Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Csapszerelés segítség!
- GAI: Poor Volta...
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doner
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Olyan kérdésem lenne hogy tud automatikusan pénzt levonni a kártyámról a Microsoft az office 365 használata miatt? Mert elvileg az első hónap ingyenes de a google azt írja hogy 1 hónap után levon 100 dolcsit 1 éves aktiváláshoz. Én ne szeretném ezt, hanem csak 1 hónapig szeretném használni, szóval nem szeretném hogy ezt levonja. A microsoft fiókommal amivel beléptem, azzal korábban vásároltam már az áruházban bankkártyával.
De nem figyelmeztetett semmire az office, csak van egy lehetőség hogy office megvásárlása.
Nem szaporítom a szót, ha ezt így használom akkor most automatikusan levon 100 dolcsit 1 hónap múlva? Vagy ez hogyan működik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Microsoft Office szaktopicok:
● Microsoft Word topic
● Microsoft Excel topic
● Microsoft Powerpoint topic
● Microsoft Access topic
● Microsoft Outlook topic
● Microsoft Outlook Express topic
Archívumok:
● Microsoft Office 2010
● Microsoft Office 2007
● Microsoft Office 2003
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest