Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
WinPho
senior tag
Hát... Ezen egy ideje vacillálok...
Nekem a felbontás relatíve alacsony... A hardver az már kevésbbé zavaró. Elég szépen elfut rajta ez-az. Engem Spec csak az Office érdekel úgy istenigazából. Meg minden egyéb, ami egy tabletre jellemző. Skype, zenehallgatás, filmnézés, böngészés...
Tényleg! Milyen a hangszóró?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Gitáros topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- Apple iPad Pro 11 4th Gen 256Gb Cellular , uj aktiválatlan!
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- A legnagyobb FÉLÁRON!!! Samsung S9 ultra 14.6"-os tablet! AkciÓÓÓ
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
- AKCIÓ! Intel Core i9 10850K 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF F16 / I7-14650HX / RTX 5070 / 1TB SSD / 32GB DDR5 Notebook! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem a felbontás relatíve alacsony... A hardver az már kevésbbé zavaró. Elég szépen elfut rajta ez-az. Engem Spec csak az Office érdekel úgy istenigazából. Meg minden egyéb, ami egy tabletre jellemző. Skype, zenehallgatás, filmnézés, böngészés...
Tényleg! Milyen a hangszóró?