el haladva is elég gyorsan utol lehet egy ilyet érni és ha valaki kicsit is elbambul, vagy kicsit is rossz a szeme, lazán ráfuthat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogwarts Legacy teszt
- TCL LCD és LED TV-k
- Filmvilág
- Házimozi belépő szinten
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen notebookot vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Házi hangfal építés
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Dell Latitude 5410 i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5410 i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest