- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Pajac: tpm.msc
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
Aktív témák
-
doc
nagyúr
amennyire én tudom, a w2000 servert és az exchange-et (meg valszin. még egy-két komolyabb cuccot) külső, magukat profinak valló és komoly pénzt leakasztó cégek telepítették/állították be. persze ez öngamában (sajnos) semmit nem jelent... ma már bármelyik balfék csinálhat céget, és egy jó és erőteljes reklámmal bármilyen szemetet (akár fizikai vagy sw termék, akár szolgáltatás) el lehet adni
példát nem mondok, nehogy vki megvádoljon hogy flémelek -
Sanya
nagyúr
kedves moonman! látom arcod eltakarja előlünk a napot, és ezért kérlek vegyél picit vissza belőle. ne haragudj a világra azért, mert nem tökéletes. vannak az igazi rendszergazdák, és vagy te. te, maga a tökéletesség. te vagy az az ember, aki egyedi, megismételhetetlen, de csakis a képességi miatt. tudom, egyszer felterjesztettek isten fokozatra, de sajnos ezt csak örökéletűséggel tudod bizonyítani, ahhoz meg még pár évet élni kell. tudom, ha valahol ms-nek csorbulna a hírneve, akkor az téged nagyon is zavarna. nos, nekünk 3 darab linux/debian/ alapú szerverünk van. mindhárom tökéletesen működik, ingyen volt az oprendszer, nem kellett 450.000 forintot kifizetni az operációs rendszerért, hogy grafikus felület alól, problémás távoli asztallal kelljen beállítgatni dolgokat.
-
Garfield
aktív tag
nem azert vagy rossz indulatu mert barmelyik rendszert is fikáztad hanem hogy alapbol elitelted a totyikot ... ! sztem van létjogosultsága
Valaki az OTP-nél nem jártas ! Legjobb tudomásom szerint ott UNIX rendszerek vannak ! mind a serverek mind a munkállomások ! Valaki meg tud erősiteni vagy cáfolni ? -
Garfield
aktív tag
de te LOL vagy fejezd mar be ! nekem nem kell egyik sem ! en most altalaban vagyok kivancsi es sztem sokan masok is ! nekem is van egy velemenyem de kivancsi vagyok masokra is ! akik jartasak ebben a temakban ! nagyon cegeknel dolgoznak latjak mik a hianyossagok erossegek ! mit alkalmaznak nagy cegek szivesen ilyesmi !
nem a rosszindulatu beszologatasaidra vagyok kivancsi !
Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- DELL T40 EMC Szerver
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged