- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
ddani868
üzenetére
Hát ennek is sok oka van, egyik ok például maga az MSE

Szóval akkor az okok.
A gép melyen a két OS van, egy már a 7-edik évét taposó masina.
Anno még az első OS amit rá licenceltem a Windows XP Professional x64 Edition volt, természetesen OEM. Ezt a rendszert már csak a polcomon tartom emléknek nem használom.
Aztán 2008-ban váltottam Vistára, sokakkal ellentétben, nekem a Vista nagyon tetszett, majd jött a Windows 7 korszak.
A Vista és a Windows 7 nagyon jól el vannak egymás mellett, így ha lehet miért ne használnám őket egymás mellett, ha már darabonként 25-30 k körüli áron megvettem őket?
A multi OS használat nagy előnye, hogy így több biztonsági csomagot is tudok használni.
Jelenleg a dolog így néz ki:
1.-es OS: Windows Vista Home Premium 64-bit OEM - Microsoft Security Essentials 4.0, Agnitum Outpost Firewall Pro 7.5.2
2.-es OS Windows 7 Home Premium 64-bit OEM - Norton Antivirus 2012, Comodo Firewall 5.10
A másik gépen pedig Norton Internet Security 2012 egy gépes licenc van, még 299 napig.
299 nap múlva, azonban előveszem a már hónapok óta vásárolt 3 gépes NIS licencemet isé s akkor a kisebbik gép Windows 7 es rendszerén lévő NAV 2012+ Comodo Firewall duóját a NIS fogja váltani. 3 gépes licencet használni gazdaságos. vistán pedig marad minden változatlan

Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- darkFlash CF8 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050Ti 4GB Nbase Black Midi DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest