- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
Aktív témák
-
WN31RD
addikt
Flame topic.
Zártam.
(Gy.k.: (1) Semmilyen rendszerről nincs értelme általánosságban kijelenteni, hogy szar, és (2) még nagyon sokáig nem fog kihalni a Linux/UNIX.) -
Gregorius
őstag
Azért nem kell mindent elhinni a NetCraft-nak. Amíg fel nem raktam publikusban az IIS-t, ami a HTTP headerjében leazonosítja magát IIS 6.0-nak, addig a NetCraft halál nyugodtan Win2000-nek titulálta az oprendszeremet, pedig már évek óta Win2003-mom van. (azóta kikapcsoltam az árulkodó headert és újra win2000-nek mond)
-
doc
nagyúr
amennyire én tudom, a w2000 servert és az exchange-et (meg valszin. még egy-két komolyabb cuccot) külső, magukat profinak valló és komoly pénzt leakasztó cégek telepítették/állították be. persze ez öngamában (sajnos) semmit nem jelent... ma már bármelyik balfék csinálhat céget, és egy jó és erőteljes reklámmal bármilyen szemetet (akár fizikai vagy sw termék, akár szolgáltatás) el lehet adni
példát nem mondok, nehogy vki megvádoljon hogy flémelek -
Sanya
nagyúr
kedves moonman! látom arcod eltakarja előlünk a napot, és ezért kérlek vegyél picit vissza belőle. ne haragudj a világra azért, mert nem tökéletes. vannak az igazi rendszergazdák, és vagy te. te, maga a tökéletesség. te vagy az az ember, aki egyedi, megismételhetetlen, de csakis a képességi miatt. tudom, egyszer felterjesztettek isten fokozatra, de sajnos ezt csak örökéletűséggel tudod bizonyítani, ahhoz meg még pár évet élni kell. tudom, ha valahol ms-nek csorbulna a hírneve, akkor az téged nagyon is zavarna. nos, nekünk 3 darab linux/debian/ alapú szerverünk van. mindhárom tökéletesen működik, ingyen volt az oprendszer, nem kellett 450.000 forintot kifizetni az operációs rendszerért, hogy grafikus felület alól, problémás távoli asztallal kelljen beállítgatni dolgokat.
-
X-COM
nagyúr
biztos vannak azok is
Bővebben: link -
Garfield
aktív tag
nem azert vagy rossz indulatu mert barmelyik rendszert is fikáztad hanem hogy alapbol elitelted a totyikot ... ! sztem van létjogosultsága
Valaki az OTP-nél nem jártas ! Legjobb tudomásom szerint ott UNIX rendszerek vannak ! mind a serverek mind a munkállomások ! Valaki meg tud erősiteni vagy cáfolni ? -
-
X-COM
nagyúr
nálunk fut 2003 és 2000 is, AD,SQL,SMS,WSUS,Sharepoint, IIS, IAS, meg a szoksásos fájl és nyomtatómegosztás
rendesen működik, reboot csak frissítéskor, holtidőben.
Az anyacég és annak egyéb cégeit pontosan nem ismerem, de mivel NT4-ről fokozatosan állnak át AD-re, így gondolom meg vannak elégedve. -
doc
nagyúr
amit tapasztalatból mondani tudok: nálunk a cégnél elég sok server van, ebből az ftp server (plusz a tűzfal) a Linuxos, a többi win. a Linuxos serverek közül soha, egyet sem kellett újraindítani azt az egy esetet kivéve, amikor szerelési munkák miatt áramtalanították az egész épületet
a vindózos serverek elég változó strapabírásúak, a mail servert 1-2 havonta mindenképp újra kell indítani, mert vmi mindig megzakkan benne (nem megy a levelezés, nem lehet bejelentkezni a domainbe, stb), a többi vindózos server (ezek csak belsők) viszonylag stabilak, 3-4 hónapig elmennek halál nélkül
ja, webserver nincs -
Garfield
aktív tag
de te LOL vagy fejezd mar be ! nekem nem kell egyik sem ! en most altalaban vagyok kivancsi es sztem sokan masok is ! nekem is van egy velemenyem de kivancsi vagyok masokra is ! akik jartasak ebben a temakban ! nagyon cegeknel dolgoznak latjak mik a hianyossagok erossegek ! mit alkalmaznak nagy cegek szivesen ilyesmi !
nem a rosszindulatu beszologatasaidra vagyok kivancsi ! -
zfarkas
senior tag
Kicsit más érdekesség (longest uptimes): Bővebben: link
-
doc
nagyúr
egy kis tablazots info:
moonman
titán
szerintem még most menj a modtopicba és zárasd.
jól beállítva mindkettő abszolút megbízható.
csak példa, amerika egyik legnagyobb szerver hosting cége, van ms és linux is.
doc
nagyúr
nezz korul a Bővebben: link oldalon
-
Garfield
aktív tag
Egy nagyon egyszeru temaban nyitnam ezt a topicot ! Hogy manapsag a serverek többsége ! Akár egyszeru GAME server akar a mainframe serverek MS avagy Linux-UNIX-os OP rendszerrel futnak e .. ! Olyan illetékesek hozzászolását várom akik mozognak ilyen helyeken !
A témanyitás indolása igen egyszeru : Eddig meg votlam gyözödve hogy komolyabb serverektöl egeszen a game serverekig Linux-UNIX a megbizhatosag es stabilitas ''védjegye'' de egy forumtárs felvette hogy ezek a rendszerek kihalnak es NT alapu Microfos serverek veszik át a helyüket ! (Eddig ugy volt ami server és komoly és stabil az Linux-UNIX ami gagyi instabil de könnyen konfigolhato az MS de ezek csak ilyen vicc serverek, server hálozatok voltak !)Nos én ezt elég erössen kétlem ! De mivel nem vagyok szakértö ezen témaban igy kivancsian várom az illetékesek hozzaszolásait !
Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xbox Classic / Xbox 360
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Autós topik
- Hővezető paszták
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Béta iOS-t használók topikja
- iPhone topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged