Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• krisi047

senior tag

Sziasztok!

Nem találtam megfelelő Microsoftos topicot, remélem maradhat.

Egy kritikus pillanatban, amikor a saját gépem megadta magát kényszerűségből használnom kellett a kedvesem céges laptopját.
    Windows 10 Pro van rajta, bejelentkeztem a Onedrive fiókomba, és ezzel a Microsoft fiókomat is hozzáadta a géphez.
    A gondom az, hogy semmilyen módszerrel nem tudok kijelentkezni belőle, pedig elvégeztem az alábbiakat:
    - a Microsoft fiókot leválasztottam a Fiókok menüben, és az ehhez kapcsolódó automatikus bejelentekzések is ki lettek kapcsolva,
    - ezután a Onedrive belül a "fiók leválasztása", és "számítógép leválasztása" is megtörtént, de gyakorlatilag ha bárki be akar jelentkezni ismét, akkor az e-mail címem eleve már fel van ajánlva, és egy kattintással be lehet jelentkezni,
    - control keymgr.dll parancsot letuttatva kitöröltem a mentett belépések közül a Microsoft fiók, és a Onedrive bejelentkezési adatait is,
    - beléptem a Microsoft fiókomba egy másik gép böngészőjében, hiába töröltem ki az eszközök közül a szóban forgó laptopot,
    - töröltem a Registryben minden Onedrive-hoz kötődő tételt,
    - töröltem és újra raktam a Onedriveot,

Ennek ellenére továbbra is rögtön az én e-mail címemet ajánlja, és egy kattintással bejelentkezik.
    Kitépem a hajam, mit tudok még tenni? Az újratelepítés nem opció.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés