Hirdetés
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
doc
nagyúr
amennyire én tudom, a w2000 servert és az exchange-et (meg valszin. még egy-két komolyabb cuccot) külső, magukat profinak valló és komoly pénzt leakasztó cégek telepítették/állították be. persze ez öngamában (sajnos) semmit nem jelent... ma már bármelyik balfék csinálhat céget, és egy jó és erőteljes reklámmal bármilyen szemetet (akár fizikai vagy sw termék, akár szolgáltatás) el lehet adni
példát nem mondok, nehogy vki megvádoljon hogy flémelek![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sanya
nagyúr
kedves moonman! látom arcod eltakarja előlünk a napot, és ezért kérlek vegyél picit vissza belőle. ne haragudj a világra azért, mert nem tökéletes. vannak az igazi rendszergazdák, és vagy te. te, maga a tökéletesség. te vagy az az ember, aki egyedi, megismételhetetlen, de csakis a képességi miatt. tudom, egyszer felterjesztettek isten fokozatra, de sajnos ezt csak örökéletűséggel tudod bizonyítani, ahhoz meg még pár évet élni kell. tudom, ha valahol ms-nek csorbulna a hírneve, akkor az téged nagyon is zavarna. nos, nekünk 3 darab linux/debian/ alapú szerverünk van. mindhárom tökéletesen működik, ingyen volt az oprendszer, nem kellett 450.000 forintot kifizetni az operációs rendszerért, hogy grafikus felület alól, problémás távoli asztallal kelljen beállítgatni dolgokat.
Aktív témák
- Milyen program, ami...?
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Samsung kuponkunyeráló
- iPhone topik
- Arc Raiders
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Spórolós topik
- Íme az év legszebb játékai - a Digital Foundry szerint
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Plus - Black - 256GB - Akku: 100% - Újszerű állapot!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)