- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pajac: tpm.msc
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
doc
nagyúr
amennyire én tudom, a w2000 servert és az exchange-et (meg valszin. még egy-két komolyabb cuccot) külső, magukat profinak valló és komoly pénzt leakasztó cégek telepítették/állították be. persze ez öngamában (sajnos) semmit nem jelent... ma már bármelyik balfék csinálhat céget, és egy jó és erőteljes reklámmal bármilyen szemetet (akár fizikai vagy sw termék, akár szolgáltatás) el lehet adni
példát nem mondok, nehogy vki megvádoljon hogy flémelek -
Sanya
nagyúr
kedves moonman! látom arcod eltakarja előlünk a napot, és ezért kérlek vegyél picit vissza belőle. ne haragudj a világra azért, mert nem tökéletes. vannak az igazi rendszergazdák, és vagy te. te, maga a tökéletesség. te vagy az az ember, aki egyedi, megismételhetetlen, de csakis a képességi miatt. tudom, egyszer felterjesztettek isten fokozatra, de sajnos ezt csak örökéletűséggel tudod bizonyítani, ahhoz meg még pár évet élni kell. tudom, ha valahol ms-nek csorbulna a hírneve, akkor az téged nagyon is zavarna. nos, nekünk 3 darab linux/debian/ alapú szerverünk van. mindhárom tökéletesen működik, ingyen volt az oprendszer, nem kellett 450.000 forintot kifizetni az operációs rendszerért, hogy grafikus felület alól, problémás távoli asztallal kelljen beállítgatni dolgokat.
Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Kerékpársportok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bittorrent topik
- Vírusirtó topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Gyermek PC játékok
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged