Keresés

Aktív témák

• doc

nagyúr

válasz moonman #15 üzenetére

amennyire én tudom, a w2000 servert és az exchange-et (meg valszin. még egy-két komolyabb cuccot) külső, magukat profinak valló és komoly pénzt leakasztó cégek telepítették/állították be. persze ez öngamában (sajnos) semmit nem jelent... ma már bármelyik balfék csinálhat céget, és egy jó és erőteljes reklámmal bármilyen szemetet (akár fizikai vagy sw termék, akár szolgáltatás) el lehet adni
    példát nem mondok, nehogy vki megvádoljon hogy flémelek ;]

• Sanya

nagyúr

válasz moonman #15 üzenetére

kedves moonman! látom arcod eltakarja előlünk a napot, és ezért kérlek vegyél picit vissza belőle. ne haragudj a világra azért, mert nem tökéletes. vannak az igazi rendszergazdák, és vagy te. te, maga a tökéletesség. te vagy az az ember, aki egyedi, megismételhetetlen, de csakis a képességi miatt. tudom, egyszer felterjesztettek isten fokozatra, de sajnos ezt csak örökéletűséggel tudod bizonyítani, ahhoz meg még pár évet élni kell. tudom, ha valahol ms-nek csorbulna a hírneve, akkor az téged nagyon is zavarna. nos, nekünk 3 darab linux/debian/ alapú szerverünk van. mindhárom tökéletesen működik, ingyen volt az oprendszer, nem kellett 450.000 forintot kifizetni az operációs rendszerért, hogy grafikus felület alól, problémás távoli asztallal kelljen beállítgatni dolgokat.

Aktív témák

Hirdetés