- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DummyBoy
senior tag
Sziasztok!
Pár napja csatlakoztam én is a Surface tulajok táborába, egy első generációs Surface RT-vel. Nem igazán akartam tabletet venni, de ez is kihagyhatatlan ajánlatnak tűnt
(Bár nem annyira mint a 2-es 150 fontért
Mondjuk itt az volt az igazi meglepetés, hogy egy kollégámon keresztül jutottam hozzá, mikor rákérdeztem, akkor annyit mondott, úgy tudja nincs hozzá cover ... rendeltem is egy touch covert gyorsan ... majd jött a meglepetés ... volt hozzá cover
Most van 2
)Első körben egy tanács: MESSZE kerülni a WD40-et!!!!! Lehet hogy magasabb feszültségek esetén jó valamire, de kisfeszültségek esetén vagy adatkapcsolatnál többet árt mint használ! A WD40 egy víztaszító kenőanyag, nem pedig contact spray! (Arról nem is beszélve,hogy mivel kenőanyag, egy filmréteget képez, amibe beleragad a por ...)
Valamint lenne pár kérdésem is:
- ki szerettem volna próbálni a VLC-t, de nem tudtam feltelepíteni, mindig hibaüzenetet kaptam. Netes kutakodásom eredménye az lett, hogy azért mert hiányzott neki egy frissítés ... közben feltelpült az is, csak sikertelnül ... Leszedtem, most viszont a Windows Update nem ajánlja fel újra. Van erre valami megoldás?
Ha nem sikerül megoldanom, akkor pedig jó Media Player programot keresnék, ami kezel feliratokat, valamint valami Torrent klinest, ami tud streamelni és háttérben letölteni.
Torrex Pro-t és Torrent RT-t próbálgatom, de a a Torrex kicst soknak tűnik 1850-ért ... RT-nél pedig gyanús, hogy nem megy a háttérben való letöltés.
Magát a kütyüt imádom eddig, az otthoni ökoszisztembe is beleillik (Win8 pc, XBOX, WP8
) csak most próbálom belakni rendesen.Előre is köszönöm!
Dummy
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air M3 11" 256GB Cellular Hibátlan/2028.11.13.Gar./Akku 100%/p4716
- iPad Pro 12.9 128GB M1 Cellular Ezüst 2021 1 év garancia
- Getac F110 G5 Strapa tablet PC Windows11-el 11,6" i5-8365U, 16GB, 1TB M.2SSD, GPS, LAN, BT
- IPad 9th gen 64GB Wi-Fi
- új iPad PRO 11 M5 CHIP (2025) 256GB WIFI space black makulátlan 2026 december 13-ig Apple garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- DELL Latitude 5285 (Tablet)FHD, 2 az 1 ben, 12.3",i7-7600U,16GB DDR4, 256GB SSD, WIN11
- Használt Palladium G-Lab angol games billentyűzet / 12 hó működési garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Bár nem annyira mint a 2-es 150 fontért