Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- GoodSpeed: Így lettem telekomos, mégsem lettem telekomos, és vagyok telekomos...
- lezso6: Frutiger Aero
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akelaus
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #3664 üzenetére
Nálam pedig nem, nekem ma reggelig sötét volt a háttér, és most is az újra. Edge, Brave ugyanúgy sötét módban használva, és a Ph-is sötét módra állítva.
Brave:
Nekem ez így a "jó" mert nálam ez a megjelenés a megszokott a fentebb írt két böngészőben.
Látom a képet amit mellékeltél, azon meg nem ilyen, így neked az a "jó".
Am. a böngésző sötét módja lesz a ludas, ha az ki van kapcsolva, akkor nálam is fehér a háttér. Edge reggel valószínűleg full hülyén működött.[ Szerkesztve ]
-
Akelaus
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #3662 üzenetére
Már sötét, és magától.
"ilyenkor ilyen a profilkép (minden böngészőben)" nem, nem ilyen Brave alatt is sötét módban használt böngésző mellett, a Ph sötét módra állítva, nincs fehér háttér.
Esélyes nem a böngészőben volt a hiba, hanem a béta dolog miatt nem működött rendesen a Ph sötét módja. -
Akelaus
senior tag
Ma reggel kicsit döcögve indult az Edge, de aztán nagy nehezen sikerült neki. Nem tudom mi történt az éjszaka, de elvben áramtalanított gép mellett frissítés nem ment fel. Viszont indulás után az fogadott, hogy a későbbre elmentett oldalak helyett ez van:
Úgy tűnik az összes elveszett.
Illetve mivel sötét módban használom az Edge-t, eddig emlékeim szerint nem így jelentek meg a profilképek a Ph-n, azaz nem volt egy fehér "háttér":
[ Szerkesztve ]
-
Akelaus
senior tag
válasz
junior11 #3351 üzenetére
Én is rakom fel a dolgaimra a Brave-t, pedig nagyon szerettem az Edge-t, de mióta ez a mesterséges intelligencia előtérbe került, azóta nálam tiszta tré.
Plusz az adatvédelem, és a halom reklám amitől tableten-mobilon kín a böngészés.
Brave megoldja, és nem kell felrakni/megvenni pluszban még valamit ezért.Jól indult ez az Edge, de.
Melóhelyen sajnos vagy az vagy a Chrome. 🙄 -
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- NBA és kosárlabda topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LED világítás a lakásban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest