- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
gondor53
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD #5449 üzenetére
Ezeken túl vagyok. TPM működik mindegyik gépen. Akkor figyeltem fel rá, amikor az egyik gépet hosszabb használat után egy másik felhasználó kapta meg. Erre időközben felkerült a 21H2 frissítés, de az nem befolyásolta a működését. Amikor az új felhasználó office365 accountját kellett volna beállítani, előjött a hiba, és az általad is linkelt FIX ötletekből semmi nem oldotta meg. Próbaképpen egy másik gépen telepítettem a legfrissebb telepítővel a win10-et, ez már a 21H2-vel települt. Az office 365 beléptetés ugyanezzel a hibával meghiúsult. Majd a korábbi 21H1-es telepítővel ismét feltelepítettem a win10-et, teljes tiszta telepítéssel, és azon az office365 gond nélkül működik. Majd ráengedve a 21H2 frissítést, már működő képes marad. A gond csak akkor jön elő, ha egy 21H2-es win10 alatt akar egy másik office 365 felhasználói account bejelentkezni.
-
gondor53
csendes tag
Sziasztok!
Érdekes probléma. WIN10 21H2 alatt új OFFICE365 account bejelentkezésekor TPM module malfunction hibát ad, és nem lehet bejelentkezni.
WIN10 21H1 alatt probléma mentesen történik ugyanez. Oda-vissza kipróbáltam több gépen is, és a probléma egyértelműen a 21H2-re utal.
Tudtok rá valami magyarázatot?
Új hozzászólás Aktív témák
Microsoft Office szaktopicok:
● Microsoft Word topic
● Microsoft Excel topic
● Microsoft Powerpoint topic
● Microsoft Access topic
● Microsoft Outlook topic
● Microsoft Outlook Express topic
Archívumok:
● Microsoft Office 2010
● Microsoft Office 2007
● Microsoft Office 2003
- Milyen TV-t vegyek?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- ZIDOO médialejátszók
- Windows 11
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest