Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gábor001
tag
Surface Pro 7, nekem semmi gond nem volt a win 11-gyel. Win 10-zel érkezett a gép, onnan frissítettem kb. azonnal, azóta is jól teszi a dolgát.
Előtte (még régebben) bay trail-es W8.1/W10 tabletem volt, a felhasználói felület szerintem jobb W11-en. -
Gábor001
tag
válasz
Polarstar
üzenetére
A produktivitás programok jobban zavarnak, pl. még az Adobe csomag nagy része sincs ARM-re. De talán ez sem ijeszt el a vásárlástól, csak így a Ryzen + RTX3080 gépem még nem megy nyugdíjba. Remélhetőleg üzemidőben vagy vékonyságban komoly előrelépés lesz ennek köszönhetően.
-
-
Gábor001
tag
A legújabb pletykák szerint az új Surface Pro és Laptop csak ARM processzorral jön nem üzleti felhasználóknak.
-
Gábor001
tag
válasz
smallmer
üzenetére
Egy Surface (szinte) teljesen kivált egy laptopot, így minden olyan felhasználása egy gépnek, ami Windows-on kívül megvalósíthatatlan vagy kényelmetlen, jobb Surface-en. Mindemellett vékony és könnyű, továbbá megfelelő tabletes felhasználásra is, de ott üzemidőben elmarad a droidos/iOS-es társaktól.
Videónézésre leginkább valami androidos készüléket ajánlanék a képarány és az üzemidő miatt (továbbá erre a felhasználásra elég drága is a Surface), Samsung Tab S és A szériákban jó képernyők vannak.
Ha a laptopot is kiváltanád vele, akkor érdemes beruházni a billentyűzetre. Pro 7-hez én használt UK billentyűzetet rendeltem Amazonról, és bevált, szerintem az újakhoz is lehet ilyet kapni. -
Gábor001
tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Nekem refurbished gépnél mutatja a lakatot, de működik tökéletesen. Nem önmagában ez a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Az év első felében érkeznek az AMD CES-en eltitkolt újdonságai
- Milyen videókártyát?
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Yettel topik
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Építő/felújító topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest