Hirdetés
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: Safe Mode az agyban
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
ddani868
üzenetére
Hát ennek is sok oka van, egyik ok például maga az MSE

Szóval akkor az okok.
A gép melyen a két OS van, egy már a 7-edik évét taposó masina.
Anno még az első OS amit rá licenceltem a Windows XP Professional x64 Edition volt, természetesen OEM. Ezt a rendszert már csak a polcomon tartom emléknek nem használom.
Aztán 2008-ban váltottam Vistára, sokakkal ellentétben, nekem a Vista nagyon tetszett, majd jött a Windows 7 korszak.
A Vista és a Windows 7 nagyon jól el vannak egymás mellett, így ha lehet miért ne használnám őket egymás mellett, ha már darabonként 25-30 k körüli áron megvettem őket?
A multi OS használat nagy előnye, hogy így több biztonsági csomagot is tudok használni.
Jelenleg a dolog így néz ki:
1.-es OS: Windows Vista Home Premium 64-bit OEM - Microsoft Security Essentials 4.0, Agnitum Outpost Firewall Pro 7.5.2
2.-es OS Windows 7 Home Premium 64-bit OEM - Norton Antivirus 2012, Comodo Firewall 5.10
A másik gépen pedig Norton Internet Security 2012 egy gépes licenc van, még 299 napig.
299 nap múlva, azonban előveszem a már hónapok óta vásárolt 3 gépes NIS licencemet isé s akkor a kisebbik gép Windows 7 es rendszerén lévő NAV 2012+ Comodo Firewall duóját a NIS fogja váltani. 3 gépes licencet használni gazdaságos. vistán pedig marad minden változatlan

Új hozzászólás Aktív témák
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- GL.iNet OFF topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Tippmix
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest