Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz Elemental #38326 üzenetére
veszélyes... chopper-eseket nem láttam eddig nagyon esni, pedig azok tényleg jó nagyok... mondjuk azokat úgy száguldani is sokkal ritkábban lehet látni, mint a gyorsasági motorosokat: ők lehet hogy tényleg a motorozás szeretetéért ülnek fel, aztán eldöcögnek 90es tempóval... én is ha majd 50+ leszek, akkor veszek egy ilyet, aztán szép nyugodtan elbrümmögök
gyorsaságival azt hiszik szerintem, hogy a halálnál is gyorsabbak, csak hát jobbra ívelő kanyarban kimenni úgy előzni, hogy az előtte levőtől semmit nem lát, nem kis felelőtlenség... főleg, hogy utast is vitt magával kb hasonló eset, mint a mienk, csak nálunk beláthatatlan balra ívelő kanyar volt és úgy állt neki lenyomni az egész sort... ha 90 helyett 100al megyünk lakott területen kívül, esélyes hogy nem fér be elénk és elkapja a szemből jövőt ugyanígy
ui: amin egyre gyakrabban gondolkozok: le kellene majd idővel cserélni a kis f astra-t, vagy megtartani városra és venni mellé egy nagy hodályt a család biztonsága érdekében, amivel városon kívül ugyanúgy szabályosan közlekednénk, de hosszú utakra használnánk, az esélyeink meg sokkal jobbak lennének benne, ha bármi állatba belefutunk kb valami dodge ram kaliberű gép lenne az ideális
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Autós topik
- BestBuy topik
- Sorozatok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Linux haladóknak
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
- HP ProDesk 400 G4 DM
- MSI Cyborg - i5-13420H - RTX 4050 6GB - 512GB SSD - 16GB RAM - 15,6" FHD 144Hz, ÚJ! 3 év gar
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest