Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Nintendo 3DS töltő "gány"
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Samsung Galaxy A54 5G 8/256GB mellé POCO X6 PRO 5G 12/512GB (Xiaomi)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Internetes kommentelés = Időpocsékolás (kommentelhető)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TunerJoe
senior tag
Nem tudom volt-e már
The rumored Olympus OM-D E-M10 Mark IV has gone up for pre-order on Amazoninstagram.com/albert__gyorgy
-
TunerJoe
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy Panasonic 25mm f/1.7-es objektívet, és azt vettem észre, hogy a gép kikapcsolása után beugrik a rekesze. Tudom, hogy ez direkt van és nem hiba, de ennek mi a lényege? Miért hasznos ez a funckió? A többi Panasonic objektívben is van ilyen?instagram.com/albert__gyorgy
-
TunerJoe
senior tag
válasz aginor #96681 üzenetére
Értem, tudom, hogy ez egy valós veszély, de én még nem nagyon hallottam ilyen esetről (kivéve, ha direkt csinálták, olyat már láttam).
Ettől függetlenül jó, hogy erre is gondoltak.
MrChris
Nem hinném, hogy vázfüggő lenne, mert Olympus gépem van. Ha azon van ez a funkció, akkor a Pana vázakon is. Mindenesetre érdekes, hogy másik obikon meg nincs, pedig a 12-60 még újabb is, mint ez.instagram.com/albert__gyorgy
-
TunerJoe
senior tag
válasz nozs23 #97889 üzenetére
Az elég érdekes mivel maga a weboldal domainje és maga az oldal is tartalmazza az Olympus nevet és logót is, úgy, hogy közben az OM Digital Solutions logó is ott van. Persze ettől még elképzelhető.
https://asia.olympus-imaging.com/instagram.com/albert__gyorgy
-
TunerJoe
senior tag
válasz peppe79 #98064 üzenetére
Én nem rég vettem egy TTArtisan 50/1.2-est, azt kell, hogy mondjam, ezek a problémák nem olyan nagyok. Szinte azonnal megszoktam a kezelését, a fókusz peakinggel könnyen belőhető, hiába a viszonylag kis gyűrűfordulat, a képeim általában egész élesek ezzel az obival. Ami inkább nagyobb baj vele, hogy nagyon érzékeny a durva fényre, és komoly színhibákat képes produkálni nyitva (pl kromatikus aberráció). Persze az árát és a fényerejét tekintve szerintem elfogadható, én lényegében azért vettem meg, mert nem volt kistelém, és szerettem volna egyet olcsón, meg kíváncsi voltam, hogy egy ilyen árú 1.2-es obi mit tud. De szerintem ha már van másik hasonló kisteléd, nem maradtál le semmiről azzal, hogy nem vetted meg.
instagram.com/albert__gyorgy
-
TunerJoe
senior tag
válasz yle_greg #98830 üzenetére
Mivel az objektívet nem úgy hirdetik, mint "60mm ekvivalens", azaz a crop factor alapból nincs rászámolva (ahogy egyik objektívnél sincs), így nincs itt semmi megtévesztés. Csak annyi a különbség, hogy az APS-C-sek 1,5-el, az MFT-sek 2-vel szorozzák a 60-at és kész.
instagram.com/albert__gyorgy
-
TunerJoe
senior tag
válasz aginor #99292 üzenetére
Nem tart az olyan sokáig, annyival biztos nem, hogy a modell számára nagyon észrevehtő legyen.
Nekem is van kínai manuális portréobim (TTArtisan 50mm f1.2), eleinte kicsit féltem a manuális fókusztól, de amióta megvan (több, mint fél éve), ez a legtöbbet használt objektívem. Ha macera lenne a fókuszálás, akkor nem lenne az.instagram.com/albert__gyorgy
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest