- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- gerner1
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
már megint a felelőtlen motoros(ok)
"ax32015.08.10. 10:04:45
Nos, a motoros Kiskunlacháza irányából jött. Az autós Budapest irányából. Amit ott, a fotón látsz, annak a féknyomnak semmi köze ehhez a balesethez. Ahhol a motort látod kiégve, az addig csúszott a frontális ütközéstől. A valós csattanás, abban a magasságban történt, ahhol a helyszínelőket látod. Ott valóban van féknyom, a felezővonaltól befelé, kb. 100-110 cm-től kezdődik és teljesen az árokig tart, 5-6 méteren.
Az elhunyt motoros hölgy, a kanyar előtt még ellőzésbe kezdet, s az előtte haladó Renault Espace személygépkocsit szerette volna melellőzni, de sajnos a vele szemben közeledő autót, az ellőzendő autó takarta. Amikor a motoros megkezdte az ellőzést, bukkant fel a semmiből a bordó Opel szgk. Pillanatok alatt történt az egész. A csattanás kioldotta a légzsákokat, s a vétlen autó eleje totálkárosra tört. Az autót egy 25-28 éves fiatalember vezette, aki akkor ment haza a munkából. Kérdésemre elmondta, hogy semmit nem tudott már tenni, csak a hatalmas lendülettől, az árokban landolni. Ja, és nem fogyasztott sem alkoholt, sem drogot, vagy egyebet.
Sokkolták az események, de enyhe lábsérülésen kivül nem történt semmi baja. Az érdekessége a dolognak, hogy az áldozatok közvetlen hozzátartozója,a férj és apa, egy világoszöld Suzuki Swifttel követte a családját, egy pár méter különbséggel. A balesethez érve, még több percen keresztül próbált az aszfalton fekvő gyerekéhez beszélni, de akkor már szegény mozdulatlanul feküdt. Ennel ellenére, én és egy másik uriember, levettük a kislány sisakját, s megpróbáltam kisérletett tenni az ujraélesztésre, ami hiabavalónak bizonyult.
Hogy miért tudom ezt ilyen részletesen? Ott voltam és az én saját fotóim, egyértelmüen mutatják az állapotot, amiből kiderül mi is történt."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogwarts Legacy teszt
- TCL LCD és LED TV-k
- Filmvilág
- Házimozi belépő szinten
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen notebookot vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Házi hangfal építés
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Dell Latitude 5410 i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5410 i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest